Miss Quinn

udgivet:

Mr. Grey har den sygeste sex-fantasi!

Kæreste læsere!

For et par aftenener siden, fik jeg i Mr. Greys mest liderlige tilstand, ham til at indrømme, hvad der tændte ham ved sex. Som I nok ved, er Mr. Grey blevet til Mr. Grey, netop på grund af de ting han kan finde på i sengen, samt hans dominante adfærd i sengen. Ofte bruger han strafformer, i form af spanking og choking, men hvad er det lige, der helt præcist tænder ham ved det. Jeg ved han er dominant og elsker at tage styringen, men hvad gør spanking og choking egentlig ved ham?

Hans svar er det, der nok har skræmt mig allermest ved ham, men samtidig giver det også rigtig god mening, når man tænker på, at han elsker den dominante verden, og helst vil have magten i hans verden!
Nogle vil mene det er sygt og modbydeligt, og andre vil måske forstå ham..

Den sygeste sex-fantasi!

Som læser, sidder du sikkert nu, og er halv utålmodig over, hvad fanden Mr. Greys sygeste sex-fantasi egentlig er, og jeg kan lidt afsløre, at det faktisk er med vilje, at jeg har gemt den til hernede. Egentlig var jeg lidt i tvivl om, om det var en fantasi der skulle ende på bloggen, men efter lidt research, er jeg sikker på, at Mr. Grey ikke er den eneste fyr med denne syge fantasi!

Mr. Grey tænder faktisk på at kvæle mig. Jeg har aldrig rigtigt forstået det, indtil for nylig, hvor jeg simpelthen blev nød til at spørge ind til hans fetish – og hans svar overraskede mig virkeligt!

O&O, Inc wtf wow omg audrey hepburn

“Jeg tænder på at have magten over om du skal leve eller ej….”

Overskriften kan virke ret vild, især taget i betragtning af, hvem jeg egentlig er, og hvad min personlighed står for! Men på en eller anden måde, tænder hans vilde side mig også, og jeg føler mig utrolig tryg ved at have sex med Mr. Grey – der er egentlig ikke noget som skræmmer mig eller gør, at jeg føler mig utryg ved at dyrke sex med ham.

Da jeg spurgte Mr. Grey, hvad der egentlig tændte ham ved at choke mig, gav det lidt et sæt i mig – som om det egentlig mere var drøm end virkelighed. Mr. Greys svar var nemlig: “Jeg tænder på at have magten over, om du skal leve eller ej. Det er mig der afgør din skæbnen, og det er mig der bestemmer. Der er ikke noget der tænder mig mere end det!”

De fleste piger ville nok rende skrigende væk, men på en eller anden måde, skræmmer hans svar mig ikke! Jeg vil altid føle mig tryg i Mr. Greys nærvær, og jeg ved, at han på intet tidspunkt, kunne finde på at gøre mig ondt! Hans hjerte er så rent – han har bare en vild sex fantasi, og dette skal der selvfølgelig også være plads til!
Det kan godt være, at det er Mr. Greys sygeste sex-fantasi nogensinde, men der er så meget mere bag ham, der opvejer for det. De ting han gør og siger, gør at jeg 100% ved hvor jeg har ham, og også ved, at han aldrig nogensinde kunne finde på at gøre mig fortræd.

Fotograf - Lasse Baltzer

Lige meget hvor mange mennesker, der vil advare mig om Mr. Grey, og fortælle mig om, hvor styg en fantasi han har, så vil jeg rent faktisk ALTID stå ved Mr. Grey og elske ham af hele mit hjerte. Ingen har på denne måde før tilfredsstillet mig, og opfyldt alle mine drømme på samme tid!

Så kære læsere, giv nu den kære mand en smule magt – lad ham føle, at han er stor og stærk, om det så bare er en smule, så vil det i hvert fald spice det intime op. Tag eventuelt en snak med ham om, hvad der helt præcist tænder ham, og vær nu ikke kræsen for at få afprøvet det!

Xoxo,

– Quinn <3

Se Også