Kære Læsere

Jeg har for nyligt været til et fantastisk spændende foredrag med Jakob Olrik, nemlig Kvinde, kend din mand. Det var en meget anderledes oplevelse, med en masse friske indslag. Derfor vil jeg nu fortælle dig lidt, hvad du kan opleve hvis du selv tager afsted med en veninde!

LÆS OGSÅ: Sådan tilføjer du sexlegetøj i dit parforhold

Hvem er Jakob Olrik?

Jakob er efterhånden blevet kendt for så mange ting. Blandt andet de foredrag, som jeg skal fortælle lidt om idag. Han er sexolog, forfatter, iværksætter og så meget mere! Han er især kendt for som sexolog, at kæmpe for at skabe en kærlighedsrevolution. Og netop gøre det danske parforhold til noget andet end det er idag. Og det synes jeg helt sikkert jeg kunne mærke hele vejen igennem foredraget!

Jakob formår at skabe humor og frisind, og flette det ind i den måde hvorpå vi opfatter parforholdet.

Jakob er blandt andet også kendt for “I seng med DR2″”, og har begået et opslagsværk i sexteknikker, scoretricks og tips til, hvordan man får parforholdet til at fungere. Derudover så har han som sagt skrevet flere bøger, og de er intet mindre end fantastiske. Faktisk oplever jeg bøgerne som værende en dybere og mere detaljeret gennemgang, af de emner der også bliver snakket om til foredraget. Jakob formår at skabe humor og frisind, og flette det ind i den måde hvorpå vi opfatter parforholdet.

Jeg kan varmt anbefale hans bøger…

Kvinde, kend din mand

Denne bog omhandler netop alle de emner, som selvsamme foredrag jeg var til. Du får en langt dybere forståelse som kvinde, overfor hvorfor vores mænd reagerer som de gør. Jeg skal nok skrive meget mere om det længere nede! Men du kan altså købe bogen for bare 90 kr, og få den som en e-bog!

Sex er grundforudsætningen for et lykkeligt liv. MER’ og bedre SEX er en guide til alt det, du ikke vidste, du gerne ville vide om sex. Den er spækket med konkret info, udførlige manualer og lettilgængelige tips om alt, hvad der vedrører sexteknikker, parforhold og forførelse. Den er skrevet af en mand til andre mænd, men er i høj grad et redskab, der kan forbedre alles sexliv – også kvindens! MER’ og bedre SEX er en inspiration til alle, der gerne vil have et bedre sexliv og ad den vej optimere deres lykke og succes på alle planer i livet.

Natsværmer – Erotisk roman

Hvis du simpelthen bare elsker erotiske noveller og romaner, så er dette lige noget for dig. Jakob fortæller selv at “hvis du ikke er liderlig efter at du har læst denne, så forstår jeg ingenting længere”. Bogen er baseret på virkelige hændelser, og bygger over Jakob selv. Her bliver han opsøgt af en ung, smuk kvinde, der lokker ham med ind på første række, til en fortælling om hendes egne erotiske oplevelser.

Vi har også selv erotiske e-bøger hos Missgrey.dk – se dem her.

Kvinde, kend din mand

Aldrig har jeg grint så meget til et foredrag!

Først og fremmest når jeg skal fortælle jer lidt om foredraget, så vil jeg lige fortælle lidt om stemningen. Da vi først mødte op, må jeg indrømme at jeg blev lidt overrasket. Stedet var lille og der var ikke særlig mange stole. Det virkede faktisk en smule uprofessionelt. Men det kunne jeg hurtigt tage i mig igen! Stedet blev hurtigt fyldt op, og ind på scenen trådte Jakob. Og egentligt gik det op for mig, at det lille sted skabte en følelse af nærhed og tilstedeværelse, som kun bidrog positivt! Allerede til en start kunne jeg se at han er typen der elsker at stå på en scene. Og han er god til det. Men mon ikke han også elsker at stå på en scene, foran en fyldt sal (med udelukkende kvinder), og fyre lumre sexjokes af og belære os om sex. Han virkede i hvert fald ikke utilfreds (joke til side).

KØB OGSÅ: LELO Ida Fjernbetjent Par Vibrator

Det første han gør er at starte med en indledende fortælling. Se, jeg vil ikke fortælle dig ordret hvad han sagde, fordi det ville simpelthen ikke give mening. Jeg kan på ingen måde gengive det, så det har samme effekt som når Jakob fortæller. Men jeg tror at alle kvinder nede i salen lige skulle vende sig til, at han stod deroppe og sagde ting som “fisse” og “pik”.

