Sådan kommer du igang med at bruge sexlegetøj

udgivet:

Glemmer I også at dyrke sex?

Kære Læsere!

Jeg har (desværre) været her før, og nu er jeg her igen i mit parforhold. Mr. Teddy og jeg har virkelig ikke særlig meget sex. Men jeg har lidt tænkt over dette fænomen på det sidste. Fordi det har faktisk ikke været et problem for mig, og det har jeg gået og haft det lidt skidt over. Vi skal vel have lyst til at have sex med hinanden hele tiden? Jeg har før skrevet om hvad du skal gøre hvis din kæreste ikke har lyst til at dyrke sex. Eller hvad du selv skal gøre hvis du ikke føler du har lyst!

Vi glemmer at dyrke sex!

Det går mig nemlig ikke på, at vi ikke har sex, men hvad der går mig på, er nemlig at vi simpelthen glemmer det. Jeg tror aldrig, jeg har været så stresset og træt, som jeg er lige nu. Det skyldes en masse andre ting i mit liv, og jeg ved, at Mr. Teddy også har det sådan. Vi arbejder begge konstant, og det gør simpelthen, at vi ikke tænker på noget andet rigtigt. I hvert fald ikke at vi skal huske at have sex.

Jeg kan mærke panikken gå op i mig, når jeg tænker over, hvilken skadelig effekt det, at vi ikke dyrker sex, måske har på vores forhold.

Når jeg ser ham efter en lang dag, eller efter flere dage uden at have set ham – så er det eneste jeg tænker på faktisk at mærke ham. Og ikke engang seksuelt, men bare i et kram, et kys eller på anden måde fysisk. Simpelthen fordi han er min tryghed og min ro, i en hverdag, der ellers er hektisk og stressende.

Men jeg har faktisk gået og haft det lidt dårligt over at vi har glemt at dyrke sex. Failer vi i vores parforhold fordi vi har for travlt til at dyrke sex? Jeg kan mærke panikken gå op i mig, når jeg tænker over, hvilken skadelig effekt det, at vi ikke dyrker sex, måske har på vores forhold.

LÆS ANMELDELSEN: Satisfyer Pro – Orgasmegaranti!

Men sandheden er..

..egentligt bare at det er fuldstændigt ligegyldigt. Det kan godt være det er en heldig kombination af at vi begge har travlt. Fordi situationen var måske anderledes, hvis den ene ikke havde travlt. Men for mig der er sandheden bare, at vi dyrker sex, når vi har lyst og tiden er der. Jeg gider heller ikke altid et halvhjertet akavet knald på kanten af sofaen, når vi egentligt begge halvt sover og trænger til et bad. Så hvorfor lave et problem, hvor der egentligt ikke er et problem?

Jeg har lidt gjort det til en problemstilling, uden egentligt at have et problem med det. Kun fordi normen siger til mig, at jeg skal huske at dyrke sex med min partner. Ellers har jeg ikke et velfungerende forhold.

Kun fordi normen siger til mig, at jeg skal huske at dyrke sex med min partner.

Så nu har jeg besluttet mig at give mig selv og Mr. Teddy ro til det. Ro til at mærke lysten igen og trække vejret. Og intet pres til, at vi skal dyrke sex. Måske vi skulle sige kvalitet fremfor kvantitet. Jeg vil hellere have ét rigtig godt knald om måneden, fremfor en række halvhjertede knald om ugen. Når det så er sagt, så har jeg selvfølgelig lyst til at dyrke en masse sex med Mr. Teddy, men jeg har må erkende, at en masse omstændigheder gør det ikke rigtigt muligt lige nu.

KØB OGSÅ: Durex Orgasmegel

Træk vejret – I har hele livet til at dyrke sex

Når det alt sammen er sagt, så er mit råd til dig, der måske står i samme situation: Træk vejret og lad det hele gå. Der skal nok blive tiden til at dyrke sex igen. Glem selvfølgelig ikke alt for meget at gøre det. I skal jo huske at være intime sammen som kærester. Men stress ikke over at det måske ikke sker på ugentligt basis. Du kan også altid snakke med din kæreste om jeres situation, hvis du er lidt i tvivl om, hvad han tænker om det hele. Husk du også er velkommen til at skrive en kommentar nedenunder, eller sende mig en mail på: mv@missgrey.dk.

Much Love

Miss Vanilla

Glemmer I også at dyrke sex
Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også