kvinders-vilde-orgasmereaktioner

udgivet:

Kradseren, råberen… kvinders vilde orgasmereaktioner

Kære læser,
Alle kvinder (og mænd) er forskellige. Specielt under sex er der stor forskel på præferencer, tiltrækning, og fantasier. Men jeg har efterhånden erfaret mig, at der er kæmpe forskel på både mænd og kvinders orgasmereaktioner!
Selvom jeg har været sammen med kvinder tidligere, har jeg ikke de helt store erfaringer dér. Men tilgengæld har jeg en masse gode historier fra mænds oplevelse af kvinders orgasmer – og et udpluk af dem får du serveret lige her!

Hvad sker der i kroppen?

Kvinders orgasme er meget unik. Længden er meget varierende, intensiteten er varierende, og den kan føles meget forskellig fra gang til gang, og fra kvinde til kvinde.

Kvinders Orgasmerekationer

Derfor er det jo også en selvfølgelighed, at kvinder reagerer meget forskelligt på deres orgasmer. Men jeg må indrømme at jeg alligevel blev overrasket over flere af de historier jeg har hørt.

For hold da op – der er meget jeg ikke ved om mine medkvinder!

De forskellige typer

Hulkeren

Okay, jeg kan lige så godt starte med mig selv.

Jeg har indimellem godt kunne knibe en tåre efter en orgasme. Det har jeg været nogenlunde vant til ikke var noget særligt. Men for nyligt oplevede jeg noget, jeg virkelig ikke har prøvet før; jeg begyndte bogstaveligt talt at græde så voldsomt, at jeg lå og hulkede. 

Orgasmereaktioner - Kvinder græder og hulker

Ikke nok med at jeg følte det var lidt pinligt, så blev vi vist begge to godt forvirrede. For det var jo netop fordi orgasmen havde været så intens og langvarig, men det er lidt svært at forklare når man græder som pisket…

Læs også: Sådan får du den vildeste orgasme!

Så ja.. Jeg tror heldigvis at Mr. Bad ikke er i tvivl om at det var fordi det var rigtig godt, han kendte heldigvis godt lidt til mine småtårer indimellem. Men alligevel, ikke….?

Kradseren

Oh yes. We all know her. Kradseren. Vi er faktisk nok lidt alle sammen en lille smule hende, hvis man skal være helt ærlig.

Alligevel blev jeg lidt overrasket over, hvor voldsomt nogle kvinder kan tage fat…

Forestil dig at du er godt igang. Du får en virkelig god orgasme, men før du ved af det er der blod ud over det hele, manden er forsvundet, og blodet er ikke fra dit underliv. Tilgengæld har du blod under neglene…

Piskeslag eller blodige kradsemærker – who can tell…

Råberen

Okay, denne her var jeg målløs over. Jeg er udmærket klar over, at der findes “skrigerne” som kan skrige ret højt. Og mænd er jeg også vant til, kan brøle eller råbe lidt højt, kald det hvad du vil.

Jeg har godt været klar over at nogle kvinder nok også råbte lidt. Men hvad de kunne råbe, var jeg knap så forberedt på.

Læs også: Velve serien: sensuelt, luksuriøst og total nydelse!

Min kære Mr. Bad himself oplevede en kvinde – som godt nok havde sagt inden, at hun “råbte lidt” – som under sin hede orgasme, pludseligt råbte at han skulle dø.

Jeg ved ikke lige hvad jeg havde gjort som mand. Stukket af højest sandsynligt. Mr. Bad (som den tough guy han vel er) valgte naturligvis bare at ignorere det og gøre akten færdig….

Orgasmerekationer - Kvinder råber

The crazy one

Igen, definér crazy, for det er vi nok også alle en smule. Jeg er i hvert fald til både spanking, bondage, choking og lussinger til en vis grad – men alligevel kan jeg nu godt blive overrasket over, hvor hårdt nogen vil have det.

Kvinders Orgasmereaktioner

Læs også: Sammenhængen mellem BDSM smerte og lyst

Som oplevelsen blev fortalt, så kunne han kort sagt ikke slå hende hårdt nok. Og slet ikke under hendes orgasme:

Hun ville virkelig føle intens smerte.

Jeg ved ikke om det skulle være på grænsen til besvimelse, men for mig lød det i hvert fald til at grænsen ikke var særlig definerbar. Både rent kvælningsmæssigt og med lussinger.
Not that I’m the one to judge! Man må hjertens gerne tænde på det man vil. Men lidt cray-cray kan også være en god ting. Og indimellem lidt voldsom, tydeligvis.

Oh yes. En kvindes orgasme er noget for sig, og jeg kan afsløre at dette kun var et meget lille udpluk af alle de interessante historier jeg har fået serveret. Jeg håber dog at du føler dig lidt mindre “sær” nu – jeg gjorde i hvert fald. Men igen, kvinde er, som kvinde er!

Husk at du altid kan smide en kommentar eller sende en mail til mm@missgrey.dk.
Du kan også følge mig og de andre piger på instagram: missmilfdk

XOXO Miss MILF

Se Også