Enestående indhold!

Selve indholdet i foredraget blev bygget op om alle salens kvinder. Vi fik alle muligheden for at skrive en masse spørgsmål ned anonymt. Herefter trak han dem fra en spand og indledte en slags forklaring på spørgsmålene. Egentligt var det ikke fordi han svarede på spørgsmålene unikt. Men derimod byggede en slags forklaring og forståelse baseret på spørgsmålet, og dermed oplyste os rimeligt generelt. Egentligt var det en ret relevant måde at holde foredraget. Han bruger jo kvinderne i salens problemstillinger, som udgangspunkt for det han vil lære og fortælle os. Men jeg kan dog også godt love dig, at svarede han ikke helt på spørgsmålet, skulle han nok komme til at høre for det!

Så sandeligt en kærlighedsrevolution!

Jeg er egentligt ret imponeret over måden hvorpå Jakob holdt dette foredrag. Han formåede at tage udgangspunkt i generelle problemstillinger og holdninger vi alle ved, at både mænd og kvinder har. Han formåede at gøre grin med både mænd og kvinder også!

Og egentligt er jeg ret vild med at han formår at sørge for at vi alle går derfra, med en følelse af at have lært noget nyt. Netop på den måde skaber han den egentlige kærlighedsrevolution.

Derudover så snakkede han med en indlevelse, og tydelig fornemmelse for grænser, om så dybe seksuelle emner med et humoristisk indblik. Men på en måde således at vi alle tog ham dybt seriøst. Men jeg skraldgrinede hele foredraget. Jakob er absolut ikke bange for at stå på scenen, og gøre grin med sig selv, lave skøre seksuelle bevægelser eller henvisninger. Hele hans kropssprog og selvtillid bidrog således til en fælles forståelse af hans egentlige kærlighedspointer.

LÆS OGSÅ: Sådan giver du ham kraftigere orgasmer!

Og egentligt er jeg ret vild med at han formår at sørge for at vi alle går derfra, med en følelse af at have lært noget nyt. Netop på den måde skaber han den egentlige kærlighedsrevolution. Ved at lære os alle sammen, at vi sagtens kan snakke om disse ting. Et af hans hovedpointer er netop hvem den danske mand er, og hvordan vi kommer til at forstå ham bedre!

Kvinde, kend din mand

Kvinde – her får du løsningerne

Og en person som Jakob kunne sagtens stå oppe på den scene og komme med en masse fantastiske pointer. Men hvad vi egentligt har brug for er konkrete scenarier, og mulige løsninger til derhjemme. Alle kvinderne formåede at nikke anderkendende, når Jakob afsluttede en pointe. Men hvad der egentligt er fantastisk er, at Jakob kommer også med løsningerne. Han er ikke bange for at komme med et eksempel på, hvad du skal gå hjem og gøre.

Alle kvinderne formåede at nikke anderkendende, når Jakob afsluttede en pointe. Men hvad der egentligt er fantastisk er at Jakob kommer også med lønningerne.

Jeg må ærligt indrømme at jeg følte mig dybt inspireret da jeg gik derfra. Målrettet og løsningsorienteret spankulerede jeg hjem til Mr. Teddy, bare for at psyko analysere ham efter alle Jakobs regler (joke til side). Det kan godt være jeg ikke kunne relatere til alle samtlige problemstillinger, men det er det fantastiske ved foredraget Kvinde, kend din mand. Jeg fik jo også læst MINE spørgsmål op. Og jeg lærte en masse af det.

E-bog: Analsex for nybegyndere

Giv dig selv denne oplevelse!

Jeg kunne blive ved og ved med at fortælle om foredraget Kvinde, kend din mand, men jeg syntes egentligt at du selv skal tage afsted og opleve det! Og hvis du ikke kan nå det denne turne, så er jeg sikker på der kommer flere. Husk at foredraget er for både mænd og kvinder, hvad enten du er single eller i et parforhold. Tak fordi du læser med! Har du været afsted til et af Jakobs: Kvinde, kend din mand foredrag, så skriv endeligt en kommentar nedenunder med hvad du syntes om det. Husk du også kan sende mig en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Besøg Jakob Olriks hjemmeside, og læs mere, ved at klikke her.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here