Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Her er min grænse over ALLE grænser

Kære Læsere!

I dette indlæg vil jeg afsløre min absolutte grænse når det kommer til sex! Hurtigt vil jeg dog understrege, at bare fordi det er en af mine grænser, betyder det ikke, at jeg ikke har tænkt mig at bryde den. Jeg har allerede forsøgt et par gange, dog tror jeg det kommer til at tage lidt tid – og en god portion nysgerrighed. Jeg er nemlig super nysgerrig når det kommer til sex, og især når jeg støder på en af mine grænser.

Noget af en overraskelse

Men min grænse ligger egentlig når det kommer til emnet numseslikkeri. Min første grænse gik, da Mr. Teddy en aften besluttede sig for at kysse hele min numse, nedre del af min ryg og mine baller. Egentlig virkeligt stimulerende, jeg tror virkelig at Mr. Teddy her ramte en af mine helt gyldne erogene zoner. “Problemet” opstår egentlig først da han spreder mine baller for langsomt at slikke sig nedad. Hele min krop stivnede og min vejrtrækning stoppede – og ikke på grund af vellyst. Dette var mit første møde med en af mine seksuelle grænser. Jeg har egentlig aldrig oplevet en stærk grænse før under sex, og jeg har efterhånden mange gange dyrket analsex med Mr. Teddy, så lidt numseslikkeri burde ikke være et problem. Men det var det altså. Eneste jeg kune tænke på var, om jeg mon var ren dernede. Hurtigt fik jeg stoppet det for at tage en alvorssnak med Mr. Teddy. Efterhånden fik han overtalt mig til at slappe lidt mere af i forhold til det – numsekysseriet var jo ret lækkert. Efter et par forsøg valgte han simpelthen bare at gøre det, og jeg opdagede hurtigt, at det slet ikke var så slemt. Faktisk var det ret godt. Jeg kan dog aldrig helt nyde det uden at tænke på om jeg nu er ren dernede, på trods af Mr. Teddys vilde begejstring over det.

Rollerne byttes om

Nu er vi så nået dertil hvor rollerne er byttet lidt om, og Mr. Teddy egentlig er ret interesseret i det – på sig selv. Må ærligt indrømme, at første gang han nævnte det frøs jeg fuldstændigt. Aldrig har jeg oplevet at blive spurt om at gøre noget jeg absolut ikke havde lyst til at gøre. Men ivrig efter at bibeholde et “perfekt” sexliv, fandt jeg straks på en undskyldning så jeg ikke blev konfronteret med denne grænse. Simpelthen sagde jeg, at han var al for behåret til at det var rart – det er egenlig også sandheden, men jeg ved, at han ikke har tænkt sig at barbere sig og dermed slipper jeg uden om. Egentlig bare dumt idet jeg bare skulle have fortalt ham at her går min grænse, men jeg kunne ikke lade være med at sidde tilbage med en følelse af at det ikke var fair. han gør det jo på mig, så det ville svare til at han slikkede mig men jeg ville nægte at give ham et blowjob. Dog kan jeg mærke hvor meget det virkeligt tænder ham, så mon ikke jeg kan overtale mig selv til også at bryde denne grænse?

Går du rundt med en indre grænse som omhandler analsex? Så har jeg skrevet både en guide til nybegyndere og en udvidet version til dig som gerne vil læse lidt mere om det før du eventuelt prøver at bryde din grænse!

Har du spørgsmål eller emner du gerne vil have vi skal tage op her på Missgrey? Så skriv på min personlige mail: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også