De forskellige sextyper

udgivet:

Har du nogensinde haft sex med en af disse sextyper?

Kære Læsere!

Efterhånden som jeg har lagt et par seksuelle år og partnere bag mig, har jeg reflekteret lidt over noget. Der er egentligt mange forskellige typer vi møder her i livet. Og det gælder jo alting. Men især tror jeg der findes en masse forskellige typer, når det kommer til sex. Jeg har i hvert fald været sammen med nogle med meget forskellige kendetegn.

Hvad betyder sextyper?

Det som egentligt definere en type, er nogle kendetegn ved personen. Det kan være personens favorit et-eller-andet, noget der er meget typisk, at personen siger, eller noget helt andet, som definerer denne person. Når det så kommer til sex, så ved vi jo godt, at folk er forskellige i sengen. Men jeg synes egentligt at vi ofte kommer til at inddele folk i gode og dårlige. Jeg har dog været lidt rundt omkring i mit netværk, og sammen med dem og mine egne erfaringer, har jeg samlet et par sextyper, som du muligvis kan identificere i nogle af dine tidligere erfaringer.

Sextype 1 – Kaninknepperen

Egentligt har jeg valgt dette som nummer 1, fordi det ofte er en meget udbredt og misforstået stil blandt en del mænd. Mine damer, jeg giver jer kaninknepperen. Allerede på dette navn, er jeg ret sikker på du ved, hvad jeg mener. Ham som bare kan køre non-stop. Ham som med lynets hast kan trække den ind og ud og ind og ud.. Jeg har faktisk på et tidspunkt været sammen med denne type. Det var egentligt ikke fordi jeg synes det var dårligt overhovedet. Jeg blev bare lidt overrasket over hans kneppestil, må jeg indrømme. Det kan dog altid løses ved at placere sin popo oven på ham i en cowboy.

Sextype 2 – Stønneren eller snakkeren

Jeg er faktisk SIKKER på at langt de fleste af os har prøvet at skulle håndtere sådan en situation. Stønnen og lidt dirty-talk kan være mega hot. Men måske bare ligesom ikke så meget, når det kommer uafbrudt midt i en svedig omgang. Hverdagsemner såsom vasketøj, madlavning og din mormor kommer måske op. Eller også er han bare rigtig god til hele tiden at sætte ord på sine følelser. Eller dit navn. Eller en andens navn…

Sextype 3 – Savleren

Jeg har nok aldrig grint så meget, som jeg gjorde, da denne historie kom frem. Mere eller mindre heldigvis har jeg aldrig oplevet dette selv. Men jeg kender en del som har haft en savler eller to. Ladies, typen der savler lidt for meget under sex. På dig gerne, og måske i dit ansigt under en missionær. Behøver jeg sige mere?

Sextype 4 – Fetish Fyren

Måske du har oplevet en fyr med en passion. En passion om at legen skal flyttes om i din frække lille numse. Eller at han godt vil kaldes noget bestemt. Eller at han gerne vil sutte lidt på dine tæer. Og måske er han meget passioneret om at udleve denne fetish, mens du er knap så begejstret. Det er meget muligt..

Sextype 5 – Mr. Følsom

Vi har jo alle meget forskelle præferencer, når det kommer til sex – og det skal der også være plads til! Men kender du det, at du måske gerne vil rives lidt rundt som en yoyo? Og så ender du med Mr. Følsom, som egentligt gerne vil have blid krammesex på sofaen med et stearinlys tændt? Romantisk, ja, men nogle gange vil vi også bare gerne have den hårdt bagfra and be done with that.

Sextype 6 – Multitasking?

Eller den ufokuserede. Iphone, fjernsyn, bolleri og måske en ostemad i hånden? Det er faktisk ikke umuligt for mænd at multitaske. Især ikke det med mobilen. Faktisk har jeg en oplevelse, hvor der blev udført en særdeles god doggy. Faktisk levede jeg mig utroligt meget ind i momentet. Men da jeg så vender mig om for at kaste et sexet blik tilbage, ser jeg fandme fyren på sin mobil. Forfærdet tror jeg han filmer mig uden at have spurgt og jeg nupser så hans mobil. Det viste sig at være en besked til hans mor.. totalt antiklimaks.

Har du tænkt over dine sextyper?

Eller skulle jeg mere sige dine præferencer indenfor sextyper? Der er jo meget, som definerer os i sengen. Og når vi skal definere, hvad vi kan lide, så bliver det ofte en sextype vi definerer. De overnævnte er nok den mere negative udgave, men der er jo altid ting vi foretrækker eller ikke bryder os om, når det kommer til sex. Og det er slet ikke fordi vi skal til at stemple hinanden som sextyper, men mere for at skabe nogle tanker omkring, hvad er det egentligt, der gør sex godt for os? Hvad er det egentligt, jeg kan lide og tænder på?

LÆS OGSÅ: Ved du hvad din type mand er?

Og det er helt okay at være forskellig!

Personligt elsker jeg en mand, der virkelig kan tage fat. Jeg vil gerne være en yoyo. Men jeg har også mange veninder, der ville hade at være en yoyo. Og sådan er vi helt forskellige. Det kan også godt være du ikke har en sextype, men at du bare nyder der hvor du er nu. Og føl dig endelig fri til at være det! Husk endeligt at skrive en mail på: mv@missgrey eller smid en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også