Sexhistorie

udgivet:

Hvordan tager man initiativ til sex?

Hvordan tager man initiativ til sex? Sådan lyder dagens spørgsmål!

Mange mænd brokker sig nemlig over, at vi kvinder ikke tager nok initiativ, når det handler om sex.

I en spørgerunde foretaget af YouGov angiver 65% af mændene, at de savner, at deres kvinde tager initiativ til at dyrke sex. Personligt er jeg blevet træt af at høre på mændenes påstand om, at det altid er dem, der skal tage det første skridt, når det kommer til sex. For selvfølgelig tager vi kvinder initiativ til sex!

Ifølge en undersøgelse fra magasinet Woman, viser det sig dog, at kvinder ikke er helt så gode til at tage det første skridt, som vi egentlig selv går og tror.

Her mener 16% af kvinderne nemlig, at det oftest er dem, der tager initiativ til sex, mens det ifølge de adspurgte mænd kun er i 5% af tilfældene, at kvinden rent faktisk tager det første skridt mod dobbeltsengen.

Vi har altså et kommunikationsproblem, eftersom mændene ikke opfatter vores signaler, når vi lægger op til sex. Derfor er det meget aktuelt at spørge: “Hvordan tager man initiativ til sex?”. Det har jeg tænkt mig at besvare med denne guide, hvor jeg giver dig en række værktøjer til at tage initiativ til sex – også sådan at mændene forstår det.

Hvordan tager man initiativ til sex? Guide!

Som kvinde kan det være svært at tage det første skridt.

Hvordan tager man initiativ til sex som kvinde, når vi er opdraget til at vente på, at manden forfører os?

Derfor er det helt forståeligt, hvis du som ung kvinde stiller spørgsmålstegn ved dig selv i forhold til at finde ud af, hvordan man tager initiativ til sex. Måske frygter du endda at blive afvist, fordi du ikke ved, hvad du skal gøre for at forføre ham eller også får du følelsen af at være forkert, fordi du er alt for optaget af sex. Men bare rolig – punkterne i denne guide er afprøvet i praksis. Derfor tør vi godt love, at disse tricks er svaret på dit spørgsmål, som får ham med i seng. Derudover vil han være vild i varmen, fordi du har vist initiativ.

Find det rette øjeblik

Det er ikke alle tidspunkter, der er lige gode, når det handler om at tage initiativ til sex. Derfor kan det være en god idé at planlægge din forførelse på forhånd. På den måde sikrer du dig at I begge to har tid til at være tilstede i øjeblikket og give jer hen til lysten.

Her handler det også om, at du har taget en beslutning om at bruge aftenen på at dyrke sex, fremfor alle mulige andre ting, som at ordne vasketøj eller at se fjernsyn. Mænd er bedre til at sætte praktiske gøremål til side for en omgang lagengymnastik end kvinder. Hvis du ved, han er hjemme, behøver du altså ikke tænke mere over det.

Drop de negative tanker

Der er ingen grund til at lade frygten for en afvisning holde dig tilbage. Chancen for, han afviser dig, er utrolig lille. Han har med stor sandsynlighed et ønske om, at du tager initiativ, så for ham ville det nærmest være det samme som at vinde en lottogevinst, og det er der vel ingen, der har sagt nej til endnu?

Selv hvis han skulle finde på at afvise dig, må du ikke tage det personligt. Der kan være mange årsager til, at han ikke lige er i stødet som eksempelvis stress, hovedpine eller træthed. Afviser han dig flere gange gennem en længere periode, kan det være en god idé at snakke med ham om emnet.

Overrask ham

Selvom det er planlagt fra din side, behøver han ikke vide noget om, at du har sex i tankerne. Du kan overraske ham på et utal af måder.

Vi anbefaler at tage imod ham i døren, når han kommer hjem fra arbejde, træning eller andet. Mød ham med et åbent kropssprog, der signalerer, at du gerne vil have ham tæt på dig. Når du har fået lukket yderdøren, og I har hilst på hinanden med et begærligt kys, trækker du hans bukser ned og starter med at give ham et uforglemmeligt blowjob midt i entréen. På den måde sikrer du dig, at han ikke når ind foran computer eller fjernsyn, inden du får fingrene i ham.

Send frække beskeder til ham

Hvis du alligevel gerne vil lede hans tanker ind på sex i løbet af dagen, kan du sende ham frække beskeder.

Sexting er blevet yderst populært i 2015, så spring med på vognen og læg op til sex over mobilen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan sende.

