Nyt og forbedret sexliv

Opdateret

Kickstart 2022 – med et nyt og forbedret sexliv

Kære læser

Kan man egentlig stræbe efter at få et nyt og forbedret sexliv? Ja det kan DU faktisk godt. Uanset om du er single eller i et forhold, har du mulighed for at optimere sexen i dit liv. Det er faktisk dit eget ansvar i sidste ende. Gør #missionmeresex til et nytårsforsæt – lad 2022 være året hvor alle os danskere får mere og derfor smiler mere.

Nyt år, nyt sexliv?

Jeg vil starte med at være realistisk: Der er ikke nogen, som har et fuldstændig perfekt sexliv 365 dage om året. Vi alle har dage, hvor vi ikke har lyst til sex, og alle forhold har mindre tørkeperioder. Det er også inditudelt, hvordan et godt sexliv måles. Derfor kan du ikke sammenligne dit sexliv med dine venners eller dem på fjernesynets. Dit sexliv skal tilpasses dig og din partners behov. Hvis I er glade for den sex I har, så er det jo perfekt.

Det kan også være, at du og din partners sexliv er gået i stå. Because life. Uanset hvad din situation er, kan de fleste kan godt bruge lidt inspiration i ny og næ. Det har jeg også selv. Jeg har generelt et fantastisk sexliv med Mr. Unexecpted, men det fortæller jeg mere om i næste uges indlæg. Jeg har analyseret lidt på mit eget sexliv, og er kommet frem til 6 faktorer, der er med til at udgøre et hot sexliv. *boung ziga waun waun*

Læs også: 6 tips – sådan får du bedre sex som single

6 skridt til et nyt og forbedret sexliv

#1 Mindset

Jeg håber, at du er kommet godt ind i 2022. Hvis ikke, så vend det til din fordel. For når alt kommer til alt, så handler alting om mindset. Det er vanvittigt svært at forblive positiv i en travl og hektisk hverdag, men øvelse gør mester. Det er fuldstændig det samme med dit sexliv. Dit mindset omkring dig selv og sex generelt udgør hele fundamentet. Hvis du ønsker at få et nyt og forbedret sexliv, skal du starte med at snakke pænt til dig selv. Selvtillid og selvrespekt er nøgleordene her. Du er en snack, og enhver der får lov til at have sex med dig, er super heldig! Hvis du tænker som sex på noget, der skal overståes for at gøre din partner glad, skal du til at ændre hele dit mindset omkring sex. Det skal nemlig være dejligt for jer begge og ikke endnu en sur pligt.

#2 (Sex)vaner

Der findes både gode og dårlige vaner. En vane er, når autopiloten tager styringen og får lov at bestemme slagets gang. Du børster tænder, tager nattøj på, ligger i sengen og skifter mellem diverse apps i 10 minutter, og ligger dig herefter til at sove. Det føltes godt fordi, at sådan plejer du at gøre. Du behøver ikke at tænke. Du gør bare. Du (og din partner) bliver nødt til at ændre jeres sexvaner for at få et nyt og forbedret sexliv. Det behøver ikke kun at ske i sengen om aftenen. Det kan foregå andre steder og på andre tidspunkter. Det behøver heller ikke kun at foregå på samme robat-agtige måde med samme forspil, de samme stillinger og den sædvanlige slutning. Mix det lidt op og prøv noget nyt.

#3 Flirt mere

Bare fordi at du er i et parforhold, må du ikke glemme at flirte med din partner. At flirte vil sige at tiltrække opmærksomhed fra en person på en sensuel, fræk eller romantisk måde. Kærlighed og begær er limen i jeres forhold, men den limer forsvinder med tiden, hvis ikke I husker at pleje den. Gør uselviske ting for at gøre din partner glad. Det er ikke ”noget for noget” i et forhold. Få et nyt og forbedret sexliv ved at pirre hinandens lyster og fantasier. Giv hinanden komplimenter. Charmer hinanden med kærlig berøring under madlavningen, små drillerier i hverdagen, hav øjenkontakt, fang din partners fod under bordet med dine egne. Værdsat hinanden og vis at I gør det, ved at blive ved med at flirte og score hinanden.

