Date med rengøringsmanden

udgivet:

Gæsteindlæg: Min date med rengøringsmanden

Her kommer et gæsteindlæg fra en af vores læsere. Lige for tiden søger vi nemlig gæsteindlæg, som du kan læse lige her. 

Måske du får inspiration af denne historie, og selv får lyst til at gribe tasteturet og computeren. I så fald, så send ind på: Mette@missgrey.dk

Her kommer: Min date med rengøringsmanden

Kære Læsere!

Jeg er en af de personer, som har været på en del dates. Og desværre har jeg en tendens til at vælge de lidt for spændende typer. Hvis jeg matcher med en “almindelig” fyr, så fanger det ikke rigtigt min interesse. Hans profil må gerne emme af eventyr, personlighed med kant og et glimt i øjet. Og sådan en type, var R (står for rengørginsmanden). Jeg matchede med ham på Tinder. Naturligvis.

R fangede min interesse, fordi han på sine billeder var meget mand. Der var muskler, biler og en hel del testosteron involveret. Jeg vidste godt, fra starten, at det ikke ville blive min kommende kæreste i den her mand. Men så længe jeg bare kunne få nogle sjove oplevelser med ham, så var jeg klar på det.

Når jeg bruger Tinder, så sørger jeg altid for ikke at skrive for meget med mine matches. I bund og grund, kan du intet regne med ift. hvad der sker på skærmen, og hvad du så møder udenfor skærmen. Sådan tror jeg også at mændene har det. Derfor vil jeg helst skrive ganske kort (kan manden stave, er han for pervers osv), og så mødes hurtigt.

I dette tilfælde, nåede jeg at finde ud af, at R havde haft et kæmpe rengøringsfirma førhen med en millionomsætning, og sidenhen var han så gået solo, grundet nogle interne konflikter i firmaet. Han var derudover på det tidspunkt ved at starte en tøjkæde op, og der var altså en hel del handling i den her mand. Desuden virkede han enormt kærlig og havde børn, men et – lad os sige – lettere anstrengt forhold til ex’en. Så meget fik jeg altså ud af ham, inden vi mødtes for første gang.

Det første møde

Hele fornemmelsen inden du tager på første date. Seriøst, jeg er vild med den. Man vil gerne gøre et godt indtryk, og derfor får den ikke for lidt. Jeg er dog ikke typen, som giver den gas med krigsmalingen. Derimod går jeg op i at fremhæve det, som jeg gerne vil have, en mand bemærker ved mig. Det kan være at tage en stram kjole på, så han ser min røv, eller sætte mit hår op i store krøller, så han bemærker mit kæmpe garn. Mænd synes åbenbart, at langt, løst hår, er supersexet og kvindeligt.

Det første møde sker i Middelfart, og her er der en række hyggelige caféer ned til vandet. Manden kommer selvfølgelig i hans kæmpe BMW, og jeg klager ikke rigtigt over dét syn. Jeg er super lækkersulten, så vi snupper en is ved vandet. Manden er ikke vild med sukker, så han gør det udelukkende for min skyld. Om det er fordi han træner meget, eller blot ikke kan lide is, finder jeg aldrig ud af.

Vi har en super hyggelig første date, og på vej hjem, kører vi i to biler efter hinanden. Jeg når at snakke med ham om, hvilket musik, som er mit yndlings. Og imens vi holder på den gamle lillebæltsbro, fyrer han op for noget af det over anlægget. Det er lidt kikset, men på samme tid enormt sødt. Faktisk følger han mig så lang tid han kan på motorvejen, for ligesom at indikere, at han “fører an”. Ved Fredericia skiller vejene, da han skal op i landet, og jeg fortsætter indover Jylland.

Det andet møde

I den efterfølgende tid, skriver vi meget frem og tilbage. Han er meget betænksom, og giver mange råd ift. karriere og erhverv. Jeg ringer sågar til ham, fordi jeg på et tidspunkt står i en krise ift. mit eget job. Han møder mig med en kølighed over telefonen, og viser overskud til at se min situation udefra. Vi aftaler at mødes igen.

På anden date, er det ham, som henter mig. Det er ret tydeligt, at han har kørt et lille show op selv inden, for han virker ret begejstret, da han ser mig igen. Vi har ingen planer, men aftaler bare at køre afsted. Jeg synes det er super frækt, og trygt, når du som kvinde sidder på passagersædet, imens din date kører bilen. Det er som om, du bliver ført afsted sammen med ham i et private space. Sådan havde jeg det med R.

