Lækkert lingeri

udgivet:

Her kommer de bedste ting ved at være single

Jeg hører oftest mange, og især piger, der brokker sig over singletilværelse. Og det ville da være løgn at sige, at jeg ikke også selv har gjort det rigtig MANGE gange. Jeg ved godt at der er mange dumme ting ved at leve som single, men hvad ville der ske, hvis vi for en gangs skyld prøvede at vende det at være single til noget positivt i stedet for. For er singlelivet i så fald lige så sørgeligt som vi går og tror, eller kan det rent faktisk være en god ting, og en fed måde at leve sit liv på. Det vil jeg finde ud af nu. Så tør øjnene piger, intet er så galt at det ikke er godt for noget.

Du har kun dig selv at tænke på og skal ikke gå og tage højde for og planlægge efter andre end dig selv. På samme tid kan du være hjemme hvilket som helst tidspunkt på dagen/natten, uden at høre på brok fra din kæreste efterfølgende.

Du skal ikke tilsidesætte nogle af dine gøremål i løbet af dagen for at få plads til din kæreste. Derpå kan du fordybe dig 100 procent i din uddannelse/karriere og skabe dig et solidt fundament for fremtiden.

Du bestemmer selv hvor længe du har tænkt dig at blive under dynen. Og kan spise lige hvad det passer dig uden at få dårlig samvittighed over for en evt. partner. Som single for du mulighed for at være lige så klam som du lyster og kan gå rundt i din store hyggetrøje og dine tilpas siddende mormor underbukser hele dagen, hvis det er det du ønsker.

Du kan få lov til at feste hele natten lang og drikke lige så meget som du har lyst til. Her får du også mulighed for både at flirte og afprøve de mange forskellige kys og tilfældige knald i byen, som natten til tider har at byde på.

Du for lov til at udforske din egen krop. Pludselig er der kun dig selv til at tilfredsstille din liderlighed. Af samme grund kan man som pige godt blive træt af kun at bruge klør fem. Derfor kan du med god samvittighed begynde at udforske dine sexsede sanser og forkæle dig selv med lækkert sexlegetøj.

Du har hele din seng for dig selv at brede dig i, og kan vende dig rundt lige så tosset som du vil i løbet af natten uden at støde på noget eller nogen. Du behøver ikke at få det ALT for varmt fordi der ligger en og klistre op ad dig og snorker dig ind i hovedet samtidigt.

Du har mulighed for at tage ud på forskellige sjove, underlige, romantiske, sindssyge dates og møde nye mennesker som giver dig en på opleveren.

Du slipper for at få dit hjerte knust af den du elsker i en lang periode og får god tid til at slikke dine sår, og komme dig over idioten du lige er kommet ud af et forhold med. Oftest når en pige bliver single, går der en djævel op i hende og hun får udrettet ting, som hun aldrig troede at hun kunne. Jeg er personligt blevet skudt i gang med mit vægttab hvilket jeg virkelig er taknemmelig over.

Har tid til at pleje dine venner og veninderne og kaste alt din kærlighed og opmærksomhed på dem, og du ved at de vil elske det. Du bliver aldre hende/ham den kedelige som siger nej til de sociale påfund, grundet det at du har en aftale med kæresten.

Du har som single en rigtig god mulighed for at finde ud af hvilke værdier du inderst inde vil gå efter ved din næste partner, hvilke ting du vil have med fra dine gamle forhold og hvilke der godt kunne forbedres lidt. Du lærer dig selv bedre at kende, du finder ud af, hvor stærk du i virkeligheden er og kan finde dig selv før du finder alle andre.

Miss Lara

Se Også