Kære læsere!

Som lovet kommer nu part 2, altså efterfølgeren til sidste torsdags indlæg.

Miss Fox dater en militærmand – PART 2

Jeg sms’ede frem og tilbage med soldaten hele fredag og det meste af lørdag. Jeg var efterhånden så klar, at jeg var ved at springes. Og han virkede også rimelig frisk (det fik jeg ihvertfald indtryk af grundet de frække sms’er, han sendte.)

Vi aftalte at mødes i byen. Jeg var faktisk overraskende nervøs, så jeg skulle lige drikke mig lidt mod til mødet sammen med veninderne, og det da hjalp da også lidt på nerverne. Mit hjerte hoppede, og sad stadig helt op i halsen på mig, da han trådte ind i baren. Han var ligeså lækker, som jeg huskede. Slank, men med tonet overkrop, sødt smil og glimt i øjet, da han så mig.

Han gav mig et stort kram og hilste på mine veninder. Snakken gik overraskende let, men der gik jo heller ikke længe før han og jeg smuttede fra de andre og satte kursen mod hans bil. Vi kørte rundt et stykke tid og snakkede. Det viste sig, at han faktisk var mere nervøs end mig. Derfor snakkede vi en del først.

Fra snak til action

Men nu til det spændende. Vi fandt en tom parkeringsplads, og fik lagt bilsæderne ned. Nu spildte vi ikke længere tid på at small-talke, men kom hurtigt i gang med at kysse – som han gjorde virkelig godt, forresten (!!).

Vi turde ikke smide alt for meget tøj i tilfælde af, at der kom nogen kørende forbi, så han førte sin hånd op under min nederdel og skubbede min g-streng til side. Han teasede et stykke tid, før han langsomt førte to fingre op i mig. Desuden skiftede han mellem at køre sine fingre ind og ud af mig, og at stimulere min klit.

Åh, det var så lækkert, og jeg fik da også sat lyd på. Han havde selv knappet bælte og bukser op, så jeg fik hurtigt hans pik frem – den var stenhård allerede der. Jeg var ret ivrig efter at give ham et blowjob, og jeg blev slet ikke skuffet over tykkelsen på hans pik. Fik dog ondt i kæberne, hæhæ.

Jeg blev stadig fingerkneppet mens jeg suttede ham, hvilket gjorde det svært at koncentrere sig om det – men jeg kunne mærke hans pik vokse i min mund, hver gang jeg stønnede over de ting han gjorde.

Der var ikke specielt meget plads, så selvom jeg virkelig havde glædet mig til at ride ham inde i bilen, så kunne det desværre ikke lade sig gøre. Han sagde at han havde en fantasi om at se mig stå bøjet over hans kølerhjelm, og det lød da heller ikke helt dårligt!

LÆS OGSÅ: Sådan har du sex i en bil

Jeg lagde mig over bilen og han trængte ind i mig. Hans pik føltes fantastisk, nok især grundet tykkelsen på den. Stillingen var perfekt til stimulering af mit g-punkt, og alt i alt syntes jeg faktisk, at det var pissefrækt med den position vi havde gang i. Første kørte han langsomme bevægelser, men han satte meget hurtigt tempoet op, og jeg tror faktisk jeg var lige ved at få en skedeorgasme (og dét har jeg altså ikke oplevet før!)

Desværre varede det kun omkring tre minutter… en anelse skuffende, det skal jeg ærligt indrømme, men det var jo super-lækkert i al den tid det varede! Han undskyldte også selv, og var tydeligvis en smule pinlig berørt over sig selv. Jeg synes dog han var fantastisk til alt hvad han gjorde.

Vi sad og kyssede lidt efterfølgende inden vi kørte tilbage til mine veninder. Jeg følte næsten jeg svævede, for jeg var vist godt høj på endorfiner. Vi har taget afsked nu, men sms-flirten fortsætter, og vi skal helt sikkert også ses igen snart!

So long

Miss Fox <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here