Læs også min anmeldelse af: Anal Fantasy Power Beads til begyndere

#4 Tal sammen

Det er ikke nemt at have lyst til hinanden, hvis der er dårlig luft i mellem jer. Tal om de ting der ikke fungerer. Har I de samme forventninger til forholdet? Kære kvinde jeg kan garantere dig for, at han ikke glemmer at smide sokkerne til vask, for at gøre dig sur. Kære mand, jeg kan forsikre dig om, at hun gør sit bedste for at være en god partner. Snak ordenligt til hinanden og sig højt, hvis der er noget, som ikke fungerer. Sammen kan I finde en løsning. Livet er for kort til at blive irriteret over de samme småting i hverdagene. Sæt dig i din partners sted, inden du konfronterer ham/hende. I er et team, og der er meningen at I skal støtte hinanden. Følg med i hinanden liv, hinandens udfordringer og hinandens drømme.

#5 Tal om sex 

Det er ikke sikkert, at det er nok, at du ændrer adfærd for at forbedre jeres sexliv. Der skal to til tango, og måske har din partner også noget adfærd, der skal ændres. Fortæl ham/hende at du godt kunne tænke dig at få et dejligere sexliv. Du kan nemlig ikke forvente, at din partner kan læse dine tanker. Har du hørt sangen ”Pina Colada?” Den handler faktisk om et parforhold, hvor begge parter er gledet fra hinanden. Manden føler ikke længere at kvinden, vil de samme ting som ham. Han svarer derfor på en dating annonce, og aftaler en blinddate med en kvinde, som er livsnyder og eventyrlysten som ham selv. Det ender med, at det er hans partner der har skrevet annoncen, og derfor er hende han kommer på blinddate med. De vidste ikke, at de gik med de samme længsler indeni, men fandt hinanden igen på en atypisk måde. Det jeg mener med den lille historie er, at du ikke ved, om din partner også går og mangler noget ligesom du. Tak snakken!

#6 Leg sammen

Hemmeligheden ved et godt sexliv er aldrig at stoppe med at udforske hinanden og lege sammen. Del jeres fantasier og udforsk nye seksuelle universer sammen. Selvom I har kendt hinanden i mange år, kan det være, at I begge går og gemmer på nogle hemmelige fantasier. Som jeg ser det, har vi fire forskellige niveauer af vores personlighed: Den du viser omverdenen, den du viser tætte venner, den du viser din partner og den gemmer inde i hovedet. Du bliver nødt til at lukke op for at involvere din partner i, hvem du egentlig er. Jo mere du involverer ham/hende i, hvem du egentlig er, jo mere dig selv kan du være, når I er sammen. Udforsk nye seksuelle områder og find ud af, om der er noget nyt der virker for jer.

Læs også: 10 tips til at få mere sex i dit parforhold

Hvad er den egentlige grund til, at du ikke har lyst til sex?

Det er helt normalt, at du ikke har lyst til sex hver evig eneste dag. Som nævnt er det individuelt hvor stor et sexdrive vi har, og hvor meget sex vi har brug for. Men måske du har oplevet, at der ofte er en eller flere specifikke grunde til, at du ikke har lyst til sex? Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at skrive dem til missgrey på Redaktionen@missgrey.dk.

Se min lille miniserie på Instagram, som du kan finde via hasgtagget j#missionmeresex. Med disse posts får du inspiration og motivation til et nyt og forbedret sexliv. Jeg vil forsøge at guide dig ud ud af helt almindelige grunde til ikke at have lyst til sex. Se mine opslag HER.

Tak fordi du læste med! Har du nogle tips til at få sig et nyt og forbedret sexliv? Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også