Miss Fox

udgivet:

Gæsteblogger: Miss Fox: “Mine gode råd til en trekant”

Hej igen!
For nylig havde jeg min første (succesfulde) trekant. Jeg gjorde det med en veninde og en fællesbekendt. Min veninde og jeg snakkede planen igennem før han kom, og vi fandt frem til at følgende råd er gode at følge.

Mine gode råd til en trekant:

  1. Snak med din veninde om jeres grænser – er I komfortable med at lave noget med hinanden, eller skal fokus primært ligge på ham?
  2.  Husk at I er tre, IKKE to. Det er aldrig sjovt at være er det tredjehjul, så husk at alle parter skal tildeles noget opmærksomhed
  3. Face-sitting og cowgirl: Positionen, hvor fyren ligger på ryggen med en pige der facesitter ham, mens den anden rider, fungerer rigtig godt! Så bliver alle parter stimuleret og fyren vil helt sikkert elske det!
  4. Hvis I bruger kondom (hvilket selvfølgelig anbefales!), så husk at fyren skal skifte det, når han skifter pige
  5. Snak grænser! Hvis I alle informerer hinanden om jeres grænser, så er alle komfortable under samlejet
  6. Snup en sjusser. Ikke at I skal drikke jer i hegnet, men det er jo et kendt faktum, at alkohol hjælper på nervøsiteten – og man kan godt føle sig lidt nervøs før en trekant (det var jeg!). Så et enkelt glas vin/en øl eller lignende først kan være en god ide 😉
God trekant!
Kh Miss Fox <3

Se Også