*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

Er du også i tvivl om hvad julegaven til ham, skal ende med at være? Jeg tror at vi kvinder, især i begyndelsen af et forhold, overtænker hele det der gave-ræs. Den perfekte julegave er svær at finde. Især hvis gaven både skal være personlig, nyttig, sjov og symbolisere vores kærlighed til ham. Rimelig meget at forlange af en gave hvis du spørger mig! Velkommen til andet indlæg i Miss Curious juleserie. Du får her mine 21 bud på jule- eller adventsgaven til manden i dit liv.

Sådan finder du julegaven til ham

Du er sikkert trådt af at høre den slidte sætning: Det er tanken, der tæller. Men helt ærligt det er det! Husk på, at mænd er meget simple end de fleste af os kvinder. De overtænker og overanalysere ikke på samme måde som mange af os kvinder gør. Det vigtigste er jo, at han bliver glad for den. Derfor er et godt råd til dig, at finde en gave der tager udgangspunkt i en af hans interesser. Eller bare passer godt på ham som person. Måske er din kæreste glad for at lave mad? Eller også er han super aktiv?

“Køb en gave der tager udgangspunkt i en af hans interesser – SÅ er det svært at ramme forkert!”

Jeg har scrollet hele Coolstuff.dk igennem, for at finde en masse ideer til julegaven til ham den særlige i dit liv. (Og for at finde Mr. Unexpecteds julegave). Resultatet får du her nedenunder, som endte ud med at blive en liste opdelt i kategorier. Du får gave-inspiration til mange forskellige hankøn. Så om du leder efter en gave til din ægtemand, kæreste, ven, bror eller far, finder du en masse inspiration her. Generelt, vil jeg gerne opfordre dig til at bruge mindre krudt på gave-ræset, og i stedet bruge mere tid på de særlige mennesker i dit liv. Men jeg håber, at denne liste vil gøre det lettere for dig, at finde julegaven til ham!

https://giphy.com/gifs/filmeditor-christmas-movies-vacation-3o6wrB1cGakbGl2qAw

Julegaven til ham – den maskuline

Hvis din mand drikker øl, har skæg og spiller guitar/bass, er han i mine øjne en maskulin mandemand! Ikke fordi at det er det eneste beskrivelse på en maskulin mandemand. Men forstå mig ret, det er lige den beskrivelse, som jeg mener, er med til at beskrive maskulinitet. Bare fordi, at du ikke kan genkende din fyr i denne beskrivelse, kan han stadig være maskulin! Coolstuff har rigtig mange maskuline julegave ideer, udover disse jeg har fundet. Så du er velkommen til at tjekke sitet ud selv for at finde julegaven til ham den maskuline. Men start med at se mine ideer her:

Fodbold ølkrus 

En god julegaveide til mandemanden kunne være nogle store ølkrus. Hvis din mand er til bold i tv’et, vi han helt sikkert elske disse krus. Du får 4 stk. for 209 kr. og hvis han har mange venner, kan du altid købe flere pakker. (Hvis din fyr ikke er til sport, har Coolstuff også andre slags ølglas og fede ølkrus).

Køb fodbolds ølkrusene HER

julegaven til ham

Skægpleje 

Julegaven til ham kunne også være noget til at pleje hans ansigtsbehåring. Jeg eeelsker skæg. Men et velplejet skæg er så meget hottere end en vild og ukontrolleret hagedusk i mine øjne. På Coolstuff kan du købe en skægpolie til at blødgøre hans skæg for 99 kr. Du kan vælge i mellem tre forskellige dufte, og også en beardbalm, som er balsam til skæg.

Køb skægpleje produkter HER

julegaven til ham

Pickmaster plekter

Giv dit mandfolk muligheden for at lave plektre af gamle kort med denne smarte maskine! På den måde har han altid et plekter på farten. Maskinen kan lave hvilket som helst gammelt plastickort kan laves om til et plekter, og er derfor den helt ideelle gave til musikeren. Picketmasteren koster kun 149 kr.

