Livet som Domina

udgivet:

Interview: Sådan er livet som Domina

Læs om Domina Coco, som er en kvinde, der finder glæde og tilfredsstillelse i at dominere mænd.

Normalt er det manden, der dominerer kvinden. Men ikke i dette tilfældige. Har du en lyst, som mand, til at blive domineret af en kvinde, kan du læse om, hvordan det foregår her. Og er du kvinde, og vil du finde din indre Domina frem, så få inspiration her. Dette interview er der lagt meget arbejde i – så glæd dig til at læse om Domina Coco.😈

Basically er jeg en dansk kvinde på 42 år, der i mange år har været meget nysgerrig og passioneret omkring dominans og fetisher indenfor sex. Eller bare sex og erotik i det hele taget. Domina Coco er den side af mig, der udlever det professionelt.

“Hvornår, hvorfor og hvordan startede Domina Coco?”

En nær ven sagde til mig en dag; du skal eje mændene Miss C. Og det begyndte jeg at øve mig på. Jeg kunne mærke, at det også krævede, at jeg kunne være en led, sexet bitch, uden at få hyklere over det. Jeg skulle lige finde en balancegang, og prøve mig forsigtigt frem.

Den rette dominans kan sætte dig fri dybt inde i sjælen, og det kan føles som 1000 timers terapi. Denne nye verden åbnede sig for mig i løbet af de sidste par år, hvor jeg begyndte at eksperimentere med at dominere nogle elskere, jeg havde. Jeg vidste heller ikke, at jeg besad denne lyst til at dominere andre, førend jeg prøvede det. De første gange var jeg helt ude af mig selv af forbavselse. Det startede stille og roligt med et halsbånd og en hundesnor. Så udviklede det sig hurtigt til flere redskaber som f.eks. piske, reb og strap-on. Jeg var vildt nysgerrig og blev altid revet meget med i legen. Fordi jeg havde en kæreste, havde jeg aldrig seksuelt samvær med dem, jeg dominerede, og det fungerede ganske fint.

Det var så raffineret og erotisk, at det fuldstændig slog benene væk under mig, og jeg var høj i dagevis. Jeg vidste også, at sex aldrig ville blive det samme igen. Min passion er at dominere andre til ekstase, og når man besidder så meget sexlyst, som jeg, bliver man vanvittig, hvis du ikke slipper det løs.

“Hvad er dit personlige forhold til sex?”

Jeg har et rimelig afslappet forhold til sex, og det har stor betydning for mig. Hvis jeg ikke har en kæreste, så har jeg flere forskellige elskere. Mænd er forskellige og dejlige på hver deres måde. Man kan sagtens nyde dem, have intimitet og dejlig sex selvom man ikke er kærester. Jeg har også nogle gange kvindelige elskerinder, men det er primært mænd, som jeg er sammen med.

“Hvor kommer interessen for dominans fra?”

For rigtig mange år siden læste jeg O´s Historie af Pauline Reage. En fortælling om kvinden O, der indleder et erotisk slavinde forhold til en mand. Den fascinerede mig vildt, og jeg prøvede at forstå den bagvedliggende motivation ved at lade sig eje og at eje hinanden. Men der er mange lag i det. Det kan være ligeså raffineret og u-raffineret, som man gør det til. Men selve tanken om at overgive sig til en anden, så man selv kan give slip, frigiver jo en enorm følelse af frihed. Hvis man er vant til at skulle være stærk, er det fantastisk at overgive sig til en anden. En der skubber dig langt ud over de normale grænser, og en man har tillid til.

“Har du altid været en domina? Har det altid været i dig, eller er det noget, som du har udviklet over tid?”

Det har nok altid været ubevidst i mig, men jeg blev først bevidst om det de seneste år, hvor jeg begyndte at udvikle og praktisere det.

Mine tidligere forhold var primært vaniljesex, og jeg kedede mig altid ret hurtigt. Dog uden jeg, at jeg var bevidst om, at jeg længtes efter at udleve min indre domina. Så at opdage disse sider af mig selv, har været meget selvudviklende.

