Et bedre energiboost end morgenkaffen

udgivet:

Dette giver et bedre energiboost end morgenkaffen

Kære læsere.

Er du – ligesom jeg – en af de personer, der betragter dagens første kop kaffe som en livline? Jeg kan slet ikke tage stilling til noget som helst, før jeg har fået morgenkaffe. Samtidig er jeg på ingen måde et morgenmenneske.

Jeg elsker at ligge og snue i sengen til langt op ad formiddagen. Men det er jeg vel ikke alene om?

Efter min mening er der dog noget ganske specielt over morgensex alligevel. Jeg vil med glæde stå tidligere op end planlagt, hvis der er mulighed for at starte dagen med et knald. Som jeg ser det er det et bedre energiboost end morgenkaffen. Og det siger altså ikke så lidt ladies.

Bedre end kaffen: Konflikten om morgensex

Mr. Boyfriend er overhovedet ikke enig. Det gik op for mig, engang jeg ville overraske ham med et brag af en morgenvækning. Jeg havde sat alarmen til at bippe en halv time før, end den plejede, for at vække ham. Det gjorde jeg ved at hviske ordene: “Skal jeg hjælpe dig af med morgenjernet?”.

Han var på ingen måde frisk på ideen.

I det øjeblik gik det op for mig, at en stiv pik fra morgenstunden ikke er et tegn på lyst for Mr. Boyfriends vedkommende. Min sexede overraskelse endte på ingen måde, som jeg havde regnet med, da han klokkeklart svarede nej.

Som det er nu, holder vi os til at dyrke sex om aftenen på hverdage. Morgensex bliver altså gemt til weekenden. Det er vel fint nok, fordi vi har masser af tid til at hygge og nusse om hinanden bagefter. Alligevel synes jeg, det er ærgerligt. Engang imellem kunne jeg altså virkelig godt bruge en quickie, inden han gik ud af døren.

Stædig som jeg er, har jeg sat mig for at få Mr. Boyfriend til at indse de mange fordele, der er ved morgensex – både på hverdage og i weekenderne. Jeg har tænkt længe over de mange gode grunde til at dyrke sex fra morgenstunden.

Derfor elsker jeg at starte dagen med sex

Når min dag sparkes i gang med lækker omgang sex, giver det mig et helt fantastisk overskud. Min erfaring er, at mange mennesker foretrækker at knalde, inden de går i seng, da nogle oplever at blive trætte, når de er kommet. Jeg oplever dog ofte, at et knald kan have den modsatte effekt.

Morgensex er en god måde at variere sexlivet på. Normalt er jeg overhovedet ikke til hygge-sex, men om morgenen foretrækker jeg altså, at det er roligt og intimt, da jeg stadig er en lille smule døsig.

Det er meget bedre at vågne op ved, at min kæreste gramser på mig end at høre vækkeuret ringe for tredje gang, fordi jeg har snoozet hele morgenen væk.

For mig handler det ikke om at få orgasme. Jeg synes, det er en vildt dejlig måde at sige godmorgen på, da sex bringer min kæreste og jeg tættere på hinanden. Det er rart at starte dagen med at føle den intime nærhed, som sex giver.

Uanset hvilke udfordringer, jeg skal overkomme i løbet af min dag, kan det jo ikke gå helt galt, når jeg allerede har haft sex. Kan det blive bedre? Nej det tror jeg ikke!

Et bedre energiboost end morgenkaffen

Sådan undgår du følelsen af at være morgengrim

Dette var kun de absolut bedste grunde til at dyrke sex om morgenen. Jeg kan komme i tanke om mange flere.

Alligevel håber jeg på, at jeg har overbevidst jer om at dyrke mere morgensex. Den eneste grund til, at jeg selv har været en anelse skeptisk overfor at gøre det, har været, at jeg har følt mig morgengrim.

Dette problem (hvis man kan sige det er det) har en virkelig simpel løsning. Kan det ikke klares med en hårbørste og tyggegummi, kan du jo sagtens slæbe ham med en tur ud på badeværelset og få ham til at kneppe dig under bruseren. Husk at børste tænder inden, så du ikke tænder kæresten af med din morgenånde. Det er i hvert fald et kæmpe turn-off for mig.

Ved at dyrke morgensex i badet, opdager han ikke dit morgenhår eller makeup-resterne fra dagen før. I det øjeblik du ligger op til sex tænker han udelukkende på hans pik i din fisse.

Jeg vil altså klart opfordre jer til at gribe dagen på den frække måde. Og glem nu ikke morgenkaffen bagefter 😉 

Hvad tænker du kære læser? Er jeg den eneste, der elsker morgensex? Del din mening ved at kommentere indlægget.

KH.
Miss Felicity

Se Også