En fræk køretur

udgivet:

Sådan får du en fræk køretur hjem

Vi alle kender det med det med at man får utrolig meget lyst til sex, på de mest mærkelige tidspunkter. Det kan være til en fest, konfirmationer eller når man er på vej hjem fra en romantisk middag med Mr. Perfect. Dette fænomen var jeg så heldig at blive offer for sidste søndag aften.

Det hele startede med at Mr. Perfekt inviterede mig ud på en total lækker restaurant, og i bedste Mr. Perfect stil manglede der selvfølgelig ingenting.  Middagen forløb som den plejede med flirterier og frække hentydninger, henover den dyre flaske Amarone.

Efter middagen gik vi ned til bilen og satte os ind, og vendte næsen hjemad.  Den seksuelle energi lå som et stort tykt tæppe over os i bilen. Vi vidste, hvad der skulle ske når vi kom hjem. Men jeg kunne ikke vente så længe. I takt med at kilometerne steg, blev jeg mere og mere liderlig. Jeg måtte bare have ham med det samme. Lige nu og lige her. Mit skød brændte. Vi kørte ud af den lange mørke landevej, hvor kun ganske få biler passerede. Den brændende fornemmelse i mit skød blev voldsommere og voldsommere, og den skulle bare tilfredsstilles. Derfor smed jeg bukserne og derefter mine trusser. Jeg smækkede til Mr. Perfects overraskelse det ene ben op på instrumentbrættet og det andet bag førersædet. Jeg kiggede intenst på ham, med det frækkeste blik jeg kunne præstere, så han ikke var i tvivl om, hvad jeg hungrede efter. Mr. Perfect greb selvfølgelig muligheden med det samme og gik derefter i gang med at lege med mig og gjorde det hele vejen hjem.

Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men det er helt sikkert noget der skal prøves igen. Jeg synes, at det var en super fed måde at starte et frækt og impulsivt forspil på, og som I nok kan gætte, gik det heller ikke stille for sig da vi kom hjem. Vi var så tændte begge, to og havde et vildt og intenst samleje efterfølgende. Det var grænseoverskridende, men super lækkert.

Se Også