Tinder

udgivet:

Se de værste Tinder moments og scorereplikker!

Kære Læsere!

Denne søndag dedikerer jeg til et godt grin og lidt god underholdning. Forleden dag faldt jeg over en youtubekanal, hvor Julie Schoen og Anders Hemmingsen sammen laver det de kalder Tinder Tirsdag. Her lægger de hver tirsdag en video op, som indeholder nogle af Tinders vildeste og sjoveste scorereplikker. Jeg giver dig her et lille indblik i nogle af dem!

Du finder deres youtube kanal her: Tinder Tirsdag

Inspiration til trussetyven

Her kommer nogle af Tinders sjoveste samtaler og gyldne moments! Det kan jo være, du finder lidt inspiration til nogle frække scorereplikker, hvis du også er på Tinder. Selv fik jeg en hel eftermiddag til at gå med at grine mig igennem ikke mindre end 36 videoer af Tinder moments!

skaermbillede-2016-10-18-kl-19-37-01skaermbillede-2016-10-18-kl-19-24-15

Tinder momentsTinder moments

Tinder momentsTinder momentsskaermbillede-2016-10-18-kl-19-18-50

Er du på Tinder?

Er du single og på Tinder? Og har du modtaget din andel af creepy eller grineren beskeder? Personligt var jeg en kort overgang på Tinder, og oplevede alt fra de sødeste scorereplikker, til fyre, der bare ønskede et blæs i pomfritten. Jeg tænker, at den oprindelige funktion af Tinder var en APP, hvor mænd og kvinder nemt kunne møde andre mennesker, som de kunne lære mere af og eventuelt date. Istedet for en dating-APP burde det måske hedde en “score-APP” idet dette er mere dens funktion. Hvad mener du? Deler du mit syn på Tinder og er appen måske på vej ud?

Personligt foretrækker jeg at møde mennesker i virkeligheden, men det er næsten fristende at hoppe på appen bare for at få et godt grin over de anvendte scorereplikker.

Så er du på Tinder, så vil vi elske at høre fra dig om dine oplevelser og erfaringer. Her på Missgrey spekulerer vi nemlig på om Tinder er fortid? Og fik du et godt grin af dagens Tinder moments, så smid en kommentar nedenunder eller send en email på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Tinder moments         Tinder momentsTinder moments

Se Også