Køb picketmaster pleter maskinen HER

Julegaven til ham – madentusiasten

Er manden i dit liv kok, eller elsker han blot at stå i et køkken? Så vil han helt sikkert prissætte at hans julegaver indeholder nogle nye fede nye items til køkkenskabene! Det kan godt være, at du syntes, at det er for kedeligt at købe nye gryder eller tallerkener. Men så kan du i stedet vælge at gøre din gave endnu mere spændende og i stedet købe nogle atypiske køkkenredskaber! Der findes nemlig rigtig mange spændende items derude, til at gøre det nemmere og sjovere for ham at stå i køkkenet. Vis manden i dit liv, at du kender ham og prissætter hans egenskaber i køkkenet, ved at samle en masse fede items til at pimpe hans madlavning. Jeg har samlet nogle af dem her:

Bluetooth stegetermometer

Giv din kæreste muligheden for at sidde i stuen eller lave noget andet, mens han laver mad! Med et bluetooth stegetermometer kan du lave mad helt trådløst. Du sætter blot termometeret i kødet og logger på appen, der passer til produktet. I appen kan du både sætte tid på og se den aktuelle temperatur. Den koster 319 kr og hvis ikke denne smarte opfindelse giver madentusiasten julelys i øjnene, ved jeg ikke hvad gør.

Køb bluetooth stegetermometret HER

julegaven til ham

Automatisk sovserører 

Prøv lige at stoppe op et øjeblik og træk vejret dybt, imens du læser dette: Vi lever lige nu i en verden, hvor du ikke behøver at røre rundt i din sauce, for at forhindre den i at brænde på. Er det ikke bare smukt? Det er faktisk en virkelig smart opfindelse. Nogle gange kan vi godt bruge en extra hånd i køkkenet, og det er ikke altid, at vi har muligheden for det. Men med den automatiske sovserører, er hjælpen altid tæt på, og så for kun 199 kr.

Køb Stirr soverører HER

julegaven til hamRøgfri kuglegrill

Smart grill hvor der medfølger en taske, så I nemt kan tage med jer på stranden eller på ferie. Den er både røgfri og sviner mindre end en normal grill. Du tænder den, ved t bruge specielt kul og grill gele. Fra du tænder den, går der cirka 4 minutter før den er klar. Hvis din kæreste er madentusiast og udendørs menneske, vil han helt sikkert elske den. Prisen for denne smarte grill er 719 kr.

Køb den røgfrie grill HER

julegaven til ham

Julegaven til ham – nørden

Når jeg skriver nørden, mener jeg det med den dybeste respekt og kærlighed. Jeg elsker nemlig nørder! Min egen Mr. Unexpected har en lille nørd gemt i maven. Nørder kan være mange ting og kommer i mange former. At være en nørd betyder vel egentlig bare, at der vises stærkt engagement i et givent emne. Men i dette tilfælde, mener jeg mere specifikt en gamer-nørd. Så altså til fyren, der enten elsker at spille computer, playstation eller andre elektroniske spil. Hvis din kæreste er gamer, vil han højst sandsynligt sætte pris på noget fra den elektroniske verden. Coolstuff har rigtig mange gave-ideer, der er rettet mod gameren. Her kommer bare et lille udplug af dem:

Go Retro Portable Spillekonsol

De fleste mænd der er født i 80’erne eller 90’erne, vil helt sikkert elske den nørdede lille spillemaskine! Mini arkade spillemaskinen er en mini udgave af den oldscool retro maskine, som var på toppen før årtusinde skiftet. Hvem elsker ikke simple lille 2D spil uden så mange dikkedarer? Du får denne spillemaskine for 249 kr. Bemærk at den kører på 4 x AA batterier eller eller et micro USB-kabel, som ikke medfølger.

Køb mini arkade spillemaskinen HER

julegaven til ham

VR Box Headset med Controller

Forvandel hans smartphone mobil til en virtal reality verden med disse smarte briller og den medfølgende controller. Han skal bare downloade en app der understøtter produktet, sætte telefonen i boksen, og så er han i gang. Der kommer hele tiden nye af disse apps og der er derfor underholdning til mange timer. Den virker både til android og iphone. Du kan købe dette sæt for 199 kr.

