sinful-powerful-masturbator-til-mænd-bestseller

udgivet:

Sinful Powerful Masturbator til Mænd (BESTSELLER)

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

I dag skal vi kigge nærmere på Sinful Powerful Masturbator til mænd. I mange år har sexlegetøj til kvinder været frisk og frækt. Imens det til mænd har været semi-klamt og underligt (i hvert fald fra mange kvinders perspektiv). Men der er efterhånden kommet en del spændende sexlegetøj på markedet til mænd, der hverken er oppustelige dukker eller plastic vaginas – og det er en god ting! For det er af min opfattelse, at mange kvinder er med på at prøve sexlegetøj til mænd, hvis de ikke har et ”vulgært” eller ”offensivt” design – det er bare lidt mere sexet end gummiudgaver af vores kønsdele!

Læs mere om: Sinful Powerful Masturbator her

Hvad er en Masturbator?

 1. En Masturbator er mandens svar på kvindens dildo.
 2. Ligesom dildoen, kommer denne form for sexlegetøj kommer i mange forskellige udgaver – et fleshlight er fx også en Masturbator.
 3. Den fungerer lidt ligesom et penissleeve: Den sættes udover hans penis, mens der gives et handjob (sammen med en masse vandbaseret glidecreme).
 4. En Masturbator kan både bruges til solo-leg eller sammen med en partner.
 5. Denne form for sexlegetøj er faktisk en savior til os kvinder: Det gør det nemlig meget SJOVERE at give et handjob!

[maxbutton id=”46″]

Sinful Powerful MasturbatorSinful Powerful Masturbator

Jeg var superspændt på at udforske denne vibrerende gummi-dims. Det er nemlig sjældent, at jeg finder noget virkelig lækkert sexlegetøj til ham. Så jeg var on fire fra start! Min kæreste og jeg er store fans af Tenga Egg’s og jeg følte lidt, at et vibrerende penissleve er next level.

”Jeg har mange forskellige dildoer og dimser, så hvorfor skal min mand ikke også have forskelligt legetøj?”

Generelt er jeg vild med Sinful’s linje, og denne Sinful Powerful Masturbator er ingen undtagelse: Den er elegant og stilren uden så meget dikkedar. Designet er sort og simpelt. Materialet er superblødt og den ligger fantastisk godt i hånden. (Det må jo betyde, at den føltes lækker på pikken, right?) Indvendigt har den endda bløde riller for extra massage til hans nydelse. Lad os bare sige at Mr. Unexpected’s øjne lyste op, da jeg viste ham denne sag, som vi skulle til og lege med.

FAKTA
 • PRIS: 249 kr.
 • Materiale: Silikone og ABS
 • Længde: 8,5 cm
 • Indre diameter: 3,5 cm (men mega strækbar)
 • Vibrationer: 10 forskellige
 • Extra: Vandtæt og genopladelig
 • HUSK: En vandbaseret glidecreme

[maxbutton id=”46″]

 

Sinful Powerful MasturbatorMine oplevelser med Sinful Powerful Masturbator

For at være helt ærlig, havde jeg en lille smule svært ved at finde teknikken til at starte med. Den er nemlig ikke lige så nem at andende som Tenga Egg’s. Den store forskel er nemlig, at det her er et sleeve der er åbent i begge ender. Men da jeg først havde prøvet mig lidt frem, fandt jeg dog forskellige teknikker, der både er nemme og som virker!

Da jeg først havde styr på mit greb, var det egentlig ikke så svært alligevel. Herefter begyndte jeg at eksperimentere med vibrations styrkerne. De mildeste vibrationer fik Mr. Unexepcted ikke så meget ud af. Men de kraftigere… Oh damn. Den kan vibrere overraskende vildt, og de kraftigste vibrationer er meget intense! Det summer i hele hånden, men tro mig, hans reaktion gør, at det er det hele værd!

STENHÅRD og SPRØJTEGARANTI 

De gange jeg har brugt den på Mr. Unexepcted, har han slet ikke kunne kontrollere sin udløsning. Han er kommet HÅRDT og VILDT, og hans penis har været vildt følsom bagefter. Behøver jeg at sige højt, at han er fan?

Den er både perfekt under forspillet og vil med garanti gøre ham stenhård. Men den er også perfekt, hvis du ønsker at forkæle din partner extra meget fx som en forlængelse af en lækker massage.

Læs mere om: Sinful Powerful Masturbator her

Excited Andy Samberg GIF - Find & Share on GIPHY

Sådan bruger du en Masturbator

 1. Tryk en god portion glidecreme ind i Sinful Powerful Masturbator.
 2. Find den ønskede vibration – jeg vil anbefale at starte blidt ud, og regulere den gradvist.
 3. Start med at køre den forsigtigt op og ned. Læg mærke til din partners reaktion og øg evt. tempoet gradvist.
 4. Prøv at dreje den rundt omkring hans pik, mens du køre op og ned. Du kan både køre den hele vejen op og ned eller blot spille han pikhoved af.
 5. Leg med det! Du bestemmer helt selv, hvordan du gør. Spørg ham evt. hvad han bedst kan lide.

De 3 bedste teknikker

Det handler om at finde de rigtige greb og de rette teknikker, men der er mange måder at gøre det på! Dem jeg syntes, fungerede bedst for os begge er:

 • Hold den ene hånd rundt om Masturbatoren og kør op og ned, ligesom når du giver et handjob.
 • Hold begge hænder rundt om den og køre op og ned. På denne måde kan du også nemmere dreje den imens.
 • Hold den fast på hans penis med fingerspidserne ved at trykke sammen om siderne/flapperne og spil ham af.

TIP: Giv ham et blowjob samtidig med at du bruger Sinful Powerful Masturbator eller haps hans boller imens. Ifølge min erfaring, lader det til at gøre det endnu bedre…😉

[maxbutton id=”46″]

Sinful Powerful Masturbator

Læs også: Guiden til Tenga Egg onaniprodukt – Det bedste handjob

Tak fordi du læste med!

Miss Curious

Se Også