Kære læser,
Læste du med sidste gang, hvor jeg måske fik jer til at krumme lidt tæer i pinlighed over min første, utroligt akavede, one-night stand? Hvis ikke kan du læse det her.
Hvis du gjorde, så tænker du nok “det kan umuligt blive meget værre”; jeg må desværre her meddele, at det godt kan blive værre – bare på en lidt anden front…

Han var forelsket i mig

Jeg gik i klasse med ham, og havde gjort det i godt et halvt år. Lad os kalde ham Mr. Surprise. Han var en rigtig sød, omsorgsfuld fyr, og ikke slet utiltrækkende – men han var ikke min type, og generelt havde han nogle temperamentsproblemer indimellem, hvortil jeg og hans bedste ven var de eneste, som kunne få ham ned igen. Men han var en rigtig god ven, og vi havde mange sjove stunder sammen; også nogle ret vilde fester!
Vi skulle hjem til en af vores fælles venner og holde en super fed fest. Alle der kom kendte vi rigtig godt, og der var generelt lagt op til, at denne aften skulle blive uforglemmelig. Og det må man sige, at den blev…
Aftenen gik og jeg kunne godt mærke at Mr. Surprise blev ret fuld. Men det var jo ikke mærkeligt, for det var vi alle sammen, her inkl. mig selv. Faktisk havde jeg vist nok den højeste promille, jeg nogensinde har haft.
Mr. Surprise begyndte at erklære lidt følelser for mig, som så mange andre gange. Og som altid kyssede jeg ham på panden, og sagde at jeg var så glad for at have ham som ven, men at vi altså ikke blev til noget. Han tog det som han plejede, og smilede bare og sagde at han altid ville være der for mig. Og det må man sige at han mente, for da jeg sent på natten lå med hovedet i kummen, var han den som holdte mit hår og aede mig på ryggen.

Jeg var ikke ved bevidsthed

Da jeg første havde fået endevendt mit maveindhold og ligesom ikke var så super frisk længere, ville jeg gerne hjem. Men det er så her, at mit “problem” opstod.
Jeg fik blackout.
Jeg kan ikke huske hvordan, hvornår, eller med hvem jeg kom hjem. Men jeg kom hjem i min egen seng på en eller anden måde. Det var lidt ligesom da man var barn – man falder i søvn ét sted, og vågner så på magisk vis i sin seng.
Lige denne gang var magien desværre ikke så smuk og fredsfyldt; mens jeg meget langsomt kom til bevidsthed, lagde jeg i starten ikke mærke til så meget.

Jeg bemærkede at jeg lå i min egen seng – det var jo meget skønt. Langsomt går det så op for mig, at jeg ikke har tøj på – og at jeg bestemt ikke er alene.

Tværtimod går det op for mig, at jeg bogstaveligt talt har en inde i mig. Og desværre er det ikke en hvilken som helst, hvilket jeg nok ville have foretrukket i denne situation. Nej, det er simpelthen Mr. Surprise – deraf navnet. For jeg var meget overrasket, og så hurtigt som jeg kunne i min halvbevidstløse tilstand, fik jeg stønnet nej, og skubbet ham af mig. Jeg kunne godt se på ham at han faktisk var lidt forvirret, og nok nu også ret skamfuld. Jeg tror at det i dét sekund går op for ham, at jeg ikke har været ved bevidsthed. I hvert fald ikke af hvad jeg kan huske, for han forsikrer mig meget hurtigt om, at det altså var mig som lagde op til det. Og jeg tror desværre ikke han tog fejl – jeg var i mine unge dage ret seksuel og kærlig når jeg havde drukket.

Jeg blev kærester med hans bedste ven

Jeg var meget chokket lige først, og kunne ikke helt forstå, at det lige var sket. Dog prøvede jeg så godt jeg kunne at sige til ham at det var okay – jeg følte mig ikke voldtaget, jeg følte faktisk bare at jeg ikke kunne stole på mig selv. Og det var slemt nok i sig selv!
Da vi kom i skole igen, snakkede vi ikke rigtigt sammen længere. De andre snakkede heftigt om den fede fest vi havde, gjorde lidt grin med mit brækhår, og spurgte hvad der egentligt skete med mig og Mr. Surprise da vi gik. Både han og jeg lod som ingenting, og vi var uden at sige det højt, enige om at vi aldrig ville fortælle dette til nogen.
Da jeg en måneds tid senere blev kærester med Mr. Surprise’s bedste ven, tror jeg endnu mere at vi holdte godt fast på vores lille hemmelighed. For ikke nok med at det var super akavet når vi tre var sammen, så ville min kæreste også gå totalt amok hvis han vidste at jeg kort tid forinden havde været sammen med hans bedste ven.
Vi gled ret hurtigt fra hinanden efter det. Det var bare for mærkeligt, og jeg tror personligt at han følte skam, hvilket jeg også selv gjorde.

I dag kan vi sagtens snakke eller skrive sammen, og der er ikke den der akavede stemning mere.. Men vi ved begge to godt, at det er noget som skete, og som aldrig bliver fortalt – udover til jer 😉 

Jeg håber inderligt at du har nogle bedre erfaringer med one-night stands end mig! Du er mere end velkommen til at dele dine erfaringer, eller blot kommentere positivt eller konstruktivt. Skriv gerne i kommentarfeltet, eller send en mail til mm@missgrey.dk
Følg også med i mit liv på instagram, missmilfdk

Glæd jer til næste uge, hvor min sidste del om mine akavede one-night stands bliver lagt ud. Det er stadig næsten lige akavet, men næste gang går det dog lidt bedre!
XOXO Miss MILF

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here