Akavet one-night stands

udgivet:

Mine mest akavede one-night stands – sidste del

Kære læser,

Du er simpelthen nået til den tredje og sidste fortælling om mine akavede one-night stands.

Det sidste one-night stand som jeg vil præsentere for jer, er på nogle punkter knap så pinlig som de andre, men tilgengæld var han lidt en idiot, og de seksuelle udskejelser var bestemt heller ikke en succes!
Så læs videre, og lær Mr. Ego lidt at kende….

LÆS OGSÅ DE TO TIDLIGERE INDLÆG: 

AKAVET ONE-NIGHT 1

AKAVET ONE-NIGHT 2

Uskyldigheden selv

Mr. Ego var – og er – ret populær i “mit miljø” (som er enormt stort). Lidt ligesom Mr. Picture Perfect, bare på en lidt anden måde. Han var meget velset, gjorde alle de rigtige ting, og virkede til at ville hjælpe alt og alle. Samtidigt var han lidt denne mystiske mand, som ingen helt kendte. Og hvem kan på sin vis ikke godt lide det, bare en lille smule? Jeg kunne i hvert fald. Desværre.

Mr. Ego og jeg begyndte at skrive lidt omkring noget praktisk, og vi endte med at have en ret god kemi. Troede jeg, om andet. Han åbnede sig op overfor mig, og han fortalte mig ting som andre ikke vidste; også omkring følsomme emner, som han ellers havde svært ved at give udtryk for.

Vi skrev i et godt stykke tid sammen, og han endte med at invitere mig til en privat fest han ville holde. Han boede et godt stykke fra mig, så han sagde at jeg selvfølgelig bare skulle komme en dag i forvejen, så kunne jeg bare sove i hans seng.

Han ignorerede mig

Jeg ankom som aftalt dagen før festen, og vi havde en rigtig god dag. Vi var i biografen og besøgte nogle venner.

Gennem dagen (og den næste dag) kunne jeg dog godt mærke at han var knap så følsom og åben som han havde været over skrift. Han fortalte om piger han havde været sammen med, og hvordan de havde ment han havde “snydt” dem, men han fik sig selv til at fremstå meget uskyldig i de situationer, og som om at det kun var pigernes fejl. Jeg var selvfølgelig på hans side.

Det havde ligget lidt i kortene at vi skulle ende i sengen sammen, da vi havde flirtet utroligt meget. Men på trods af forventningerne, sov jeg i hans seng den første nat, imens han lå på sin sofa.

Dagen for festen oprandt, og vi hyggede os trods hans lidt anderledes personlighed. Jeg var ikke i tvivl om, at han fandt mig tiltrækkende og sød.
Da gæsterne kom og festen rigtigt gik igang, fandt jeg ud af, hvorfor han var så populær. Nu havde han jo smigret mig, så nu var det vigtigt at alle andre også blev imponerede over hans “gode personlighed”. Han nærmest ignorerede mig.

Høj promille og hård sex

Da klokken var langt over midnat og vi alle var godt beduggede, besluttede jeg mig – efter en snak med en af de andre piger – at tage tyren ved hornene, og konfrontere ham. Han undskyldte meget, og blev pludseligt denne super charmerende, flirtende mand igen. Det var ret irriterende, men i min fuldskab hoppede jeg jo i med begge ben.

Vi havde nogle gode sidste timer, og da alle gæster var gået og vi var klar til at gå i seng, gik vi igen til hvert sit rum.

Jeg skulle på toilettet, og da jeg kom ind igen lå han allerede i sengen. Og så skal jeg love for, at han fik sine “følelser” ud!

Han var meget direkte og voldsom, og jeg nåede slet ikke at følge med. Han tog fat i min talje, trak mig ind til sig, og kyssede mig hårdt.

Inden jeg nåede at se mig om, havde han taget mit undertøj af, fået rullet et kondom på, og så ville han ellers igang. Han tog fat i mine ben og trak mig ned, og fik faktisk ikke lavet noget forspil før han mente, at han kunne trænge sig op i mig uden problemer. Det gjorde pokkers ondt, og jeg kunne igen konstatere, at jeg (ligesom med Mr. Big Dick) var endt i sengen med en som var langt over gennemsnittet. Her sidder du måske som læser og tænker, at jeg da er heldig. But be careful what you wish for, honey…

Men på trods af at mine støn ikke var tilnærmelsesvis som “åh ja, det er fantastisk”-støn, men derimod mere som “jeg ligger og forbløder indvendigt”-støn, blev han altså ved. Og jeg kan desværre erfare, at en høj promille og jagtinstinkt er en dårlig cocktail, for jeg fik i hvert fald ikke sagt ordentligt fra.

Mr. Ego skiftede stilling to gange efterfølgende, men kom generelt voldsomt hurtigt. Jeg tror han nød sig selv, for han brummede afslappet inden han faldt i en dyb søvn. Jeg selv var mildest talt mundlam. Var det dét? Var det lige sket? Gav jeg ham seriøst lov?

Han smed mig ud

Da jeg vågner morgenen efter, skynder jeg mig ud i et bad. Mr. Ego sover tungt videre, og jeg fortæller mig selv, at det garanteret bare var fordi han var lidt nervøs, eller at det var første gang for os, at det gik så dårligt.

Efter mit bad tager jeg tøj på og går ind til ham. Jeg spørger om han vil have morgenmad, men han mumler at han ikke har noget mad. I samme sætning siger han også at jeg bare kan ringe til en taxa, så jeg kan nå mit tog.
Afsked med dit one-night stand

Han rejser sig på intet tidspunkt, før jeg efter en times tid fortæller, at taxaen er meget forsinket, og at jeg ikke kan nå mit tog. Med et støn står han op, tager tøj på, og vælger at køre mig til stationen. Vi giver hinanden et akavet kram, og jeg stiger ud af bilen.
Vi havde på intet tidspunkt rigtigt talt sammen, og slet ikke omkring hvad der skete. Men jeg tænkte det jo nok blev bedre.

Da jeg kom hjem og der var gået en uges tid, havde han ikke skrevet til mig på noget tidspunkt. Hvor vi før skrev flere gange om dagen, skrev vi nu slet ikke.

Mr. Ego og jeg har ses til flere fester, og her er han igen som den, alle tror han er; en charmerende, kærlig mand, som er sød ved alle. Han krammer også altid mig, og siger det er godt at se mig. Vi har aldrig talt om hændelsen, eller om hvorfor vi gik fra at skrive hver dag, til aldrig. Han joker tit med alle de kvinder han har sovet sammen med, og jeg har desværre på den hårde måde lært, at han virkelig er en mand som lyver og manipulerer. 

Jeg håber du kunne lide min lille “serie” af mine akavede one-night stands! Glæd dig til næste fredag, hvor det vil være en anelse mindre akavet læsning 😉

Husk du altid må kommentere, eller sende en mail til: mm@missgrey.dk.
Følg mig også på Instagram, som missmilfdk

XOXO Miss MILF

Se Også