billettr

udgivet:

Erotic World – Sexmesse i Valby Hallen

Kære læser, skal du med til Erotic World messe i Valby Hallen?

Miss Robinson og Mr. Handy skal i hvert fald afsted! Vi har besøgt messen tre gange, og jeg må sige, at det bliver bedre og bedre for hvert år. Der er ved at komme styr på udvalget af stande og events i den gamle hal i Valby. Det skal du da ikke gå glip af, vel?

Hvad byder sexmessen så på i år?

Erotic World d. 6, 7. og 8. oktober “Fifty Shades of Erotic” har et vildt spændende program, der mangler intet! Et hav af udstillere med swingerklubber, webcamgirls, SM møbler og udstyr, BDSM og erotisk legetøj, sexdukker, fetishtøj, lingeri, clubware, kostumer, sko/støvler/stilletter, MASSER af sexlegetøj i alle prisgrupper, poledance, kondomer, klunkevoks, hudplejeprodukter, spar & velvære, terapi, porno, ladyshop, piercing og tatoo. Derudover er der showbar, frække shows, ladies lounge, swingerlounge, dirtyscene, strippere, erotic cinema, foredrag og spalounge. Det er helt klart et besøg værd!

Læs også: Miss Robinson – BDSM og kinky fuckery – vi tester sexlegetøj!

Man må mærke og føle!

Det fede ved denne messe er, at du må mærke og føle på produkterne. Du har mulighed for at sammenligne dimser, prøve tøjet og kostumerne, dufte til cremerne, spørge om råd og vejledning, hvis der er noget du er i tvivl om. Ingen kigger skævt til dig! Alle er velkommen og ingen spørgsmål er pinlige eller farlige. Har du ikke været på en sexmesse før, skal du forberede dig på alt, hvad der har med sex at gøre. Det er et åbent slaraffenland med sexdimser i alle størreler, former, farver og lyde! En ny verden vil åbne sig for dine øjne og ører, alle sanser er på overarbejde. Der er noget for ALLE!

I kan læse lidt mere om udstillere og programmet her – eroticworld.dk

Eroticworld efterår 2017

KONKURRENCE

Er det muligt at vinde billetter til denne frække event? Jeps, for sørme om vi ikke er i den heldige situation, at Miss Robinson er blevet beriget med 5 x 2 fribiletter, og de kan blive dine. Billetterne gælder til fredag d. 6. oktober, og gælder, hvis du er hurtig og lander i indgangen inden kl. 18. Messes åbningstider er fredag kl. 14 – 02, lørdag kl. 14-02 og søndag kl. 12-18. Disse biletter gælder altså, hvis du møder op inden kl. 18 om fredagen og du kan deltage på messen helt til kl. 02.

Det eneste du skal gøre, er at skrive i en kommentar her under mit indlæg, og svare på, hvem du gerne vil have med på sexmesse. Så trækker jeg lod blandt de 5 heldige senest på fredag d. 29. september kl. 17. Lad det regne med kommentarer, og kom med på Sexmesse Erotic World i Valby Hallen, fredag d. 6. oktober.

YOLO og lumre knus

fra Miss Robinson

Se Også