“Hvad indebærer det at være en domina? Kan du give læseren et indblik i, hvordan du udlever livsstilen, din væremåde, din introduktion til partnere, hvilket sexlegetøj bruger man og er der regler om stopord?”

Det er svært at generalisere, da vi alle har hver vores stil. Men jeg tror de fleste domina’er har en stor sexlyst og interesse. Hvorfor skulle man ellers vælge den profession? Desuden har de talent for at tage styringen ved brug af deres mind-set, udseende, tøj, udstråling osv. Personligt elsker jeg at eksperimentere med sex og erotik, og det er vigtigt for mig, at have en åbenhed omkring det i mine intime relationer. Indtil videre har jeg ikke mødt en mand, der ikke kunne acceptere det jeg laver, men det er heller ikke alle, jeg har fortalt det til. Jeg har dog heller ikke brug for at have en kæreste, jeg kan dominere, så længe jeg kan få lov at dominere andre. Det kan være noget udfordrende at bytte roller, hvis den ene er udpræget dominerende fra start. Jeg har dog flere relationer, hvor jeg udlever dominans, og par, der kontakter mig, fordi de ønsker, at jeg dominerer dem. Det er dog oftest manden, der ønsker, at jeg dominerer hans kvindelige kæreste.

Når jeg møder en ny mand (fx potentiel kæreste), vil jeg ret tidligt få klarlagt hans interesse for sex, og hvilken type han er. Hvis han ikke kan matche mit sex-drive, vil han ikke være et godt match til mig. Jeg går som regel ret målbevidst efter det, som jeg søger.

Svært at sige med min væremåde, men min fornemmelse er, at mange synes, at jeg har noget erotisk og meget feminint over mig, men samtidig også kan virke ret hård. Oftest føler jeg mig ret maskulin indeni, så jeg undrer mig tit over, at jeg kan have et så feminint ydre.

Når det kommer til sexlegetøj, er det fantastisk at have et halsbånd med snor til, remedier til at binde sin partner fast med og et par forskellige piske. Hertil kan man tilføje masker, gags, blindfolds, dildoer og vibratorer af forskellig slags og meget gerne en strap-on med dildoer i forskellige størrelser. Men man behøver ikke det store udstyr – man kan binde mænds kønsdele med alt fra hundesnoren til ens nylonstrømper eller hvad man lige har ved hånden.

Jeg plejer at bruge “cirkus” som stopord/safe-word. Det er det mest brugte i BDSM kredse.

“Hvad er det vigtigste, når man indgår et forhold til en domina? Er der nogle forholdsregler?”

Man skal indstille sig på det ulige magtforhold, hvor kvinden er den dominerende. Men lysten til dette er vel netop derfor, man indgår relationen. En domina er totalt ligeglad med, hvad du har af profession, status osv. Der er man kun hendes usle slave, og du skal gøre dig fortjent til din underkastelse. Hvis man ikke er en dygtig slave, må man forvente en passende straf.

Som mand kan du måske føle, at du mister din maskulinitet ved at lade sig dominere. Du kan aldrig helt vide, hvordan du reagerer på det, før du har prøvet det. Det duer selvfølgelig ikke, hvis man får kraftige følelsesmæssige reaktioner og får det skidt efterfølgende.

Nogle mænd vil gerne ydmyges direkte og andre vil gerne stimuleres seksuelt i bestemte kostumer eller iført ble. Når man kommer til en domina kan du få nogle “forbudte” fantasier forløst – fantasier, som ofte er forbundet med skam eller ikke er acceptable ellers.

“Hvad er det, som tiltaler dig ved at være en domina, og hvad tiltaler ofte dine partnere?”

Det der tiltaler mig, er, at skubbe andre ud over deres egne seksuelle grænser uden at gøre noget de ikke kan være med til eller får nydelse af. Jeg får selv meget seksuel nydelse ud af at dominere andre og lade dem udleve nogle fetish-fantasier. Mine partnere har ligesom mig nogle fantasier, som de ønsker at udspille. Hvis man som domina udvikler en længerevarende relation til en slave, opstår der en ret intim relation med nærmest afhængighedsskabende karakter.