Køb VR headsettet med controller HER

julegaven til ham

Star Wars whiskey drikkeren

Meget specific beskrivelse, men hvis den passer på din kæreste, er “Star Wars storm trooper” whiskey-karaflen i hvert fald en sjov og fed gave! (Og jo mere specifik din gave er, jo mere personlig er den også). Denne flotte sag kan blive din for 239 kr. (Pssst. Coolstuff har endda også andre varer i Star Wars temaet – se bare her).

Køb Star Wars karaflen HER

julegaven til ham

Julegaven til ham – den aktive

Hvis din kæreste er sportsfan eller blot har interesse for at være aktiv, åbner det op for en masse spændende muligheder julegave-mæssigt. (Og her tænker jeg ikke sengetøj med Messi, for det ville du altså også skulle leve med så…) Det kommer selvfølgelig an på, hvad manden i dit liv er til, og om han blot er sportinteresseret, eller selv dyrker noget. Du kan jo altid finde noget nyt spotstøj, men hvis du syntes, at det enten er for besværligt eller kedeligt, findes der også en masse andre ting til sportsnørden. Her er nogle overordende eksempler på julegaven til ham den sportsinteresserede/den aktive:

Varmevest

Sørg for at din kæreste ikke fryser, mens han laver udendørs aktiviteter. Denne varmevest skal lades af en powerbank, som kobles til via et USB stik i lommet. Varmen kommer fra infrarøde lamper i ryggen og har tre forskellige temperature (lav, medium og varm). Den kan holde på varmen i op til 10 timer, alt efter hvilken powerbank der bruges. Vesten koster 599 kr. Bemærk at powerbanken skal købes separat.

Køb varmevesten HER 

julegaven til hamBærbart bordtennis sæt

Giv din mand muligheden for at spille bordtennis, uden at I behøver at have et kæmpe bordtennis bord stående. Dette transportable sæt kan sættes fast på de fleste borde. Der medfølger: 1 bordtennisnet, 2 bat og 3 bolde. Jeres bord skal maks være 6 cm tygt og 180 meter bredt for at I kan bruge sættet. Du kan købe det for 279 kr.

Køb det bærbare bordtennis sæt HERjulegavn til ham

Transportabel smoothie mixer

Den transportable smoothie mixer blender ved hjælp af håndkraft. De skarpe blade begynder at blende, når beholderens bund rulles frem og tilbage. Den kan lave op til 3000 omdrejninger i minuttet og derfor blende indholdet på minimale sekunder. Den smarte trådløse blender kan både blende smoothies, proteindrikke, omeletter og meget mere. Din kæreste kan altså spice sin proteindrik to-go op med lækre bær. Den koster kun 229 kr.

Køb den transportable smoothie mixer HERjulegaven til ham

Julegaven til ham – den produktive

Gave ideerne i denne kategori er rettet mod den mand, som godt kan lide at lave tingene selv. Coolstuff har også værktøj, men det var nu ikke lige det, som jeg havde i tankerne. Vi er ude i noget lidt mere atypisk. Listen indeholde både noget sjovt, noget kreativt og noget klassisk. Så uanset hvad din kæreste kan lide, kan det være, at du tror, at han ville syntes at det var sjovt, at eksperimentere lidt med nogle af disse ting? Jeg har valgt tre vidt forskellige ting, som rammer en rimelig bred målgruppe. Bedøm selv om der er noget for din mand her:

Øl bryggersæt

Hvor blæret er det ikke lige, at have muligheden for at brygge sin egen øl? Hvis din kæreste er øl-drikker, og med på at prøve nye ting, vil dette øl bryggersæt helt sikkert være en fed gave. Dette sæt indeholder alle de nødvendige dimser og dutter, der skal bruges til at brygge øl. Samt en introduktion til hvordan øllet brygges, så han ikke er helt på bar bund. Det eneste du selv skal skaffe er vand! Sættet koster 279 kr.

Køb øl bryggersættet HER

julegave til ham

Sushi bazooka

Det er ikke nemt at lave sin sushi selv, trust me on this one. Men denne smarte sushi bazooka, skulle efter sigende gøre det meget nemmere! I stedet for at presse og rulle, ligger du simpelthen bare din sushi ris og dit tilbehør ned i røret. Herefter lukker du den, og skubber sushi rullen ud. Det kan da næsten ikke gå galt! Bedøm selv. Sushi bazookaen koster 149 kr.

