Kvinden jeg beundre i smug

udgivet:

Kvinden jeg beundrer i smug

Nogle gange gennem livet, støder du på mennesker, som formår at gøre et helt specielt indtryk på dig, og som du beundrer på den ene eller anden måde.

Et indtryk, som du måske ikke helt havde regnet med til at starte med.

Som jeg har skrevet lidt om i tidligere indlæg, så er jeg som sagt ikke til kvinder, trods det, at jeg har prøvet lidt af det hele rent seksuelt. Det her indlæg handler ikke så meget om, hvorvidt jeg er til kvinder eller mænd, men mere om det at møde et menneske, som af en eller anden grund, formår at fascinere dig, uden at du faktisk kan sætte en finger på hvorfor. Et af disse mennesker mødte jeg for noget tid siden, og her får du nogle af mine sjove og underlige tanker jeg har gjort mig som følge af dette.

LÆS OGSÅ: Miss Quinn har tidligere været sammen med en veninde!

Hvem er denne kvinde

Jeg kan desværre ikke fortælle nøjagtigt, hvor jeg mødte denne bemærkelsesværdige kvinde, da dette ville afsløre lidt for meget af min identitet. I starten af det hele, var hun bare en bekendt ud af så mange andre. Der gik faktisk et godt stykke tid, før vi stille og roligt begyndte at lære hinanden bedre at kende gennem fælles venner og et par byture.

Med tiden fandt jeg ud af, at hun faktisk havde stor interesse for kvinder. Hun havde selv været seksuelt sammen med et par stykker, og været i et forhold med en enkelt af dem. Ihvertfald så vidt jeg husker, og er i virkeligheden nok det, som jeg vil kalde for biseksuel. Hun er vildt sjov, intelligent, anderledes, smuk og helt vildt fræk. Faktisk, så er vi meget ens på mange områder, trods det at der er en lille alders forskel.

Mange vil sige, at jeg som person er lidt anderledes og skør – (Sagt med et glimt i øjet)

Derfor er det heller ikke så ofte, at jeg møder et andet menneske, hvor jeg kan se så meget af mig selv. Og måske er det også derfor, at jeg finder mig så godt til rette i hendes selskab. Hun ved faktisk ikke så meget om de tanker, som jeg går og gør mig omkring hende, og vi kender overhovedet ikke hinanden særligt godt endnu.

Jeg har fået lov til at kysse hende en enkelt gang, men det var bare sådan noget “veninde-noget”, som jeg har prøvet tusinde gange i byen, når alkoholen lige har lavet sig en fuldtræffer. Udover det, så har der bare været lidt fræk stemning og flirt imellem os. Hver eneste gang, der kommer lidt alkohol indenbords, så får jeg virkelig virkelig lyst til bare at give los og kaste mig over hende. Og på en eller anden måde, så føler jeg at hun giver udtryk for det samme. Indtil videre har vi bare lavet lidt pis med det.

Jeg må gerne være min kæreste utro, så længe det er med en kvinde

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har altid haft det på den måde, at det ikke helt er utroskab, hvis min mand var sammen med en af samme køn. Ikke at jeg nogensinde har stået i en sådan situation, men hele tanken om det, er overhovedet ikke noget som kan få mit pis i kog. Nu er jeg jo sammen med Mr. Perfekt og det sjove er, at han har det på samme måde.

LÆS OGSÅ: Miss Lara og Mr. Perfekt bruger andet end soveværelset 

Så nu hvor jeg går og er lidt fascineret af den her kvinde, så kunne det jo ikke passe meget bedre. Jeg har faktisk talt med Mr. Perfekt omkring hele den her situation, og spurgt ind til, om jeg gerne må have sex med den her kvinde, hvis muligheden byder sig? Hvortil han bare svarede “JA”.

Jeg tror han synes det er lidt frækt. Så nu ved jeg, at jeg gerne må springe ud i det hvis muligheden skulle opstå på et tidspunkt. Han siger så også, at han vil være med eller have det på film (Typisk mandekommentar). Han kan tro nej, kan han. Gør jeg det, så gør jeg det alene.

Jeg ved sgu ikke helt hvad det her ender ud i, eller om jeg overhovedet ville have sex med den her kvinde, hvis jeg endelig fik lov!

Det er det, som er så skørt ved hele denne situation. Jeg kan ikke finde ud af, om det er fascinationen og mystikken omkring det menneske hun er? Eller om jeg bare tænder på tanken og spændingen omkring det at have sex med en af samme køn. I starten da jeg fik disse tanker, var jeg helt sikker på, at det ville gå hurtigt over igen.

Men det har det ikke gjort, og det er trods alt flere måneder siden nu.

Jeg VED, at det ikke er forelskelse, da jeg ikke er til kvinder og virkelig elsker min Mr. Perfekt. Men hvad er det så? Lige nu er der en ting, som jeg er helt sikkert på, og det er at jeg bare synes hun er super skøn. Og at vi ligemeget hvad, fortsætter som veninder. Så må vi se, om vi ender med at hoppe på hinanden i en snæver vending.

Hvad tror du alt det her det handler om? Smid gerne en kommentar, eller skriv til mig på: ml@missgrey.dk – og giv din mening til kende. Kærlig hilsen: Miss Lara <3

Se Også