Derfor falder du for ældre mænd

udgivet:

Guide: Derfor falder du for ældre mænd

Vi kan sagtens påstå at have svaret, og formlen på, hvorfor du falder for ældre mænd. Men var det tilfældet, var der nok mange psykologer derude, som mistede deres dagsløn.

Daddy-issues og trang til at have en livsklog og dominerende mand ved sin side. Ja, hvorfor ik?

Har det noget at gøre med at være money-fuckers, for ja, mænd over en vis alder burde have flere penge end i “Bacardi-alderen”. Eller at magtliderlige, ældre mænd burde have lyst til at styre unge, forvirrende kvinder. Right?

Eller handler det om at være rampelys-liderlig: “se os, vi er for seje til yngre mænd”, mænd i den alder vil mere end gerne være en del af rampelyset, så hvad er problemet? Vi kunne blive ved. OG ved. Faktum er, at vi vil have ældre mænd. Punktum. Udråbstegn og rynkede numser!

Hvad er det ældre mænd gør ved os?

Googler du “ældre mænd” kommer følgende frem:

  • “Ældre mænd har den højeste selvmordsrate”
  • “Derfor er gamle mænd vilde med unge kvinder”
  • “Studie: Ældre mænd får grimme børn”
  • “Mænd vil have unge og frugtbare kvinder”
  • “Cougar Dating”

LÆS OGSÅ: Guiden til Tenga Egg onaniprodukt – Det bedste handjob

Ældre mænd vil gerne tage livet af sig selv? Måske skulle de få fat i en ung date og vupti trangen er væk.

Den overskrift springer vi lige let henover. Og ældre mænd er vilde med yngre kvinder? Det er åbenbart ikke kun den ene vej rundt. Men hvorfor er det, at det er sådan? Vi har en teori. Ældre mænd giver os følelsen af at være trygge. Det giver følelsen af at høre til hos en base, som ikke uden videre forsvinder og smuldre under fødderne på os, som når yngre mænd pludselig får nye idéer. Læs mellem linjerne: Får nye såkaldte ‘interesser’. Ældre mænd derimod, kan virkelig give os følelsen af at være trygge, sikre og taget ‘hånd’ om (på flere måder).

Vi kan få modspil.

Vores erfaring er, at mænd, som har en række år på bagen, ved hvad de vil med deres liv. Og de er ikke bange for at sætte os på plads og sige deres mening. De bukker ikke under for vores trang til at lave om på dem og de bukker slet ikke under, når de skal down-under. De kan holde hele natten (er vores erfaring). Og vigtigst af alt: Ældre mænd har en ufattelig evne til at få os til at slappe af omkring vores kroppe. Det er ingen hemmelighed at kvinder og især unge kvinder – inklusiv os selv – har en anelse komplekser med et par deller hist og her rundt om på kroppen. Ældre mænd kan få tid og sted til at forsvinde. Og sjovt nok også deller, som pænt ligger i små cykeldæk rundt om hoften. Tak for det! Desuden er ældre mænd ikke bange for at vise, at de værdsætter kvinder. Hvilken kvinde vil ikke gerne føle sig værdsat?

Hvordan finder du ud af om du er til ældre mænd?

Vi elsker ACTION. Og der er kun EN måde at teste dette på. Kom ind i gamet, kære kvinde. Det bedste du kan gøre for dig selv er at prøve det af. Du vil ikke vide om du er vild med rynkede numser og magt før du prøver det af. Så afsted. Ud og test dette!

Missgrey - Skab det sexliv du drømmer om

Se Også