Tag eksempelvis udgangspunkt i et fælles minde, som I begge husker som en fræk oplevelse. Beskriv den frække oplevelse i detaljer og fortæl ham, hvor meget du længes efter at gøre det igen. Så er du garanteret en gentagelse af successen i det samme øjeblik, I ses igen. Har du mod på det, kan du sende ham et frækt billede i frokostpausen.

Mænd er nemlig visuelle væsener. Appellér derfor til hans visuelle sans, når du tager initiativ til sex. Et billede siger mere end tusind ord. Også du kan være helt sikker på, at hans tanker ikke kredser om andet end sex med dig resten af dagen.

Vis dig frem

Hvordan tager man initiativ til sex, hvis man ikke er helt tryg ved at sende frække billeder? Giv ikke op – du har stadig muligheden for at udnytte hans visuelle sans, når han kommer hjem.

Det kan du eksempelvis gøre det ved at tage et bad og lade badeværelsesdøren stå åben, så han kan fange et glimt af din nøgne krop. Måske er du så heldig, at han vælger at hoppe ind til dig under bruseren. En mere direkte fremgangsmåde ville være at vandre nøgen ind gennem stuen, mens han er beskæftiget af noget andet. Din nøgenhed vil hurtigt gøre, at hans tanker ledes ind på sex.

Klæd dig på til sex

Apropos mændenes visuelle sans; Forkæl dig selv ved at købe nyt lingeri, som du overrasker ham med. Der er ikke noget som en kvinde med hofteholder og selvsiddende strømper på, der kan gøre en mand liderlig. Mænd er faktisk programmeret af samfundet og kulturen til at forbinde lingeri med sex. Det vil helt sikkert komme bag på ham, at du tropper op foran ham og er klædt på til sex.

Udover at lægge op til sex, har du en undskyldning for at shoppe lidt lækkert til dig selv.

Brug din duft

Og nej, det er ikke en af de dyre parfumer fra Gucci eller Armani, jeg tænker på. Det er duften af dig. Flere undersøgelser viser nemlig, at kvindens duft ikke er ligegyldig, når det kommer til hendes evne til at forføre mænd. Langt de fleste mænd finder generelt kvinder mest tiltrækkende i den periode, de har ægløsning.

Her udsender vi nogle bestemte duftstoffer, der signalerer, at vi er lystne. Brug derfor din egen naturlige duft ved at stikke en finger op i dig selv og smør en smule af dine safter på de steder, hvor du normalt bruger parfume. Det lyder måske en smule ulækkert, men vi har erfaret, at duften af liderlig fisse, gør mændene helt vilde i varmen.     

Forkæl ham

Mændene er efterhånden vant til, at vi forventer de skal yde noget for at vi er interesseret i at have sex med dem. Derfor er det ikke mere end rimeligt, at vi gør det samme for dem.

Når du varter ham ekstra meget op, bliver han mere modtagelig for at opfylde dine krav – også når det kommer til sex. Lav et lækkert måltid mad til ham, hvor du ikke har andet på end et forklæde, mens du står og kokkererer eller giv hans ømme muskler en erotisk massage med en velduftende olie, hvor du passioneret udforsker hans krop.

Massagen fungerer også ganske glimrende som forspil, hvis du slutter af med at give hans pik en masse kærlig opmærksomhed. Der er mange måder at forkæle sin mand på. Prøv dig frem og find ud af, hvad din mand godt kan lide.

Forfør ham

Sæt dig overskrævs på ham med et åbent kropssprog. Tag blidt fat i hans hoved og se ham dybt i øjnene. Vores øjne er sjælens spejlbillede, så han vil kunne se lidenskaben i dine øjne.

Kys ham begærligt på munden, mens du udforsker hans krop med dine hænder. Afslut din forførelse med en strip-tease, hvor du smider alt tøjet stykke for stykke. Herefter kan han ikke være i tvivl om, hvad du har i tankerne, også skal han nok lege med resten af vejen.

Sig det til ham

Hvordan tager man initiativ til sex, så det går klart igennem hos mændene? Det gør du ved at sige til ham, hvad det er, du gerne vil have. I stedet for at sige det på en krævende måde, kan du hviske kælent til ham: “Jeg vil have dig”.

Gør det, når han ser noget ligegyldigt i fjernsynet, eller når I står i kø i supermarkedet. Hvis du ønsker det, kan du spice det op ved at anvende dirty-talk, hvilket du kan læse mere om her.

Hvordan tager man initiativ til sex?

Hvordan tager man initiativ til sex? Hvis du spørger mig, følger du denne guide.

Forfør din mand med disse simple ‘steps’, og han vil kneppe dig som aldrig før. Så kom i gang kvinde! Jeg garanterer dig, at det bliver fantastisk. God fornøjelse.

Se Også