Kære Læsere!

Denne lørdag vil jeg snakke lidt omkring de forskelligheder vi ofte møder, når det kommer til folk og deres præferencer for det modsatte køn (eller det samme). Jeg har nemlig tit spekuleret på det her med, at ofte bruger vi udtrykket “min type”, for at beskrive en person med bestemte træk, som vi kan lide. Hvorfor skal vi have en “type”, og hvad er min egentligt?

Hvad din type mand er: Spejler vi os i det vi kender?

Jeg har ført høre nogen sige, at der ofte er en sammenhæng imellem ting vi kender og vores  præferencer. For eksempelvis hvis dine forældre er på en bestemt måde, eller ser ud på en bestemt måde – så kan det gå igen i den “type” du har.

Jeg ved ikke om jeg ærlig talt synes det er noget pjat.

Men hvis jeg kigger på mig selv, og på min svigermor, så kan jeg da godt se, at vi faktisk har en del til fælles – også udseendemæssigt. Det fik mig til at spekulere på, om der var nogle ligheder med mine forældre og Mr. Teddy. Og der blev jeg faktisk overrasket! Fordi:

  • Både min mor og Mr. Teddy er de største B-mennesker. De elsker at sove og gerne til langt ud på dagen. Jeg er helt modsat. Totalt udpræget A-menneske.
  • Både Mr. Teddy og min mor, samt far, er alle storrygere. Ikke ligefrem noget der er særligt lækkert. Eller sundt. Men ikke desto mindre har de det til fælles, hvorimod jeg aldrig har røget en cigaret.
  • Mr. Teddy og min mor er begge mere eller mindre rødhårede.

Så selvom det måske ikke var utroligt mange ting, så synes jeg alligevel, at der er nogle træk. Vi kan vel altid argumentere for, at der også er nogle ligheder personlighedsmæssigt, men det er jo lidt mere kringlet at finde rundt i.

Så måske der alligevel er noget om snakken?

Men gælder “type” kun partnere?

Jeg kan dog heller ikke lade være med at tænke over, om det udelukkende er noget, som har indflydelse på de mennesker, vi måske vælger at være partnere med. Eller om det bare gælder generel tiltrækning? Personligt kan jeg blive tiltrukket af mine forskellige typer af mennesker. Her ser jeg faktisk overhovedet ikke en sammenhæng.

Og hvis jeg skulle vælge en “type”, så ville jeg have rigtigt svært. Måske har jeg mere eller mindre bare nogle ting jeg foretrækker. Men det er ikke fordi, at er han blond, høj og spiller musik – jamen så er jeg solgt. Jeg foretrækker det personlige. Men jeg ved, at der er mange af mine veninder, som har en “type”. Eller som i hvert fald siger de har.

Det er en sjov ting det der med typer. At der er nogle ting vi foretrækker, eller nogle kriterier, der skal opfyldes. Kan du ofte se en sammenhæng mellem de fyre du vælger? Og ville du selv kunne beskrive din “type”? Så ville jeg elske at høre det! Smid en kommentar nedenunder eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here