“Har du en fast partner eller flere forskellige?”

Hvis jeg har en kæreste, er det vigtigt, at der er en klar aftale om, hvilke andre relationer vi hver især kan tillade. Men man udvikler oftest fantasier sammen, der involverer andre, så man bliver et team.  Når jeg ikke har en kæreste, har jeg forskellige elskere/elskerinder.

“Hvordan vil du beskrive de mænd, som du er sammen med? Hvordan skiller de sig ud, når du udvælger dem?”

Helt naturligt vil jeg vælge mænd med intelligens og en tydelig karakter. Mænd der tør stå ved sig selv, og som kan nyde en kvinde med et pænt højt seksuelt drive, og som tager styringen. Det er mænd, som også har fantasier om noget mere raffineret sex end vaniljesex. Jeg ville dog ikke vælge at være kæreste med en mand, som jeg er domina for”

“Fungerer det ligesom et rollespil? Tiltaler det mændene at kunne give slip på deres hverdag?”

Ja på en måde – det er dybe drifter, der er i spil og man ved aldrig helt, hvordan man vil reagere, og hvad du bliver udsat for. De fleste mænd er vant til at være dominerende, så nogle løver skal lige tæmmes og opdrages. Derfor er der masser af sessioner, der er baseret på slavetræning, fordi mændene længes efter at give slip på driften og lade en anden tage over. Nogle har brug for en maske eller kostume for at være anonyme, og de kan derved meget nemmere give slip på idéen om, at de skal præstere. Nogen har brug for at blive sat i et bur eller en fangekælder. Deres domina fortæller dem hvad de skal, og der vil være belønninger og afstraffelse alt efter, hvor tilfreds de gør deres domina.

“Tager de oftest selv kontakt til dig?”

Ja, sådan er det oftest. Så beder de mig gøre noget bestemt ved dem. Andre gange er jeg selv opsøgende, fordi jeg føler mig passioneret omkring en fantasi jeg vil udleve.

“Personligt forbinder vi dominans med mænd, men er der ligeså mange domina’er derude?”

Det ved jeg ikke… men mit indtryk er, at der er flest mænd.

“Efter Fifty Shades blev et populært fænomen, har du så oplevet en mere eller mindre forståelse for, at kvinden kan være den dominante? Bliver folk nogle gange overrasket over det?”

Det ved jeg ikke. Men de fleste forventer, at det er manden, der er den dominante fordi det tilhører den maskuline energi og kvinden er den modtagende og mere sensitive, fordi det tilhører den feminine energi. Men sådan behøver virkeligheden jo ikke være. Mit indtryk er, at mange er blevet inspireret af Fifty Shades, og flere kvinder har måske fået lyst til at dominere manden. Så jeg tror, at det vokser i takt med, at kvinder eksperimenterer mere og mere med deres seksuelle sider i det hele taget. Det er jo kun positivt, at vi finder god inspiration i det, der tiltaler os.

“Er der flere forskellige niveauer af dominans, når det er kvinden, der dominerer? Findes der forskellige niveauer af kinks og fetishes?”

Ja, men vi har jo alle vores stil heldigvis. Og derfor er det en god idé fra start at aftale, hvad man vil og ikke vil. Nogle domina’er er jo meget sadistiske og andre er vilde med at bruge kostumer og masker. Man kan gøre det ligeså kinky, som man vil. For mange er det en befrielse at komme til sin domina og få lov til at smide sin normale “facade”. At give plads til de indre ”kinky” lyster, den indre slavehund, og tilmed få den fortjente straf. Det er som en renselse. Nogle submissive mænd vil f.eks. gerne iklæde sig et særligt outfit såsom kvindeundertøj og stimuleres seksuelt i det. Når de kontakter mig, aftaler vi det først, hvis der er noget specielt.

“Har du oplevet nogle udfordringer i dit personlige liv i forbindelse med dine personlige præferencer? Er det noget du er meget åben om i din hverdag, eller er det meget tys tys?”

