Miss Fox

udgivet:

Miss Fox: “Sådan kommer jeg videre efter en forbudt eks”

Kære læsere!

For nyligt opdagede jeg, at min store forelskelse og bolleven desværre var gift. En slags forbudt eks.

Jeg har stoppet al kontakt til ham, og vi skal ikke se hinanden mere.

Desværre kan jeg dog ikke stoppe mig selv fra at fantasere om ham. Meget. Han dukker hele tiden op i mine tanker, når jeg ligger og hygger lidt med mig selv. Nu hvor jeg ikke længere kan være sammen med ham, er han simpelthen blevet tusind gange mere sexet. Det er desuden også lidt frækt at tænke på hvor forbudt det er.

En hemmelig affære. To elskeres diskrete møde i nattens mulm og mørke.

Når du er lige ved at sende beskeden til ham!

Jeg tænker på de sexede stunder vi har haft sammen, og på, hvad han plejede at gøre ved mig. Og jeg skammer mig faktisk lidt, for jeg har virkelig lyst til at være sammen med ham. I går var jeg endda lige ved at sms’e ham, men jeg fik heldigvis stoppet mig selv i tide. Det duer simpelthen ikke, for han er en gift mand, og jeg nægter at bidrage mere til hans utroskab. Men åh, hvor er det bare svært at holde sig væk. Så sent som i mandags så jeg ham endda på gaden.

Løsning: Få en Rebound

Jeg kan jo ikke være sammen med ham mere, så derfor må jeg ty til det næstbedste; en rebound. Jeg har det sådan, at hvis ens rebound er klar over, hvad der foregår. Og at det ikke skal være mere end et hurtigt knald, og så hjem – så er det ikke udnyttelse. Jeg har også fundet min rebound, så nu skal der bare stables en aftale på benene.

Det betyder at jeg må stoppe min sexpause i næste uge. Den var ikke særlig lang, men jeg har da lært noget om mig selv og fundet ud af, hvordan jeg bedst for orgasme, hvilket jeg jo altid har haft svært ved.

LÆS OGSÅ: Derfor behøver du ikke ALTID få en orgasme

“Do what you gotta do”

Hvis man går og har svært ved at opnå nydelse under sex, så kan det altså virkelig anbefales, at man tager et par uger uden mandligt selskab. Her bruger man tiden på at onanere, og dermed lære sin egen krop bedre at kende.

Jeg bukkede ret hurtigt under for sexlysten, så min pause blev altså ikke helt så lang, som jeg ellers havde tænkt mig. Men når jeg engang er holdt op med at fantasere om min eks, så prøver jeg at tage endnu en pause.

Men I weekenden skal jeg altså ud og bolle!

Jeg skal have de her slemme fantasier om min gifte eks væk, og den bedste måde at gøre det på, må være ved at få min sexlyst tilfredsstillet andetsteds. Den fyr jeg skal ses med, har altid vidst præcis, hvad han gjorde, og hvilke knapper han skulle trykke på. Det er meget længe siden vi sidst så hinanden, så jeg håber han stadig kan sit kram 😉

Miss Fox <3

Se Også