Sex i badet - min første gang

udgivet:

Min første gang med… sex i badet

Kære læsere.

Det er efterhånden ved at være længe siden, at jeg har delt en historie om en af mine første gange her på bloggen. Derfor har jeg i dag valgt at skrive om min første gang med sex i badet, hvilket endte med at gå hen og blive en ret pinlig affære.

God læselyst!

Når manglen på privatliv kommer i vejen for ens ideer

Min første gang med sex i badet foregik sammen med min første kæreste, som jeg tidligere har omtalt som Loverboy.

Loverboy og jeg var ungdomskærester. Vores sexliv var derfor ikke specielt vildt. Det var i hvert fald sjældent, at vi kastede os ud i at gøre noget udenfor soveværelsets fire vægge.

Alligevel blev det hurtigt en vane for os at gå i bad sammen, når vi var hjemme hos mig. Vi havde nemlig begge to den her idé om, at det kunne være frækt at dyrke sex i badet. Jeg var endnu ikke flyttet hjemmefra, hvilket betød, at jeg delte overetagens badeværelse med mine mindre søskende. Derfor var det også begrænset, hvor meget privatliv Loverboy og jeg havde, når vi valgte at barrikadere badeværelset.

Og det var altså grunden til, at vi nøjedes med at kysse og kæle under bruseren.

sex i badet

Derfor endte sex i badet som et pænt akavet sceneskift

Men en søndag morgen var vi stået op før alle andre. Vi bevægede os derfor yderst målrettede ud på badeværelset, for den morgen besluttede vi os for at det var nu eller aldrig, at vi skulle udleve fantasien om at dyrke sex i badet.

Loverboy og jeg var altså pænt liderlige og havde yderst travlt med at komme ind under den varme bruser. Da vi begge to havde sex på hjernen, glemte vi helt at sikre os, at døren var låst, inden vi kastede os over hinanden.

Vores kroppe var knap nok blevet våde, før jeg stod med Loverboys stive pik i hånden, mens han kyssede mig op ad halsen og kærtegnede mine bryster. Mit underliv dunkede, og mit indre skreg nærmest på at mærke ham oppe i mig. Jeg stønnede derfor liderligt ind i hans øre for at signalere, at jeg var mere end klar til ham.

Men lige netop i dette forventningsfulde øjeblik, hvor jeg førte Loverboys pik op i mig, gik døren til badeværelset op. Og før vi overhovedet nåede at trække os væk fra hinanden, stod min lillebror der midt i rummet og stirrede på os med store øjne.

Min liderlighed forsvandt som dug fra solen, mens jeg forsøgte at gemme mig bag Loverboy. Jeg mærkede øjeblikkeligt pinligheden sprede sig i rummet, og min lillebror stormede ud af døren, da det gik op for ham, hvad han lige havde været vidne til.

Loverboy og jeg fik også hurtigt benene på nakken og var tilbage under dynen, inden resten af huset fik nys om den pinlige situation, der netop havde udspillet sig på badeværelset.

Der gik dog ikke længe, inden skammen forsvandt. Derfor endte Loverboy og jeg med at dyrke en omgang morgenGsex under dynerne, inden vi stod ud af sengen for anden gang den dag.

sex i badet

Jamen, I knaldede jo ikke!

Selvom denne sceance med Loverboy ikke nåede at udvikle sig til et samleje på badeværelset, betragter jeg det alligevel som min første gang med sex i badet, da det var den første gang, at det var blevet til mere end kys og kærtegn under bruseren. Og det tæller altså også som en form for sex i min verden.

Så det var altså historien om min første gang med sex i badet. Hvis du har lyst til at dele din egen historie, kan du sende den til mig på mailadressen: mf@missgrey.dk 

Ellers vil jeg sige tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Se Også