Læs om Domina Coco, som er en kvinde, der finder glæde og tilfredsstillelse i at dominere mænd. Normalt er det manden, der dominerer kvinden. Men ikke i dette tilfældige. Har du en lyst, som mand, til at blive domineret af en kvinde, kan du læse om, hvordan det foregår her. Og er du kvinde, og vil du finde din indre Domina frem, så få inspiration her. Dette interview er der lagt meget arbejde i – så glæd dig til at læse om Domina Coco.😈

Hvem er Domina Coco?

Basically er jeg en dansk kvinde på 42 år, der i mange år har været meget nysgerrig og passioneret omkring dominans og fetisher indenfor sex. Eller bare sex og erotik i det hele taget. Domina Coco er den side af mig, der udlever det professionelt.

Hvornår, hvorfor og hvordan startede Domina Coco?

En nær ven sagde til mig en dag; du skal eje mændene Miss C. Og det begyndte jeg at øve mig på. Jeg kunne mærke, at det også krævede, at jeg kunne være en led, sexet bitch, uden at få hyklere over det. Jeg skulle lige finde en balancegang, og prøve mig forsigtigt frem.

Den rette dominans kan sætte dig fri dybt inde i sjælen, og det kan føles som 1000 timers terapi. Denne nye verden åbnede sig for mig i løbet af de sidste par år, hvor jeg begyndte at eksperimentere med at dominere nogle elskere, jeg havde. Jeg vidste heller ikke, at jeg besad denne lyst til at dominere andre, førend jeg prøvede det. De første gange var jeg helt ude af mig selv af forbavselse. Det startede stille og roligt med et halsbånd og en hundesnor. Så udviklede det sig hurtigt til flere redskaber som f.eks. piske, reb og strap-on. Jeg var vildt nysgerrig og blev altid revet meget med i legen. Fordi jeg havde en kæreste, havde jeg aldrig seksuelt samvær med dem, jeg dominerede, og det fungerede ganske fint.

Det var så raffineret og erotisk, at det fuldstændig slog benene væk under mig, og jeg var høj i dagevis. Jeg vidste også, at sex aldrig ville blive det samme igen. Min passion er at dominere andre til ekstase, og når man besidder så meget sexlyst, som jeg, bliver man vanvittig, hvis du ikke slipper det løs.

Hvad er dit personlige forhold til sex?

Jeg har et rimelig afslappet forhold til sex, og det har stor betydning for mig. Hvis jeg ikke har en kæreste, så har jeg flere forskellige elskere. Mænd er forskellige og dejlige på hver deres måde. Man kan sagtens nyde dem, have intimitet og dejlig sex selvom man ikke er kærester. Jeg har også nogle gange kvindelige elskerinder, men det er primært mænd, som jeg er sammen med.

Hvor kommer interessen for dominans fra?

For rigtig mange år siden læste jeg O´s Historie af Pauline Reage. En fortælling om kvinden O, der indleder et erotisk slavinde forhold til en mand. Den fascinerede mig vildt, og jeg prøvede at forstå den bagvedliggende motivation ved at lade sig eje og at eje hinanden. Men der er mange lag i det. Det kan være ligeså raffineret og u-raffineret, som man gør det til. Men selve tanken om at overgive sig til en anden, så man selv kan give slip, frigiver jo en enorm følelse af frihed. Hvis man er vant til at skulle være stærk, er det fantastisk at overgive sig til en anden. En der skubber dig langt ud over de normale grænser, og en man har tillid til.

Har du altid været en domina? Har det altid været i dig, eller er det noget, som du har udviklet over tid?

Det har nok altid været ubevidst i mig, men jeg blev først bevidst om det de seneste år, hvor jeg begyndte at udvikle og praktisere det.

Mine tidligere forhold var primært vaniljesex, og jeg kedede mig altid ret hurtigt. Dog uden jeg, at jeg var bevidst om, at jeg længtes efter at udleve min indre domina. Så at opdage disse sider af mig selv, har været meget selvudviklende.

Hvad indebærer det at være en domina? Kan du give læseren et indblik i, hvordan du udlever livsstilen, din væremåde, din introduktion til partnere, hvilket sexlegetøj bruger man og er der regler om stopord?

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.