Køb sushi bazookaen HER 

julegaven til hamRoterende vaskebørste

Gør hans bilvask nemmere med denne roterende vaskebørste (eller opvasken tihi). Det vil spare ham for en masse slid og kræfter. Som han i stedet kan bruge på dig. Win! Børsen sættes blot på vandslangen og der kan nu skrubbes og skylles på samme tid. Den kan både bruges til at rengøre bilen, motorcyklen eller havemøblerne. Den koster 389 kr. og der medfølger to børstehoveder. Super praktisk gave!

Køb den roterende vaskebørste HER

julegaven til ham

Julegaven til ham – smarte gadgets

Jeg har fundet nogle extra fede ideer, som passer under kategorien; gadgets. Det betyder en mindre elektronisk ting, der har et specielt formål – det er lidt nørdet viden, men det er også meget fedt at vide. De ting jeg har fundet her, passer til flere forskellige slags mænd. Generelt er det nogle mega fede ting, som skiller sig meget ud på markedet. Men de kan både være med til at gøre din hverdag nemmere og sjovere. Lige præcis derfor er alle tre ting gode bud på julegaver, til manden der har alt så det må du vurdere nærmere selv:

Håndholdt isterningmaskine

Er det bare mig, der syntes at denne opfindelse, lyder helt fantastisk? Jeg forestiller mig i hvert fald, nogle fede middage og fester, hvor denne smarte dimmer holder drinksene kolde. Maskinen erstatter isterningeposerne og er derfor også bedre for miljøet. Mega cool! Hvis du kan forestille dig, at din fyr ville mene det samme, kan det blive julegaven til ham for 339 kr.

Køb den håndholdt isterningmaskine HER

gaven til hanInstant polarid fotoprinter

Udskriv billeder direkte fra mobilen eller tabletten med denne smarte instant printer! Du skal bare hente en app, som både virker til android og iphone. Appen kan kobles direkte sammen med printeren og VOILA. Så er der billeder. Den skal aldrig fyldes op med blæk, kun med specielt ZINK papir, så er den klar til at printe. Papiret gør billeder vand- og smuds afvisende. Printeren koster 719 kr.

Køb polarid instant printeren HER

julegaven til ham

Bluetooth tracker – nøgle/telefon/tegnebog finderen

Hvis din kæreste er typen, som ofte leder efter sine nøgler eller sin telefon, er dette den perfekte gave til ham! Produktet er en lille dims i nøglerings størrelse, som du kobler til din telefon via en app. Den kan enten sættes i nøglebundtet, ligges i tegne bogen eller ligende. Hvis du så ikke kan finde tingen, som dimsen er koblet til, kan du via appen få dimsen til at hyle. SAY WHAT. Bluetooth trackeren koster 189 kr.

Køb bluetooth trackeren herjulegaven til ham

Julegaven til ham – det sjove

Du behøver ikke købe en stor og overdådig julegave til din kæreste. Du kan også vælge at købe flere små! Coolstuff har rigtig mange fede vare, som helt sikkert vil trække på din mands smilebånd. Hemmeligheden er at finde noget, som du ved, at han bliver glad for. Pyt med at det ikke, er en voldsomt dyr gave. For de penge du har i overskud, kan du måske bruge på en eller flere sjove ting. Som for eksempel nogle af de her sjove varer, som jeg har fundet. De kan også bruges som sjove adventsgaver – se dem her:

Bog: How to live with a huge penis

Hvis du mangler at bruge 119 kr. (meget specifik pris) på din kærestes gave, vil du så ikke please købe den her? Og så skal du selvfølgelig få ham til, at pakke den op foran hele hans familie. Ej spøg til side, lad være med det sidste. Alt efter hvor tæt han er med hans familie. Det kan det godt være, at du skal gemme den, til at det kun er ham og dig. Men den er da lidt sød!

Køb penis bogen HERgaven til ham

Orginal scrap map

Har du læst dette indlæg? Her foreslår jeg, at din kæreste og dig køber et kort, og markerer de lande, som I har knaldet i.. Det bliver jeres lille frække hemmelighed, og er en god motivation til at rejse mere sammen. Det her kort er helt perfekt til det formål, da det fungere ved at skrabe landet med en mønt. Præcis ligesom en skrabe julekalender! Du kan købe kortet til 139 kr.

