Kære læser,
Om du er mand eller kvinde, har du nok en gang eller to fået spørgsmålet: “hvor mange har du egentligt været sammen med?”. Jeg er selv typen som spørger om det; ikke fordi jeg dømmer, men fordi jeg er utroligt nysgerrig.
Måske er du typen, som lyver dig til et tal du tror er “præsentabelt” for modparten, eller måske er du stone cold og fortæller gladeligt at dit korpus har delt seng med 100 eller mere.
Hvad end du gør, vil jeg gerne argumentere lidt for, hvorfor der absolut intet er at skamme sig over. 

Sex: skamfuldt og forkert?

Sex er – langt det meste af tiden – en positiv og dejlig oplevelse. Det er i hvert fald pointen med det.
Tiderne har budt mange skamfulde og hadske kommentarer, specielt rettet mod kvinder, som havde en stor sexlyst og havde haft flere partnere. Men hvorfor egentligt? Hvorfor er man mere “ren”, hvis man har været sammen med flere?

Høj sexlyst

Jeg har haft en ekskæreste, som slet ikke kunne håndtere mit antal af sexpartnere. Jeg har ikke været sammen med særligt mange, hvis jeg selv skal sige det. Men han havde været sammen med færre end mig, og det resulterede i, at han flere gange havde behov for at sige ting som “jeg føler slet ikke jeg har prøvet nok nu,” eller “du har godt nok haft travlt.”

I sidste ende siger det mere om den person, som dømmer dit antal af sexpartnere, end det siger om dig. 

Jeg fik det aldrig rigtig dårligt med mig selv over det, for jeg vidste, at det handlede om hans egen usikkerhed. Men det var trættende at høre på, og totalt unødvendigt.

Generelt er der stadig denne stigma med, at kvinder ikke skal være sammen med “for mange”, og heller ikke have den største sexlyst. Og hun må da slet ikke være “nem” eller “billig” i byen!

Den med størst behov

I mine parforhold – og seksuelle forhold – er jeg altid den med den største “sult”. Jeg har været sammen med to, som måske havde mere eller mindre præcis samme behov som mig, men alligevel endte jeg altid med at være den, som aldrig blev helt mættet.

Jeg har tit fået at vide, at de ikke troede nogle kunne have mere lyst end “dem selv”. Men det er igen et stereotyp; jeg elsker personligt sex, og intimitet betyder utroligt meget for mig. Bare fordi jeg er kvinde, gider jeg ikke undertrykke mit store behov. Og det skal du heller ikke – kvinde eller mand!

Høj sexlyst

Jeg vil ikke skamme mig over hverken antal af sexpartnere, fantasier eller sexlyst. Det er min krop, og jeg kan personligt bruge den til lige det, jeg ønsker den skal bruges til. Og det samme gælder med din krop. Hvis du er sammen med en, som dømmer din sexlyst, fantasier eller antal partnere, er det den person, der er noget galt med.

Jeg var på et tidspunkt sammen med en sød fyr. Vi havde ikke lavet noget seksuelt andet end virkelig at pirre hinanden med tøj på, men alligevel spurgte jeg ham, hvor mange han havde været sammen med. Han var ret populær, en utroligt flot fyr og havde arbejdet meget i nattelivet, så jeg vidste at antallet i hvert fald var væsentligt højere end mit.
Han smilte skævt til mig, og spurgte, om jeg ville have sandheden. Jeg nikkede selvfølgelig, og han sagde, at han havde været sammen med omkring 60, plus/minus.

Det skal siges, at han ikke var voldsomt meget ældre end mig, så det var en del om året, hvis man ser på, hvornår han blev seksuelt aktiv, minus de år, han havde fast partner.

Jeg kunne kort mærke min egen usikkerhed; er jeg så god nok? Så har han nok prøvet alt. Er jeg overhovedet noget specielt? 

Men hurtigt skød jeg tankerne væk. Det er bare antal sexpartnere, og det eneste det havde nogen form for betydning for, var hans erfaring. Han havde nogle vilde teknikker, og kunne bestemt noget udover det sædvanlige. Så hurtigt blev jeg nærmere glad for, at han havde prøvet så mange kvinder. Han vidste udmærket, hvordan det skulle gøres

Gør hvad du har lyst til

Jeg vil personligt aldrig lyve om mit antal af sexpartnere, hvis nogen spørger mig. Jeg føler det viser, at man måske er lidt usikker på, om det egentligt er okay. Men selvfølgelig er det det!

Min ekskæreste sagde til mig da vi brudtes, at jeg ikke måtte tage i swingerklub og “ødelægge mig selv”.

Jeg kan mærke, at den sætning stadig sidder en smule i mig. På den ene side blev jeg meget berørt, fordi han betød meget for mig – på den anden side bliver jeg lidt “fanden i voldsk” og har kun mere lyst til at gøre det.

For hvad er der nu galt i swingerklub? Hvis man er så småligt et menneske at mene, at et andet menneske (som man endda elsker) er ødelagt, hvis man går i swingerklub, er i mine øjne ret vanvittigt. Intet menneske er ødelagt, hvis ikke personen selv føler det. Og ingen andre har lov til at få dig til at føle, at du er “ødelagt”!

Høj sexlyst

Your body, your rules. Du er præcis som du skal være, og skal gøre lige præcis det, du har lyst til. Om det så er, at ingen får lov at røre ved din skønne krop, eller at du glædeligt deler ud af dine fantastiske sexskills.

Og husk: bare fordi du måske er meget seksuelt aktiv, har INGEN ret til at røre din krop uden tilladelse. Det kommer der desværre hurtigt en idé om, at det er okay.

Jeg vil ikke længere brug tid på folk som dømmer mig grundet min sexlyst eller sexpartnere. Og langt de fleste synes da også kun at det er fedt at være sammen med en kvinde, som vil have dem, og gerne ofte. 

Er du nogensinde blevet dømt på dit antal af sexpartnere, eller din høje lyst? Er du tilfreds med dit antal af sexpartnere?
Jeg vil elske at høre fra dig! Send en mail til mm@missgrey.dk, eller smid en kommentar længere nede.

Husk at følg mig og de andre piger på instagram: missgreydk og missmilfdk

XOXO Miss MILF

Høj sexlyst

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here