Kære læser

Denne måneds indlæg handler om intimbarbering. Ideen fik jeg faktisk af min datter på 11 år. Det er lidt sjovt engang imellem, hvor ideerne til emnerne popper frem, men denne gang er det altså mini-me, der bød ind.

Intimbarbering – hvorfor?

Spørgsmålet (og dem er der mange af i øjeblikket) gik på; “Mor, hvorfor barberer voksne sig i skridtet?” Meget godt spørgsmål, og som Mr. Handy og jeg altid har sagt til ungerne, I skal spørge om ALT I vil vide. Intet er pinligt eller forkert! Dullepigen har selvfølgelig bemærket, at når mor og far spankulerer nøgne rundt efter bad osv., så mangler der hår for neden. Så det har hun givet vis tænkt en del over og taget sig mod til at spørge om. Intimbarbering er der mange svar på, hvorfor vi vælger eller fravælger, så det svar jeg valgte at give hende var, at først og fremmest handler det om følelsen af renlighed. Hun er ikke selv så langt i sin pubertet endnu, at håret er begyndt at vokse hist og pist, så egentlig kender hun jo om nogen, følelsen af den glatte hud for neden.

intimbarbering

Derfor vælger vi intimbarbering

Jeg valgte også at fortælle hende lidt om, hvordan det er at have hår på tissekonen/tissemanden. Den erfaring har hun jo ikke endnu, så hun fik lidt hints til, hvad hun har i vente og hvorfor jeg (og hendes far) vælger intimbarbering.

  • Først og fremmest fordi det klør.. noget så irriterende, specielt når det er varmt dernede. Et behåret skridt, der har været pakket væk en hel dag i bukser, kan klø noget så forfærdeligt, når den slippes løs.
  • Det kan lugte mere, specielt hos kvinder alt efter hvor i deres cyklus de er (menstruation er hun ikke kommet til endnu – men vi er klar). Hos mænd er der flere folder, løgposen og mellemkød, der sveder voldsomt.
  • Wc-papiret sidder fast… er der noget mere ucharmerende end papir i kussehåret? Det kan selvfølgelig også forekomme når du er glatbarberet, men du mærker det nemmere. Men små pølser af wc-papir i folderne og hårene. Ad!
  • Håret kan komme i klemme i trusser og bukser og det niver og er ubehageligt. Specielt når trusserne kravler op i mellem ballerne eller G-strengen skal “stemmes”, så kommer hårene nemt i klemme, og du hopper rundt som en der går på varmt kul.
  • Hår i munden er et no-go, så seksuelt (oralt) er det lækkert, når ens partner er glat, blød og lækker – UDEN HÅR. (den valgte jeg ikke at informerer hende om, det skal hun selv finde ud af, når tiden kommer 😉 )
  • Ved onani syntes jeg også, at jeg er mere følsom uden hår. Nervetrådene er mere blottet og følsomme. Følelsen af at kunne mærke sig selv, når jeg har bukser på og skamlæber og klitoris strejfer mine trusser, er lidt frækt (den må hun også lære selv)

LÆS OGSÅ: Dette SKAL du vide om intimbarbering – “For tha Ladies”

Hår, hår og atter hår alle vegne

Jeg har gennem årene været hele møllen rundt af super produkter… der ikke virker. Røde knopper, irriterede hårsække og rifter. Jeg har haft det hele. Sågar betændte hårsække, der er endt med små bylder. Det skal du ikke ønske dig, det gør naller. Specielt når de sidder i trussekanten. Jeg om nogen har hårvækst, flere steder end jeg ønsker. Jeg har PCO, en hormonel sygdom der gør, at min krop producerer for mange mandlige hormoner. Det betyder desværre også voldsom hårvækst, og steder jeg ikke ønsker – også i ansigtet. MEN det er vilkår, jeg kan ikke gøre noget ved det, andet end at fjerne det. Laserbehandling kan også hjælpe lidt på vej, men det koster kassen – og hårene kommer igen! Ingen tilskud fra sygesikringen, da det ikke er tilskudberettiget, trods det er en sygdom. Du kan IKKE fjerne hår permanent, men holde det nede.

Disse produkter bruger jeg til intimbarbering

Med hårvækst kommer også et overforbrug af skraberblade (jeg har TRE forskellige), blødgørende produkter, after-care, plejeprodukter, barberskum og cremer. Jeg og mange kvinder er sarte for neden, og kan ikke bare skumme “konen” ind i hvad som helst. PH neutral intimsæbe er det eneste jeg kan bruge for neden, i hvert fald når det skal i nærheden af skede og urinrør. Men jeg har fundet et super produkt, der hjælper mig med resten af området omkring skridt, inderlår og under armene. Shave Safe Intim Barberskum mod røde knopper og indgroede hår. Den er fantastisk! After-care er normalt en lækker lotion med aloe vera. Til krop og ben, bruger jeg normal sæbe og en lækker fugtgivende lotion med aloe vera. Huden bliver ofte meget irriteret af alt det skraberi, så aloe vera får den til at falde til ro. Faktisk kan Shave Safe Intim Barberskum bruges over hele kroppen, men 200 ml holder ikke længe herhjemme, så derfor vælger jeg at rationere den lidt. Den mindsker også rødme, kløe og skægpest, så den er også god til ansigtet, hvor jeg også har lidt udfordringer.

LÆS OGSÅ: Onani og sex er godt for dit immunforsvar

Glatbarberet er mere sexet og appetitligt

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til det seksuelle, så foretrækker jeg GLAT. Mr. Handy skal ikke have hår i munden eller næsen, når han er på besøg for neden. Der er ikke noget værre, end en tredags cowboykusse med stubbe. Jeg er dog lidt udfordret ved toppen af venusbjerget. Strækmærker så langt øjet rækker, og de er brede. Kommer jeg en skraber i nærheden af det område, kan jeg med garanti efterbehandle rifter. Så jeg har vel det man kalder “Trekanten” nr. 5 🙂

intimbarbering frisure

Den mandlige kønsbehåring

Det samme gælder for de mandlige kønsdele. Glat tak! Så kan vi diskuterer om udseendet er kønnest med eller uden hår. Død fugl er faldet ud af reden, rammer jo meget godt, når det er uden hår. Men hvis jeg skal have gang i slikkeredskabet, foretrækker jeg glatte boller og mellemkød. Ingen hår. Skulle jeg arbejde mig længere ned i en rimming, så foretrækker jeg ikke at flå min tunge på stubbe. Heller ingen hår på brystet tak. Jeg holder af at putte på brystet af Mr. Handy, men gider ikke når det stikker. Det er heller ikke lækkert at flå håndfladen på stubbe, når der skal nusses og kærtegnes. Punktum!

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelVi svarer på spørgsmål om sexlegetøj
Næste artikelHer er Danskernes frække og sjove sexvaner under coronakrisen
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

1 KOMMENTAR

  1. Foretrækker også helt klart det glatte look. Som mand må jeg sige det også giver god mening her om sommeren, og da jeg er stor fan af 69’eren, mener jeg ikke man kan bede sin kæreste om, at hun barberer sig, hvis ikke man selv gør det. I øvrigt kan en barbersession være genial forspil, så hvorfor ikke gøre det til en hyggelig aktivitet, hvor I giver jer tid til at nyde hinanden? Det burde være ren win-win for begge parter, og pifte sexlivet lidt op. 👍✌

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here