Køb my scrap map HER

Pocket drone kamera 

Jeg siger ikke, at I skal filme et sex-tape. Jeg siger bare, at hvis I skal gøre det, så bør det optages, med det her mini drone kamera! Kameraet kan både optage film og tage billeder, og livestreame det direkte ned på telefonen. Den kan flyve op til 30 meter væk og kræver bare, at der installeres en app til telefonen. Denne lille bandit koster 319 kr. og vil helt sikkert imponere din partner!

Køb pocket drone kameraet HERjulegaven til ham

Julegaven til ham – de frække

Sidst men ikke mindst: Den frække kategori! Havde du forventet andet? Vi hedder jo ikke Missgrey for ingenting! Du kan vælge at gå i en helt anden boldgade, end overstående kategorier. Nemlig den frække. Denne kategorier indeholder noget, som egentlig er til gavn af jer begge. Men din kæreste vil helt sikkert ikke blive skuffet, hvis du vælger at købe en fræk gave til ham (så længe han ikke pakker den op foran mormor!) Coolstuff har en hel kategori dedikeret til sex og romantik. Du kan enten bruge ideerne til julegaver elle adventspakke, du vælger helt selv. Tjek nærmere ud hvad jeg har udvalgt her:

Make More Love Box til Par

Denne fine mystiske boks har et lækkert varierende indhold, der helt sikkert vil pifte jeres sexliv op. Indholdet er valgt til par, og der er både noget til ham, hende og parret. Du får hele 6 forskellige frække items: Tre vibrerende legeting, en blød bondage-bånd, en stimuleringsolie og en glidemiddel. De nødvendige batterier medfølger også. Du kan købe denne luksuriøse boks for 709 kr.

Se hvad der er i boksen, og køb den HERjulegaven til ham

Fifty days of play – Sexspil

Dette frække sexspil er, som navnet afsløre, inspireret af Fifty Shades of Grey trilogien. Spillet går ud på at slå med en terning, og herefter trække et kort af en af de fem kategorier. De hvide kort er de uskyldige som Anastacia i 1’eren, og de sorte er kinky som Mr. Grey i alle filmene. Sexspillet koster 189 kr. Bemærk at det kun er på engelsk.

Køb Fifty days of play HER

julegaven til ham

Hvis du stadig er blank på, hvad du skal give ham…

Så kan du i stedet, iføre dig denne sløjfe og lig dig under juletræet… Selvfølgelig for at minde ham, at han er heldig at have dig i hans liv – SCORE! Dig, nøgen kun iført denne røde frækkert, vil helt rette hans opmærksomhed mod den største gave i hans liv, DIG, uanset hvad han har gang i! Det pikante røde gavebånd koster 149 kr.

Køb den frække sløjfe HER

julegaven til hamJeg håber, at du fik nogle gode gaveideer! Glæd dig til næste uges indlæg i Miss Curious’ juleserie. Det skal nemlig handle om, hvad der gemmer sig bag nogle af lågerne i Sinful Deluxe Julekalenderen. (Og hvordan jeg har brugt indholdet…)

Tak fordi du læste med! Ved du, hvad du skal give din mand i julegave? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelFind julestemningen – frække julegaver i julegokkesokken
Næste artikelNår der er juleamoriner i luften
MISS CURIOUS
Navnet er Miss Curious, og jeg er en ung kvinde, hvis nysgerrighed har dannet grundlag for nogle vilde seksuelle eventyr. Efter at have været i et parforhold det meste af min ungdom, begav jeg mig ud på et solo-eventyr, der involverede sex-dating, BDSM, swingerklub og en generel udforskning af min seksualitet. Jeg deler nu dobbeltseng med Mr. Unexpected – manden som formåede at sparke benene væk under mig og samtidig imødekomme mit umættelige sexbehov. Følg med på vores rejse, hvor formålet er at udforske verden og den magi der opstår, når lidenskab, venskab og kærlighed går op i en højere enhed – husk: Livet er sjovere, når du er lidt nysgerrig!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here