sexstiiling

udgivet:

Dilemma: Hvilken sexstilling er den bedste?

Kære læsere!

I dagens indlæg har jeg lidt brug for jeres hjælp. Først og fremmest, vil jeg dele mine egne personlige holdninger til alle de sexstillinger, jeg kan komme i tanke om. Men herefter vil jeg ELSKE at høre, hvilken sexstilling, DU synes er den bedste?

“..og jeg kan ofte mærke hans nosser svinge op mellem..”

Jep. Du læste rigtigt. Jeg kan allerede nu afsløre, at en af de sexstillinger jeg har afprøvet, giver mig uventet nærkontakt med en af Mr. Teddy’s kropsdele. Læs med for at finde ud af hvilken.

Den gode gamle missionær..?

..er da klart stadig en vinder! Faktisk elsker jeg stillingen for dens nærkontakt. Man kan se sin partner dybt og længe i øjnene mens man elsker. Det er en meget romantisk stilling. På nær, hvis han vælger at placere hele sit hvalkarrosseri oven på én, og man derefter må hive efter vejret, mens han tror det er velplacerede støn.

Nogen der sagde “yihaa”?

Mjah. Jeg har med tiden lært at elske en god cowgirl. Ligesom man lærer at drikke kaffe eller vin. Først fungerer det bare overhovedet ikke, og er pænt ubehageligt. Og herefter så lærer du efterhånden nogle små tricks. Så jeg vil sige, at til tider, er cowgirl god – især når jeg ønsker at dominere. Men rent gnidningsmæssigt oppe i min fjams, kræver det ret meget arbejde at ramme de gode punkter.

Omvendt og på maven?

Tjaa, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde denne stilling. En omvendt missionær? Men når jeg ligger på maven, og Mr. Teddy knepper mig liggende – så er det en sikker vinder. Jeg ELSKER denne stilling, fordi den giver mig super meget følelse. Især mit G-punkt er under vild penetrering. I like!

Den forhadte…

69’er. Jeps, jeg er VIRKELIG ikke vild med denne stilling. Jeg ved, at der er super mange derude, som elsker denne stilling – især fordi den giver noget til begge parter. Men jeg er bare ikke super fan af at placerede min glatbarberede numse med frit udsyn oven i Mr. Teddy’s hoved. Samtidig med at jeg faktisk får proppet hans diller i munden den forkerte vej. Og for slet ikke at tale om, hvor svært jeg har ved at koncentrere mig om to ting på en gang. Det ødelægger altså lidt oplevelsen.

DOGGYSTYLE!

Dette vil helt klart være mit bedste bud på den mest elskede stilling, når det kommer til flertallet. Og det er i hvert fald også min. Men der er én lille ting, som nogle gange ikke er så fedt. Ud over at denne stilling opfylder alle mine behov om dominans, de gyldne punkter, orgasme osv. Så kan det nogle gange ske, at jeg kan mærke hans nosser flyve op mellem mine skamlæber og klaske mig på forsiden af fissen. Og dette er virkelig underligt, eftersom Mr. Teddy virkelig ikke har lange løg. Men ja, det kan til tider virke pænt distraherende.

Men hvad synes DU?

Kære læsere, nu er det tid til at høre lidt mere om, hvad DU godt kan lide og hvilken sexstilling, der er din yndlings. Du har derfor mulighed for nedenunder at skrive en kommentar med hvilken sexstilling du foretrækker. Ønsker du bare at dele din holdning, eller en sjov historie, er du også velkommen til at sende mig en mail på mv@missgrey.dk – jeg vil elske at høre fra dig!

Håber I har en helt fantastisk tirsdag derude, og at dagen ikke er al for trist og grå. Jeg håber også I nød dagens indlæg. Har du husket at være inde og tjekke vores shop ud? Den bliver federe, når vi er færdige med den. Ellers smut ind og kig lidt rundt omkring. Og husk, at jeg udgiver nye indlæg hver lørdag og tirsdag.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også