Kære læsere.

Kan du huske, da jeg satte ord på min frustration i forhold til at være kvinde og have et højt sexdrive? Tja, jeg kan nu fortælle, at denne frustration er vokset til en slags bekymring. Her på det seneste er jeg nemlig begyndt at stille spørgsmålstegn ved min seksuelle appetit. For kan mit høje sexdrive egentlig skyldes, at jeg rent faktisk er afhængig af sex?!

Derfor tror jeg, at jeg er afhængig af sex

Først og fremmest er der mine meget livlige og særlige seksuelle fantasier, som jeg mere eller mindre har holdt hemmelige for Mr. Boyfriend gennem hele vores forhold. Han kender godt til temaet i min mørkeste sexfantasi, men jeg har (endnu) ikke delt detaljerne med ham, hvilket jeg godt kan have dårlig samvittighed over, da han har delt hans inderste sexfantasi og de dertilhørende detaljer med mig. Er det egentlig fair overfor ham, at jeg holder mine fantasier for mig selv og fornøjer mig med dem, når han ikke er her? Fungerer fantasierne så ikke som et fix, når jeg bruger dem på den måde?

En anden grund til, at jeg mistænker mig selv for at være afhængig af sex, er, at jeg kan finde på at onanere, når Mr. Boyfriend er faldet i søvn ved siden af mig. Sommetider har jeg bare brug for en hurtig forløsning uden, at det rent faktisk involverer et samleje. Efter mine hemmelige onani-sektioner får jeg til tider dårlig samvittighed overfor min kæreste. For når jeg har mere lyst til at onanere end at have sex med ham, må det jo være fordi, jeg er afhængig af den følelse, som orgasmen giver mig.

afhængig af sex

Den kliniske definition af sex-afhængighed

I min søgen efter svar på dette spørgsmål, gik jeg selvfølgelig i gang med at læse om sex-afhængighed.

Her fandt jeg ud af, at der er seks tegn på sex-afhængighed, som alle skal være til stede, før diagnosen kan stilles. De seks tegn er:

Det skal have stået på mere end en måned. 

Det skal være ustyrligt og umuligt at kontrollere. 

Der skal være individuelle, sociale eller arbejdsmæssige konsekvenser. 

Trangen er umættelig, og det tager mere og mere af ens tid at forsøge at stille sig selv tilfreds.

Man bryder aftaler med både sig selv og andre.

Det skal være pinefuldt.

En diagnose, der ofte misbruges

Ja, jeg ved ikke med dig kære læser, men så slemt vil jeg nu ikke selv mene, at det er i mit tilfælde. Det kan selvfølgelig være, at jeg dermed benægter mit problem.

Dog har jeg, ved at læse om sex-afhængighed som diagnose, indset, at det er en betegnelse, som er let at misbruge, når der opstår problemer i ens sexliv. Så i stedet for at anklage mig selv for at være afhængig af sex, får jeg sikkert mere ud af at finde årsagen til de enkelte problemer, jeg har beskrevet her i indlægget. Måske handler det egentlig bare om, at jeg alligevel har en større seksuel appetit end min kæreste?

Hvad mener du – er jeg afhængig af sex?

Selvom jeg mere eller mindre selv er kommet frem til en konklusion i dette indlæg, vil jeg stadig gerne høre din holdning til emnet kære læser. Derfor er du meget velkommen til at give mig en kommentar med på vejen.

Har du noget personligt på hjerte i forhold til at være afhængig af sex, vil jeg meget gerne høre fra dig. Send mig en mail på: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelUge 20: Temasøndag #15: Interview af 4 mænd: “HVAD vil I have i sengen?”
Næste artikelEr det os to for altid?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here