Kære læsere!

I et af mine forrige indlæg skrev jeg om det at have analsex for første gang. Og jeg vil nu i dette indlæg fortælle en personlig oplevelse, som jeg klart kan anbefale!

Jeg er selv kommet til at elske analsex, især med min nuværende kæreste. Selve følelsen under analsex er meget hårdfin, det er både rart, pirrende og stimulerende på en helt anden måde end normal sex.

Værd at vide om analsex

Værd at vide om analsex: Story time ladies…

(En historie fra det virkelige liv)…

Jeg kunne mærke dynens tyngde omkring min halvnøgne krop, mens jeg skjulte mig i sofaen. Skjulte mine handlinger ved at lade fjernsynet køre, så hvis jeg skulle blive afbrudt, blev jeg ikke afsløret.

Jeg aflæste hurtigt min mobil, og fandt hans besked. Han er på vej hjem. Jeg lister en finger ned, og mærker, hvor slibrig våd jeg er, og udregner, der er gået snart tre dage. Jeg hører ham smække bildøren og jeg tager hurtigt mit tøj på igen, så han ikke fatter mistanke. Men det ved jeg, han vil gøre alligevel.

Han åbner døren ind til rummet, hvor jeg sidder, og kan hurtigt se på mig, hvilket humør jeg er i. Jeg rejser mig op og kysser ham, usikker på, om jeg skal vise ham, hvor meget jeg har lyst. Eller om jeg skal lade ham slappe lidt af efter en hård arbejdsdag. Han skuffer ikke. 

Han trækker hurtigt tøjet af mig, og smider mig på sengen.

Denne dominans er ekstremt pirrende, og får min allerede våde del til at løbe ned ad benene.

Han trækker tøjet af sig selv, vender mig om på maven, og kysser mig langs rygraden. Endnu en af mine ekstremt erogene zoner.

Han kysser og slikker sig vej ned til mine baller og begynder på dem. Jeg har aldrig oplevet noget give så stor følelse af nydelse med tilbageholdenhed, som denne leg han er igang med at udføre. Han arbejder sig længere ned, og slikker og kysser sig vej helt fra min fisse til min numse. Og denne tillid jeg bliver nødt til at vise ham, forstærker lysten ved akten.

Han slikker og kysser omkring hullet, og jeg mærker en forsigtig orgasme bane vej, og er uforstående af dens eksistens, siden jeg aldrig har hørt om analorgasmer.

Den rammer mig, og oversvømmer, mens han trækker mig op i en Doggy og varmer mig op med fingrene. Han glider langsomt og kyndigt op i mig i nummer 2, mens han stønner i takt med mig selv. Jeg nyder den anderledes følelse af hans stød i mig, og kigger tilbage gennem mine egne ben, hvor jeg er så våd, at det flyder ud af mig og pletter vores lagener. Jeg nyder tanken om, hvor han er, og den er med til sammen med hans hurtige stød, at sende mig over bakken endnu en gang

– Miss Vanilla

Hvis du ønsker at læse mere om Miss Vanilla og hendes erfaringer med analsex, kan du læse dette på woman.dk 

Du kan også købe e-bogen: “Analsex for begyndere” lige her.

Tidligere artikelSådan mødte jeg Masteren
Næste artikelDerfor falder du for en dyb mandestemme
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here