Da vi når til Vejle, kører vi ind efter sushi. Jeg må selvfølgelig vælge det jeg har lyst til, og han betaler. Vi kører derfra, og finder et roligt spot, hvorefter vi spiser i bilen. Han fortæller mig nogle flere personlige ting om sig selv, b.la. hvorfor han har så mange ar. R er åbenbart lidt en hidsig type, og har været i mange forskellige fights. Desuden har mange af hans venner siddet inde, og det har han også selv – i en kort periode.

De nytilkomne oplysninger gør, at jeg bestemt ikke har ændret mening omkring, at jeg ikke skal ses med ham fast. Han er en sjov flirt, og et lille eventyr i min trivielle hverdag. Desuden er jeg med ham inde på en tank, hvor vi står i kø i en rum tid, og jeg kan mærke på ham, at han begynder at hidse sig op. Jeg var faktisk nervøs for, hvad han kunne finde på i netop den situation.

Det tredje møde

På vores tredje date, er der ingen tvivl om, hvad han gerne vil. Han vil med mig helt hjem. Jeg har ellers været lidt tilbageholdende, fordi jeg netop ikke vidste, om jeg alligevel var tryg ved ham. Men selvom han fortæller om hans brogede fortid, kan jeg godt mærke, at når det kommer til kvinder og børn, så vil han aldrig kunne krumme så meget som et hårstrå. Den føling og fornemmelse beroliger mig.

Vores trejde date, som også bliver vores sidste, starter med, at jeg henter ham nede i bilen. Faktisk kunne jeg den aften ikke kende hans bil på parkeringspladsen, så jeg er lige ved at gå ind i en anden parkeret bil. Er jeg den eneste, som føler sig lidt L-agtig, når man står på en mørk parkeringsplads, og skal finde den rigtige bil med sin date i?

Jeg finder ham, og lige da jeg sætter mig ind, siger han bare: “Nu kan jeg altså ikke vente længere”. Og lige da sætningen er afsluttet, begynder han at kysse mig ret intenst. Han har store, bløde læber og bruger dem på den helt rigtige måde. Mænd der forstår, at man ikke skal bore tungen ind, og kysse voldsomt, har altså fat i den lange ende.

Han kysser med lange, rolige kys – skifter tempo og bider lidt.

Han bruger sine hænder omkring min nakke og hovedet (yes, det er kun endnu bedre på den måde), og begynder at røre mig over hele kroppen. Hvad der mere sker i bilen, må du lige selv, kære læser, forestille dig.

Det stopper dog nede i bilen – vi har brug for en seng. Så jeg slæber ham med hjem, og op i min lejlighed. Han får mig op på bordet, og begynder at klæde mig af, og vi ender hurtigt ovre i sengen. Lige i de her tilfælde, hvor man første gang skal være nøgne sammen, så bliver jeg bare aldrig skuffet, når manden træner.

Det bedste er at mærke musklerne in real, som du ellers førhen har betragtet igennem tøjet. Det emmer af mand. Og det behøver ikke engang være murstens-muskler. Bare det er en tydelig markering. Han er tydeligvis dominant af personlighed, og det er fuldt ud ham, som kommanderer mig rundt i sengen. Det frækkeste han gør, er at han på et tidspunkt beordrer mig på maven, så røven strutter godt op. Så begynder han at massere mig bagpå, for at få mig til at slappe af, og derefter får jeg mig lidt af en overraskelse. Det er første gang, jeg prøver rimming.

LÆS OGSÅ: Har du hørt om denne nye sextrend? Rimming! 

Aftenen slutter af med at han putter sig ind til mig. Efterfølgende snakker vi lidt sammen, men han kan godt mærke, jeg ikke har interesse i mere. Jeg fik mit korte eventyr og rigeligt med ture i hans BMW. Han derimod, får hurtigt en kæreste kort tid efter, og jeg tror i bund og grund, hun bliver behandlet som en prinsesse af ham. Men eventyr eller ej, det var ikke hans kongerige, jeg ville joine, når alt kom til alt.

KH. En læser – Miss Adventure!

Se Også