Kære læser

Du bliver simpelthen nødt til at lære at sige fra. Inden du læser videre, vil jeg gerne have, at du lige stopper op en gang, og tænker over hvor dine tanker er gledet hen efter at have læst hertil. For de fleste af os kunne godt blive bedre til at sige fra på et eller flere områder. Der hvor dine tanker er lige nu, er helt sikkert det område, hvor du skal lære at sige fra på? #StofTilEftertanke

Men tilbage til dette indlæg. Dagens indlæg er en del anderledes, end det jeg plejer at skrive. Det bliver lidt en sludder for en sladder. Men jeg er simpelthen nødt til at lette mit hjerte og få dette budskab ud: Hvis det ikke føltes rigtigt, så skal du sige fra. I slutningen af dette indlæg vil jeg komme med en lille step-by-step guide til, hvordan du siger fra i alle situationer.

Queen Latifah International Womens Day GIF by VH1 Hip Hop Honors - Find & Share on GIPHY

Derfor skal du lære at sige fra

Min 17-årige kusine er begyndt at spørge mig til råds om fyre og sex… Og her er mit problem med det: Jeg er på ingen måde voksen nok til at blive spurgt til råds. I virkeligheden er jeg bare en forvirret teenager midt i tyverne. Det er kun lidt over et år siden, at brugte jeg weekenderne på at drikke mig fuld og finde en ny fyr. Jeg er godt klar over, at jeg er kommet langt siden og er begyndt at tage bedre beslutninger for mig selv.

Så jeg prøver at være moden og give hende de rette råd. Men for helvede, engang var jeg lige ved at foreslå hende, at hvis hun absolut skulle sende nudes, så skulle hun i det mindste dække sit ansigt. Jeg tror ikke, at det er svaret fra en rigtig voksen? Men jeg har alligevel en del erfaring, og kan (det meste af tiden) faktisk godt komme med nogle kloge råd. (Når jeg lige tænker mig om, inden jeg taler).. Noget hun sagde for et stykke tid siden, kører stadig rundt i mit hoved. Og det er faktisk derfor jeg skriver dette indlæg. Det her sagde min 17-årige kusine til mig:

”Jeg har haft sex med otte fyre, og det var faktisk kun med tre af dem, hvor jeg egentlig selv ville.”

Say what! Mit problem er ikke, at hun har et okay højt sextal i en ung alder. Mit problem er, at hun ikke tør sige fra overfor drengene. Hun føler, at hun skylder de her fyre noget, og at de må behandle hende, som de vil. Det kan jeg slet ikke have. Tænk, hun har haft sex med hele fem fyre, hvor hun egentlig ikke ville! Og ikke kunne få sig til at sige fra.

”De presser ret hårdt på, og jeg vil ikke skuffe dem. Selvom flere af dem virker til at være ret ligeglad med mig både imens og bagefter.”

Jeg blev så paf, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle svare hende. Hendes udtalelse gjorde ondt helt nede i min mave, Hun sagde ikke ja, men hun sagde heller ikke nej. Ja det passive valg er også et valg, men jeg forstår simpelthen ikke, at de fyre ikke har kunne mærke hendes tøven og reageret på den.

Jeg har selv været for usikker til at sige fra overfor mænd..

Jeg er ikke hellig på nogen måde og har også før været i hendes situation. Husker du dette indlæg? Kort fortalt endte jeg med at have en virkelig akavet seksuel oplevelse med en mand, som jeg ikke kunne få mig til at sige fra overfor på grund af omstændighederne.

Men egentlig var det ikke første gang, hvor jeg ikke kunne sige fra. Min første gang skete faktisk også, fordi jeg ikke kunne sige fra overfor min daværende kæreste. Men den historie får du en anden gang.

No Means No Constance Wu GIF - Find & Share on GIPHY

Mine råd til dig – Sig fra for din egen skyld

Til dig der heller ikke altid har kunne sige fra overfor mænd, her kommer samme råd, som jeg gav min kusine:

Det er ikke det værd at have sex med en person, som ikke går op i at gøre det behageligt for dig – og hvis personen ikke går op i det, så er det ikke den rette person at give den op til. Du har noget de gerne vil have, noget dyrebart og fantastisk, som ikke alle skal have lov til at have fingrene i. Kun hvis du er lige så meget med på den, som vedkommende er.

Sex behøver ikke at være noget eksklusivt, du skal gemme til din fremtidige mand. Men du bliver nødt til at have selvrespekt nok til kun at knalde folk, som du virkelig har lyst til at knalde. Det fortjener du. Der er ikke noget galt i ikke at have lyst. Tro mig når jeg siger, at det ikke bliver en rar seksuel oplevelse, når du ikke selv har lyst.

Det er den dummeste tjeneste at gøre andre, for det vil føles helt forkert og ikke rart på nogen måde. Du skylder ikke personen noget, og hvis vedkommende er en ordentlig person, vil de heller ikke have at du får en dårlig oplevelse. Hvis du kun gør det for den anden persons skyld, får du ikke selv noget ud af det, og så er det virkelig ikke det værd.

Step-by-step – Sådan siger du fra i alle situationer

Det værste er at sige ja til noget, du egentlig ikke har lyst til… Med disse tre steps håber jeg, at det i fremtiden bliver nemmere for dig at sige fra:

  1. Overvej hvad du får ud af situationen

Nu skal du ikke stille alle fordelene og ulemperne op i dit hoved, hver gang du skal overveje noget. Men hvis der er noget du ikke har lyst til, har du ret til at sige nej. (Medmindre det er tale om at betale skat, så der er ingen vej udenom). Nogle gange må du gerne ofre dig for dine nærmeste – men aldrig til liderlige hankøn, medmindre du selv har hundrede procent lyst!

  1. Øv dig på afvisninger

Det lyder måske åndsvagt, men prøv at sige forskellige sætninger højt med afvisninger. For hvis du kender sætningerne på forhånd, er det nemmere for dig at huske dem, hvis din hjerne slår fra. Prøv og stil dig foran spejlet og sig forskellige afvisninger højt. At høre ordene samlet til en sætning, vil også give dig mere selvtillid til at bruge den, når tiden er inde. Og her mener jeg ikke, at du skal finde på løgne. Du kan fx bare sige “jeg har ikke lyst” eller “jeg har brug for at slappe af denne weekend uden planer,” alt efter hvad det drejer sig om selvfølgelig.

  1. Vær ærlig og drop undskyldningerne

Du behøver ikke finde på en undskyldning eller fortælle din egentlige begrundelse for, hvorfor du siger fra. Uanset hvad du skal sige fra til, er det grund nok, at du ikke har lyst. Du skal ikke forklare dig og du skylder ikke nogen noget – kun dig selv. Du skal aldrig udsætte din krop for noget, som du egentlig ikke har lyst til.

Læs også: Stronic G Pulsator – Who needs a man?

Selvfølgelig er det ikke alle ting, du kan snige dig uden om, bare fordi du ikke har lyst. Men der er bare nogle ting, såsom hvem du dyrker sex med og hvem du bruger din tid på, der burde være helt inden for din kontrol. Så lov mig, at du siger fra hvis du ikke har lyst, det skylder du nemlig dig selv.

Tak fordi du læste med! Har du svært ved at sige fra nogle gange? Jeg håber, at disse råd vil hjælpe dig. Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelVaginal fisting – sådan kommer du igang
Næste artikelTeenager som voksen – overgangsalderen er landet
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here