Intimbarbering

udgivet:

Har du hørt om denne nye sextrend?

Kære læsere.

For et par dage siden sad jeg og surfede rundt på nettet, som jeg så ofte gør for at blive klogere på, hvad der foregår på sexfronten, når det kommer til de nyeste tendenser og videnskabelige undersøgelser.

I min søgen efter den nyeste litteratur omkring sex og parforhold, stødte jeg på en artikel, der omhandlede denne nye sextrend. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da jeg fandt ud af, hvad der angiveligt skulle være “den nye form for oralsex” og dermed den nyeste sextrend i alverdens soveværelser.

En MEGET kinky form for oralsex ved navn analingus

Ana-hva’-for-noget-lingus sidder du måske og tænker, mens du ryster dig undrende på hovedet. Selvom navnet virker kompliceret, handler det om noget så simpelt som numseslikkeri eller det, der populært kaldes rimming. Forstår du nu, at jeg var en anelse overrasket over det faktum, at analingus er spået som den nye sextrend?

Sex Trend 2016 - analingusPersonligt betragtede jeg egentlig oral-anal-sex, som en form for sex, der ikke var specielt udbredt. Det overrasker mig, at der er en masse almindelige par ude i verdenen, som praktiserer analingus, da jeg havde en idé om, at det var en meget kinky form for oralsex, der primært foregik i pornofilm og altså ikke havde fundet vejen til samtlige pars dobbeltsenge. Men skal man tro på statistikkerne, er det altså ikke så ekstremt, som jeg havde gået og forestillet mig.

Mine personlige erfaringer og tanker om denne sextrend

Faktisk følte jeg mig meget beskidt og forkert efter den første gang, jeg selv havde gjort det på Mr. Boyfriend. Jeg har gjort det enkelte gange siden, men det sker kun, når jeg er så opslugt af liderlighed og begær, at jeg slet ikke kan tænke på, at det faktisk godt kan være en smule uhygiejnisk. Med tiden har jeg dog fået det en smule bedre med tanken bagefter. Dog ville jeg (endnu) ikke indrømme at have gjort det overfor mine veninder, hvilket gør, at jeg er bevidst om, at jeg stadigvæk har nogle negative tanker i forbindelse med analingus/rimming/anal-oral-sex. (Ja kært barn har mange navne – som man siger)

Når det så er min tur til at tage imod, har jeg det lidt på samme måde, som jeg har det med almindelig oralsex. For selvom jeg har det en smule stramt med tanken efter at have givet, er det altså bedre end at modtage. Ligesom min kære medblogger Miss Vanilla synes jeg også, at det er enormt grænseoverskridende at blive slikket i numsen. Til gengæld har jeg ikke det store problem med at gøre det selv, hvis jeg virkelig er i stødet til at gøre noget ekstra særligt for Mr. Boyfriend. Det er faktisk tankerne bagefter, der fylder og gør oplevelsen mindre god. Men det, at analingus rent faktisk er gået hen og blevet den nye sextrend, vil helt klart være med til at få mig på andre tanker, for er der noget, som gør Mr. Boyfriend vild i varmen, så er det altså en omgang analingus.

2016 oral trendHar du erfaring med analingus?

På trods af at analingus er gået hen og blevet den nyeste sextrend, har selv en vild sexkilling som mig nogle fordomme og negative tanker forbundet med dette. Derfor kunne det være enormt fedt, hvis du kære læser vil dele dine erfaringer med analingus med mig og/eller resten af bloggen, så vi i fællesskab kan få nedbrudt endnu et sex-tabu. Du må derfor hellere end gerne smide en kommentar til dette indlæg.

Har du spørgsmål om denne nye sextrend, er du velkommen til at kontakte mig på min personlige mail: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity.

Se Også