eksamenssex

udgivet:

Eksamenssex – med champagne og flødeboller

*Indeholder reklame*
Kære læser

Jeg havde planlagt den hele store omgang eksamenssex med specielt udvalgte lækkerier på menuen: Nemlig kold champange, lækre flødeboller og friske jordbær til at nippe af. Mr. Unexpected havde været til sin sidste eksamen, og jeg havde derfor planlagt at fejre ham med manér… Til begge parters fornøjelse.😉

En kærlig velkomst

Jeg vimsede nervøst rundt derhjemme, da Mr. Unexpected ringede til mig og fortalte, at han havde fået 12 i sin afsluttende eksamen. Jeg kunne mærke stoltheden og lettelsen i hans stemme. Det var helt perfekt. Det gjorde blot mine frække planer, om at forkæle ham med en helt speciel omgang eksamenssex endnu bedre. Trøstesex kan være godt, men fejringssex er endnu bedre!

“Han trådte ind ad døren og smilede stort, da han så mig kun iført den lille gennemsigtige babydoll, han havde foræret mig.”

Det første jeg gjorde, var at springe op i hans arme, mens jeg lykønskede ham og kyssede ham over hele hans ansigt. Herefter tog jeg hans hånd og førte ham ind i stuen, hvor vi skulle spise en let frokost sammen for at fylde energilageret op inden mine skumle planer. Stemningen mellem os var lummer og intim, mens vi spiste. Han var meget spændt på, hvad jeg havde gemt oppe i ærmet…

Jennifer Aniston Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

En fræk overraskelse

Vores kæmpe u-sofa kan laves om til en stor seng, som giver en masse legeplads. Jeg havde taget vores dyner med ind i sofaen og arrangeret en lille bakke med de udvalgte lækkerier. Han skulede spændt over mod sofaen, mens jeg fortalte ham, at det var næste stop, efter vi havde spist.

”På bakken var der champagne, jordbær og flødeboller – samt massage olie, et Tenga Egg og andre småting…”

Jeg førte ham over til sofaen og satte mig ovenpå ham, åbnede champagnen og skænkede op i to champagneglas. Vi skålede og kyssede efterfølgende dybt og intenst. Mens hans hænder nussede mig op og ned af ryggen. Jeg hviskede til ham, at han skulle smide tøjet og ligge sig på ryggen.

Herefter kravlede jeg ovenpå ham, og gav ham en grundig ryg- og skuldermassage. Efter han var godt blødt op, bad jeg ham om at vende sig. Nu skulle overarme og brystkasse have en tur. Jeg stillede mig på alle fire ved hans side, så han kunne pille ved mig, mens jeg begyndte at massere hans pik.

Læs også min anmeldelse af: Sinful Powerful Masturbator til mænd (BESTSELLER)

https://giphy.com/gifs/lovely-GA8jkEC5PyNC8

Eksamenssex

Nu var der legetid! Jeg tog noget champagne i munden efterfulgt af hans pik, så boblerne kunne kilde hans pikhoved. Herefter lod jeg forsigtigt champagnen dryppe ned over hans pikhoved og ned af skaftet, så jeg kunne slikke det i mig igen. Jeg kyssede ham igen. Hans kys var sultent og krævende. Han ville have mere. Men jeg var ikke færdig med at lege.

Jeg tog en flødebolle og satte den på hans mave, mens jeg slikkede videre på hans pik. Han kiggede undrende på mig, da jeg brækkede bunden af flødebollen af og trykkede resten ned over hans stive pik. Jeg gav mig god tid med at slikke ham grundigt ren igen, og skyllede derefter måltidet ned med mere champagne.

Happy ending (for begge parter)

Herefter rakte jeg ud efter Tenga ægget, pakkede det op og trykkede lidt glidecremen ind i sleevet. Jeg pressede langsomt sleevet ned over hans pik, og gav ham et legende handjob i et skiftende tempo. Han stønnede højt, mens han pillede ved min meget våde nedre halvdel, der også snart ville lege med.

Inden han kom, flåede jeg sleevet væk fra hans pik, så jeg kunne sluge hele hans ladning. Vi nåede ikke at ligge særlig længe, før hans pik igen var hård, og han belønnede min hengivenhed med at knalde mig hårdt og længe bagfra… Jeg syntes, at alle studenter (og deres partnere) fortjener en hed omgang eksamenssex!

Læs også: Fræk sexnovelle: En lækker omgang massage

Vil du gerne læse mere om mine frække oplevelser?

Læs min månedlige sexdagbog på Missgreyclub.dk I min sexdagbog deler jeg blandt andet de frækkeste øjeblikke fra min måned, og giver mig selv nogle seksuelle mål, for at udfordre mig selv ved at ruske lidt op i tingene. Jeg håber, at du har lyst til at læse med!

eksamenssexTilmeld dig Missgreyclub.dk her

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du fik lidt fræk inspiration, du kan bruge, næste gang at din partner og dig skal fejre noget.

Miss Curious

Se Også