Miss Fox

udgivet:

Miss Fox: Derfor vil jeg bruge mere onani og “HOW-TO”

Som nævnt tidligere, så holder jeg en lille pause fra sex og vil som kompensation prøve at udforske min egen krop via mere onani. Jeg er den type, som altid har haft svært ved at få orgasme under sex, både når han prøver og når jeg selv gør. Faktisk er det kun lykkedes mig med én fyr. Og størstedelen af gangene skulle jeg selv onanere for at opnå målet, mens det få gange lykkedes for ham at give mig orgasme, helt uden hjælp.

Jeg hader når orgasmen er omdrejningspunktet

Jeg tror det har noget med mig selv at gøre. Muligvis har jeg svært ved at slappe af, når jeg har selskab i sengen. Og desuden går jeg også og frygter, at orgasmen bliver omdrejningspunktet for sex. Jeg kan sagtens have fantastisk sex med en fyr uden en orgasme, og uden følelsen af at der mangler noget. Og med den ene fyr, hvor det lykkedes, blev det nemlig et mål for ham. Han skulle bare opnå det hver gang vi var sammen!

Han ville give mig orgasme, og det resulterede i at jeg fik præstationsangst og endte med at fake – ikke en god løsning.

Det er på tide at udforske

Men nu udforsker jeg altså selv området! Jeg onanere nemlig ikke specielt meget, når jeg har en fast fyr at ses med. Det går ligesom lidt i glemmebogen. Men det er jo masser af gode fordele ved onani! Det har videnskaben bevist, så det er jo bare med at komme i gang?

To fingre på klitten

Indtil videre har jeg kun gjort brug af to fingre på klitten, og det fungerer jo udmærket. Jeg har prøvet at se porno også, men det er svært at finde noget, som tænder mig. Jeg synes det meste minder om hinanden, men en eller anden form for onani-materiale skal jeg have. Og mine egne fantasier har aldrig rigtig duet.

Jeg kan komme på ca. 2 minutter, så det er jo hurtigt overstået, og en praktisk løsning, hvis man har en masse gøremål i løbet af dagen. Dog er det også kedeligt i længden. Og for ikke at miste lysten til onani fuldkommen, så er det vigtigt at “spice” tingene lidt op en gang imellem. Ligesom det af og til bliver nødvendigt at gøre i et forhold.

Mere onani

Hvad gør du uden sexlegetøj?

Jeg har ikke noget sexlegetøj, og har ikke i sinde at investere i noget lige med det samme. Så jeg må ty til hjemmets skjulte goder i stedet. Jeg gjorde noget så simpelt som at Google gode onani-objekter, som man kan finde i hjemmet. Der blev jeg bla., forslået skaftet på hårbørster, de der vibrerende tandbørster og grøntsager (med et kondom udenover, for guds skyld). Det er nogle vildt smarte tips til den fattige “gør-det-selv-kvinde” (som mig).

Forslagene minder måske om det man gjorde i de første teenageår, hvor man stadig var ved at lære hvad sex og onani egentlig var. Men gamle vaner dør sjældent, og det er måske meget godt, for førnævnte objekter er faktisk ganske glimrende. Selvfølgelig er det ikke samme følelse som en ægte penis. Men til gengæld er det faktisk meget rart at kunne opnå nydelse ved både penetration og stimulering af klitten, og samtidig undgå en svedig, tungt-åndende mand ovenpå sig (dårlige sex-oplevelser har vi jo alle sammen haft..).

De første personlige råd: Hold vejret og tålmodighed

Jeg fortsætter min onani-rejse! Indtil videre har jeg fundet ud af, at man kan intensivere sin orgasme ved enten at holde vejret lige ved klimaks, eller ved at stoppe lige før man kommer og sætte tempoet ned. Gør det et par gange, og når man så endelig lader sig selv få orgasmen, føles det vildt intenst.

Held og lykke med det!

Miss Fox <3

Se Også