Min vildeste sex oplevelse… Med en pige!

0
2525

Kæreste læsere!

I dag udgiver jeg et meget personligt indlæg – et indlæg jeg har tænkt længe over, med indhold Mr. Grey selvfølgelig kender næsten alt til! Den eneste detalje han ikke kender til, er hvem den hemmelige pige er, og det er der faktisk ingen der ved, da jeg synes det kommer tæt på, og jeg på ingen måde vil ligge hende ud. Her på bloggen kan vi fremover kalde hende Miss Model. I mine øjne, var hun på et tidspunkt det tætteste på perfekt, og hun var den smukkeste pige jeg kendte.

Så hvordan lige med en pige?

Det hele mellem Miss Model og jeg, startede lidt uskyldigt, og vi lå egentlig bare en fredag aften og så tv, og havde den vildeste lyst til bare at drikke og gøre ting, vi selvfølgelig aldrig nogensinde skulle gentage eller komme til at fortryde!
Vi hentede hvidvinen i køleskabet, og lagde os ind i sengen igen. Første flaske var hurtigt tømt, og vi gik i gang med flaske nummer to, og rusen slog ligeså langsomt ind. Vi lå godt puttet under dynen, og varmen begyndte at stige, og tøjet røg langsomt, et stykke efter hinanden – Miss Model drejede ansigtet over mod mig, og begyndte at læne sig indover mig, og kyssede mig.. Til at starte med, fniste jeg, men kyssede igen.. De uskyldige kys blev frækkere, og måtte føre til, at Miss Model førte kyssende nede over mine bryster, så maven, for til sidst at ende med at slikke min fisse.

Jeg fik lidt et chok, og måtte flere gange lige holde en kort pause, og sippe mere hvidvin, for at kunne holde fokus.
Det var frækt alt i et, og især tanken om, at man gjorde noget, der på en måde føltes forbudt. Der var absolut intet forbudt i det, men det var meget langt fra min verden.

Miss Model kyssede sig op af min krop, og igen fniste vi af, hvad vi egentlig havde gang i. Jeg lænte mig indover hende, kyssede hende på halsen, fortsatte ned over hendes bryster, så inderlårene og til sidst kærtegnede og kyssede jeg hendes fisse. Jeg måtte gøre noget anerledes, og prøve mig frem – fik gang i tankerne om, hvad jeg selv tændte på. Jeg stimulerede hendes g-punkt indvendigt og stimulerede samtidigt hendes klit med tungen. Jeg blev ved indtil hun trak i lagenerne og kom!

en pige

Så hvorfor lige en pige?

Når jeg prøver at forklare hvorfor, ved jeg det faktisk ikke rigtig! Det var noget som bare skete, men også noget, som faktisk er sket en del gange, bare med en pige jeg vil vælge at kalde Miss Chocolate. Navnet relaterer mest til hendes lækre brune hud.

Jeg ved ikke hvad der er med piger, da jeg faktisk tænder på fyre, og da helst også har sex med en pik. Ingen kan tilfredsstille mig som Mr. Grey, men en gang imellem popper tanken op, om at have sex med en pige igen. Kun fordi det er så anerledes. Mr. Grey og jeg har selvfølgelig følsomt og ømt sex, endda på højere punkter end jeg nogensinde ville nå med en pige – men piger kan sgu også bare noget! Og så er det nogle gange lidt sjovt at tirre Mr. Grey med min fortid, fordi jeg ved, hvor meget han gerne vil have en trekant! :-*

Det er ikke farligt at have sex med en pige, og ej heller er det forbudt! Det er anerledes, ja – og det kan også ende ud i at blive godt, så hvis I har mod på det, og eventuelt også er single, så prøv det! Ud fra min erfaring, kan jeg kun anbefale det! 😉

Hvis I som læsere har erfaring med ‘pige sex’, skal I være velkomne til at skrive jeres erfaringer eller historier til mig på min mail: mq@missgrey.dk og som noget helt nyt, kan I nu også følge mig på min helt egen instagram som I finder HER!

Xoxo

– Quinn <3
Tidligere artikelDerfor skal du nyde singletilværelsen, mens du har den
Næste artikelDerfor bliver du mere liderlig om sommeren
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here