Jeg taler ikke med hvem som helst om sex og oplever ofte at mange meget gerne vil høre om mit sexliv, fremfor at fortælle om deres eget. Jeg fornemmer hurtigt, om det er et emne, som jeg vil kunne tale med folk om uden jeg føler mig “forkert”. Men jeg har flere veninder, der slet ikke kender denne side af mig.

Jeg møder ikke mange mænd, der deler min interesse for BDSM-verdenen. Det betyder også, at jeg hurtigt keder mig med de mænd, som jeg møder. Det er også selvom de ellers er vildt dejlige! Det er heller ikke alle mænd, der bryder sig om stærke kvinder, som tager styringen og placerer dem for deres fødder.

“Har din rolle som domina noget at gøre med hvilken stilling du har i dit erhvervsliv?”

Nej, men det kan ikke undgås at man påvirkes af domina-rollen på andre områder af sit liv, og det kunne sagtens være i sit arbejde. I det hele taget, hvordan man er ud ad til. Det er oftest meget selvudviklende at kaste sig ud i.

“Hvilke råd vil du give til andre kvinder derude, eller mænd i et forhold med en kvinde, som gerne vil prøve at udforske denne rollefordeling?”

Jeg vil helt klart kun opfordre kvinder til at prøve det af. Man skal give sig tid til at udforske og prøve sig frem, huske respekten og tilliden for hinanden – den er super vigtig. Man får stimuleret sine sanser på en ny måde. Begge parter bør selvfølgelig være indforståede med rollespillet fra start, og tale om, hvad man har lyst til at prøve, og hvad man ikke har lyst til. Jo mere erfaren man bliver, jo frækkere og federe bliver det at tage domina-rollen, og det kan være svært at lade være. Først og fremmest er det et mind-set og handler ikke kun om at bruge lænker og piske osv. Kan man dominere en anden uden brug af noget legetøj, men kun ved at fremvise dette særlige mind-set, så er det ultimativt. Jeg tror det vil være stor nydelse for kvinden at vende fokus mod sin mand, så han får al opmærksomheden.

Det ændrer oftest noget hos kvinden med tiden at være den dominerende seksuelt og dermed kan parforholdet ændre sig markant eller kun lidt. Det kan næsten ikke undgås at man ændrer sig på andre områder i livet. Man bliver mere tilbøjelig til at sige sin mening og markere sig. Det er der fordele og ulemper ved.

Jeg ved at nogle kvinder er vældig glad for swinger-klubberne. Det er uforpligtende og man kan prøve forskellige ting af. Udover dem, er der også andre slags miljøer og sex-klubber, så det er jo bare med at prøve sig frem.

“Hvad er dine bedste tips til læserne, som de kan bruge i soveværelset?”

  • Aftal på forhånd rollefordelingen og hvad man IKKE vil gå med til.
  • Aftal safe-word og husk glidecreme.

Man kan starte i den bløde afdeling med håndjern, læderremme og sort tape til at spænde sin mand fast med. F.eks. kan en elektrisk stimulator være fantastisk. Man kan få udvalgte, der bruges på huden, og nogen man bruger analt som buttplugs. Brug i starten fingrene analt og herefter en lille butt-plug så det ikke bliver for smertefuldt.

Kvinden bestemmer f.eks. også, hvornår han må få udløsning osv. Der er et hav af muligheder og fetisher heldigvis.

“Har du en spændende konkret oplevelse fra soveværelset, som du vil dele med læseren?”

De første par gange jeg satte et halsbånd om halsen på en mand, var jeg i ekstatisk fryd over den nye verden, der åbnede sig for mig. Herefter nød jeg virkelig, at det stod mig frit for at gøre med mine elskere, som jeg ville. Det kunne være at beordre dem til at hente champagne til mig og give mig fodmassage eller oral-sex og piske dem, hvis jeg ikke var tilfreds. Man når til et punkt, hvor det flyder af sig selv af fryd.

“Har du andre ting, som du føler er vigtige at dele med læseren?”

Husk tilliden og respekten for hinanden, så kan du komme rigtig langt. Og husk selvfølgelig at nyde det.😍

Synes du, at det var spændende at læse det fantastiske og uddybende interview med Domina Coco, så kan du finde hende på Instagram på en anonym konto

Se Også