Lækre mænd i et køkken. What’s not to like?

0
1646

Vi har fået en ny kategori på Miss Grey. Nemlig “MÆND”. Lækre mænd. Så vil du gerne have dem på din laptop eller iPhone, så er det altså denne kategori, du skal følge med i.

Der er rigtig mange måder, som du selv kan støve lækre mænd op på. Som regel er det nok at Google de helt rigtige søgeord: “Hot Guy coffee”, “Hot Guy dog”… du kan selv finde på resten. Pointen er bare, at det er NEMT. Og ja, det lyder lidt dumt med søgesætningerne.

Hvis du derudover gerne selv vil have mere eye-candy, er Instagram også et super godt medie at få fangst. Instagram er nemlig, i modsætningen til Facebook, et rent billedemedie, og det betyder, at folk herinde også gør ekstra meget ud af det visuelle.

Prøv 3 profiler som: “HOT MEN COOKIN”, “Hotmenofficial” og så den bedste af de her tre, nemlig “menandcoffee”.

Her får du derfor dagens Google-fangst. Temaet er flotte mænd i et køkken. Og det er egentligt ligemeget, om de her mænd reelt set KAN lave mad. Der er nemlig et eller andet frækt over en mand i et køkken. Det må være tanken omkring, at der er tænkt på sin partner uanset om der er kaffe eller pandekager, som er på vej.

Her har du dagens lækre mænd i et køkken! Enjoy!

Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd Lækre mænd

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here