Erotisk roman af Jakob Olrik

udgivet:

Er du vild med fest, erotiske romaner OG Jakob Olrik?

Kære Læsere

Jeg var en af de (mange tusinde) ivrige kvinder, som sprang i med begge ben, da “Fifty Shades of Grey” bølgen rullede ind over Danmark og resten af verden. Jeg husker, at jeg fik bøgerne anbefalet af en veninde og hun behøvede ikke at sige særlig meget, før jeg var solgt. For at være ærlig, så var jeg enormt skeptisk forud for min nyopfundne interesse indenfor litteraturens verden. På det tidspunkt jeg ville læse bøgerne, var jeg igang med en bachelor, og på en eller anden måde, blev det et vildt (og lidt farligt… pinligt) modspil til de tunge teoribøger, hver gang jeg kom hjem. For jeg læste faktisk en lille bid hver aften i den periode jeg skrev opgave. Måske for at flygte lidt fra virkelighedens trættende krav (at få en uddannelse) eller fordi, jeg bare blev draget af Mr. Grey ligesom en masse andre kvinder også gjorde det.

Hvorfor kan erotiske romaner tryllebinde dig?

Da jeg læste bøgerne med Mr. Grey, husker jeg, at mange af mine veninder kritiserede bogen fordi den var SÅ dårligt skrevet. Det var åbenbart tydeligt, at E. L. James ikke havde begået sig i forfatterkredse eller taget en journalistisk uddannelse. Men faktisk opdagede jeg ikke noget af det. Jeg havde nemlig rigeligt travlt med at leve mig ind i bogen og drømmede mere og mere om at møde en mand, som var lige så dominant som Mr. Grey. Pludselig kunne jeg egentligt ikke kende forskel på fiktion og virkelighed og sidenhen, har der været mange diskussioner om, hvorvidt bøgerne har sat urealistiske krav til de kære mænd derude. Men her på bloggen har flere af Miss Grey pigerne en dominerende partner, hvor Miss Felicity dyrker BDSM-livet og Miss Quinn er kæreste med det vi her hos Miss Grey kalder: Den danske udgave af Mr. Grey. Så fantasien eksisterer i virkeligheden, og det er nok det, som vi drages af i de erotiske romaner. Du bliver draget af en idé om, at alt det, som sker i bøgerne, måske også kunne ske for dig i virkeligheden. Hvis vasketøjet, skolen og jobbet hiver dig ned i en grå tilværelse, så skal du blot åbne en bog, som lover erotik og spænding, og så kommer du lynhurtigt til at glemme alt om det, som venter på dig i hverdagen. Måske var det derfor, at så mange kvinder læste med for noget tid siden, da det var på sit allerhøjeste. Kvinder sad på rad og række i busser, toge og på offentlige steder og læste saftige historier taget direkte ud af det berømte “Playroom”, som er i Mr. Grey universet. Og fordi alle andre kvinder gjorde det, så tænkte man selv (det gjorde jeg), at jeg også sagtens kunne tillade mig at læse om hed sex midt i hverdagens bedste sendetid.

Erotiske romaner

Party-uartig, erotiske romaner OG Jakob Olrik

Og nu vi er igang med snakken om de populære erotiske romaner: Hey, Jakob Olrik er på gaden med en lige om lidt. Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men skrevet fordi, jeg personligt er fan af den type romaner (som du nok kan læse), NÅR de er gode nok, vel at mærke. Og så er jeg fan af driftige personer, som skubber til hverdagsrytterne, og tør dét mere. Og det tør Jakob Olrik!

Natsværmer, som hans nye roman hedder, er baseret på virkelige hændelser (vi er igen ude i et miks af fiktion og virkelighed) og handler om Jakob Olrik selv, som efter et foredrag indleder et forhold til en smuk kvinde med en broget (sex)fortid. Denne fortid begynder han at optrevle alt imens, han falder for hende. Mere ved jeg faktisk ikke endnu, men jeg ser frem til, at jeg skal læse bogen – for jeg er SÅ klar på at genopfriske boldgaden af erotiske fortællinger. For at sætte gang i løjerne, holder Jakob Olrik en række release-fester, som Miss Grey pigerne og jeg skal med til. Vores anonymitet er dog vigtig (især pigernes), så jeg afslører ikke, hvilken af festerne vi skal til. Men festerne foregår i Aalborg, Århus, Odense og København. Tryk på billedet herunder, hvis du vil have et overblik over HVOR og HVAD du kan få til festerne. Personligt drømmer jeg om engang at holde nogle singlefester med Miss Grey, så jeg skal klart med og se, om der bliver vild partystemning. Til festerne får du (det koster en lille smule, men der er EARLY BIRD rabat til de første) bogen Natsværmer, en Goodiebag, drinks og selskab af Jakob Olrik himselft, som ikke er bleg for at feste løs. Join the Party, Ladies (og mænd, som læser med)… KH Miss Grey Redaktøren

Erotiske romaner

Se Også