Intimbarbering

udgivet:

Dette SKAL du vide om intimbarbering – “For tha Ladies”

Hvis du er kvinde, og læser med, har du sikkert ofte bøvlet med intimbarberingen.

Hvorfor er det lige, at det skal være så svært, at få den pæne bikini-barbering til at sidde lige i skabet. Trods det triste vejr udenfor denne sommer, er der altid plads til læring hos Miss Grey. Miss Vanilla har tidligere skrevet om sit forhold til “under-etagen” og hvorfor, hendes netop behøver lidt ekstra omsorg og kærlighed.

LÆS OGSÅ: Dette kan du bruge for at gøre din menstruations-periode bare LIDT nemmere

Sådan klarer du din intimbarbering til et 12-tal: 5 gode TO-DO

  1. Husk at skifte dit udstyr ofte: Brug ikke den samme shaver alt for mange gange. Mit råd er, at bruge flere nye, billige shavere end at køre månedsvis med den dyre fra Venus.
  2. Brug altid barberskum eller sæbe: Og her er et råd, du ikke må gå udenom. Mange kvinder synes det er nemt lige at tage turen med shaveren imens vandet ruller. HUSK nu noget barberskum. Huden bliver blød og lækker og det er især vigtigt ved intimbarbering. Skummet fjerner nemlig friktion imellem shaveren og din hud. Et godt råd er at gå med en skum, som enten er fra et anerkendt mærke, eller er testvinder. Prøv for eksempel “Shave Safe Intim Barberskum” – den er super god.
  3. Retningen BETYDER NOGET: Når du barberer ben, så kører du ofte op ad benet imod den retning, som hårene gror. Når du er igang med intimbarbering, er det vigtigt at barbere med hårene, så du undgår små hudafskrabninger.
  4. Varm huden op: Det er faktisk nemmest at barbere varm hud. Varm vand gør nemlig hårene blødere og huden mindre øm og irriteret. Barber dig under eller lige efter badet i et lunt badeværelse eller rum.
  5. OG køl ned hurtigt efter: Ifølge Womens Health, er der en god gylden regel, når du er færdig med din shaving. Hold en kold klud (den skal være top-ren) på området og køl ned i 10 minutter. Så lukker du af for bakterier – porrerne lukker – og du undgår yderligere irritation. Få eventuelt fat på en anti-rødme serum, som er duftfri, for yderligere at minimere risiko for irritation.

Hvordan sørger du selv for en god intimbarbering? Skriv gerne kommentarer herunder. Næsten ALLE oplever de der irriterende, røde knopper. Så hvordan kommer DU udenom dem?

Indlægget indeholder Affiliate Links i samarbejde med Sinful.dk

Se Også