Når man nu har dyrket sex, om og om igen, med den samme person de sidste 10 måneder, er det på tide, at der sker noget nyt. Netop fordi, jeg som altid, godt kunne tænke mig at prøve nye og sjove ting, når det kommer til sex.

Rockbox – ikke så avanceret, som du tror. MEN god til at bryde grænser

Som du sikker ved, så har jeg gennem tiden købt mig til sexlegetøj. Dette har varieret lige fra pornodimser til dildoer i alle størrelser og farver. Men stort set alt det sexlegetøj, som jeg har købt gennem tiden, har været i brug med mig selv som single. Så denne gang tænkte jeg, at det nu må være på tide at jeg skulle have fat i noget, som Mr. Perfekt også kunne nyde.

Derfor gik jeg af samme grund ind på min ynglings-webshop, som altid har et kæmpe udvalg. Som altid skulle der heller ikke gå særlig længe, før at jeg faldt over nøjagtigt det, som jeg søgte. Nemlig Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Billedresultat for Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Mit personlige tip til at bruge den med kæresten

Dette vidunder af en sexmaskine, er til det friske par, som godt kan lide at lege med hinanden, og få lidt sjov ud af tilværelsen. Den har 6 forskellige kraftige varierende vibrationer, som kan få det til at kilde over hele kroppen. Den fås med to forskellige dele, som stimulerer på hver sin perfekte måde. Og så er det ellers kun fantasien, der sætter grænserne. Du kan vende den på alle leder og kanter, og nemt påføre den lige der, hvor du synes det er godt. Her får du lige et lille fif fra mig.

Mr. Perfekt er helt vild med, at jeg påfører maskinen på hans boller samtidigt med at jeg giver ham et blowjob – og så har jeg heller ikke sagt for meget. KH Miss Lara

Sponsoreret indhold i samarbejde med Sinful.dk

2 KOMMENTARER

    • Hej Ellen 🙂
      Det er lidt indviklet lige på den front. Siden du skrev har jeg faktisk valgt at lave et indlæg om forholdet mellem Mr. Perfekt og jeg som kommer på bloggen i morgen.

      Rigtig god dag. Mange kram fra Miss Lara 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here