Fræk skattejagt

udgivet:

Fræk skattejagt: Den bedste leg til parforholdet

Kære læser. Her kommer en lille gave til dig, som du kan bruge i december måned med din partner. Det er nemlig snart den 1. december 2020. Og selvom at året har været lidt trist med en masse corona, så skal du ikke snydes for at nyde den mørke situation og tid derhjemme på en hyggelig og kinky måde.

Fræk skattejagt: Pift sexlivet op med denne hjemmeopgave

Har du lyst til at spice tingene lidt op og gøre noget ekstra frækt og lækkert for din partner? Så vil vi anbefale dig at kaste dig ud i at lave en fræk skattejagt. Det behøver ikke at være svært. Du kan nemlig lave den så nem eller udfordrende, som du vil. Det behøver heller ikke at være dyrt at lave en fræk skattejagt. Du kan sagtens finde spændende ting i dine skuffer (forslag kommer længere nede).

Denne udfordring kan både bruges til fødselsdage, årsdage eller bare til at peppe onsdagen eller weekenden op. Det eneste det kræver er en smule fantasi og lidt planlægning. Vi har heldigvis gjort det supernemt for dig og lavet et forslag til, hvordan du kan lave en fræk og pirrerende skattejagt på en nem og simpel måde. Læs med herunder.

Sådan udfører du den frække leg:

 • En rute i dit hjem med 4-8 stop
 • 4-8 ledetråde skrevet på post-it sedler
 • Valgfrit: Blindfold, stearinlys, massageolie, vibrator mm.
 • Valgfrit: Gaver (nyt sexlegetøj, frækt undertøj mv.)
 • Valgfrit: Vin, chokolade, flødeskum, isterninger, frugt eller andre godter

Denne udfordring er en hemmelig overraskelse til din partner, så derfor skal han/hun ikke vide noget om det på forhånd.

Du forbereder udfordringen ved at udtænke, hvordan skattejagten skal foregå:

 1. Lav en rute igennem dit/jeres hjem med 4-8 stops. En god idé er at skattejagten allerede starter ved hoveddøren (se eksempel længere nede).
 2. Udtænk hvad skatten skal være og planlæg, hvad der skal ske på hvert stop. Skriv 4-8 ledetråde ned på post-it-sedler, der leder din partner fra stop til stop. Skal skatten være en gave? Eller skal det være dig, der på en eller anden måde forkæler din partner? Eller begge dele (se eksempel længere nede).
 3. Køb det ind du skal bruge til din skattejagt og find en dato, der passer. Du kan vælge slet ikke at fortælle din partner om dine planer. Eller også kan du tease med frække beskeder og billeder på dagen, som du har valgt. Det er helt op til dig.

Her er et eksempel på, hvordan du kan lave din frække skattejagt:

 1. Første seddel: Hænges på døren/lige indenfor døren i øjenhøjde med teksten: “Velkommen hjem skat. Gå hen til køleskabet.”
 2. Anden seddel: Hænges på køleskabet med teksten: “Tag vinen/chokoladen/flødeskummen/isterningerne/frugten med ind i stuen”.
 3. Tredje seddel: Hænges i dørkammen til stuen/ligges på sofaen (fx med en pakke) med teksten: “Smid alt tøjet undtaget undertøj” eller: “Åben gaven tag den på.”
 4. Fjerde seddel: Hænges på soveværelsesdøren + et blindfold, der hænger på håndtaget med teksten: “Tag det her på og bank på døren tre gange.”
 5. Skatten er selvfølgelig DIG. Sørg for at have gjort det hyggeligt i soveværelset med stearinlys, god stemning og friske omgivelser.

Hvad der nu skal ske, er jo helt op til dig, men her er nogle eksempler:

 • Spænd din partner fast og pir sanserne (med fjer, flogger, isterningerne mv.)
 • Giv din partner en grundig erotisk massage
 • Lav et “tag-selv-bord” på din partner med de medbragte ting fra køleskabet og slik det af
 • Strip for din partner
 • Giv din partner en lapdance

God fornøjelse fra Miss Curious og MG Redaktionen❤️

Se Også