SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Du bliver aldrig mere stram og lækker end du er nu!

Det kan godt lyde lidt offensivt at komme med den her udtalelse. Men det passer. Du bliver virkelig ikke mere stram og lækker end du er nu. Derfor skal du også passe på med at vente på, at du selv føler, du er som du skal være for at nyde dit sexliv. Som kvinde kender jeg det selv. Jeg har indimellem et selvværd som gør, at jeg skal yde mere og bevise mere før jeg føler, at jeg er der, hvor jeg skal være og kan hvile i mig selv. Heldigvis er det ikke en total forhindring for, at jeg kan have god og vild sex. Men for mange kvinder, ved jeg at det er. Mange af mine veninder gør en kæmpe indsats i fitnesscenteret og er på utallige kure for at opnå det perfekte look og den perfekte krop. Deres iver efter at opnå dette gør, at det er det eneste mål, de får (de af dem, som dette gælder) og derfor glemmer de at være åbne overfor de mænd, som synes, at de er helt perfekte lige som de er.

Som et godt ordsprog lyder, så er det indimellem svært at se skoven for bare træer. Når du står midt i det her “love/hate” forhold til dig selv, kan du i virkeligheden ikke se, at din røv rent faktisk ser topgod ud i de jeans du har på. Du kan måske heller ikke se, at du løber rundt med en super lækker og kvindelig krop, som en masse fyre ville give alt i hele verden for at få en bid af. Bogstaveligt talt. Mit råd og min opsang er derfor, at du som kvinde skal huske på, at du ikke bliver mere stram og lækker end du er LIGE NU. Prøv at tvinge dig selv til at tage på en date selvom du måske føler, at du har en delle for meget i den kropsnære kjole. I virkeligheden er det kun dig selv, som ser dette i spejlet. En fyr vil uden tvivl lægge mere mærke til, at du har dyb udskæring (hvis det er tilfældet) og et frækt blik i øjnene. Tro mig, det handler om selvtillid og at slappe af med sig selv. Jeg fik engang fortalt af en af mine kammerater, at noget af det mest frække ved en kvinde er, når hun hviler i sig selv. Også under sex. Hvis du som kvinde tør at vise din krop lige som den er og lade brysterne hænge i fri dressur, når du for eksempel rider ham, så er han tændt og han er PÅ. En fyr elsker det – og ja, hvem bedre er en fyr, som selv fortæller dette til mig, som kilde. Så når du står og kigger dig i spejlet, så husk, at du er perfekt som du er lige nu. Og dermed ikke sagt, at du ikke også kan give den gas med træningen og lækker, nærende mad. Det ene udelukker ikke det andet.

Sådan kan du hjælpe andre kvinder lidt på vej….

Hvis du ser en lækker kvinde i dit træningscenter eller i byen, så sig til hende, at hun ser topgodt ud. Du skal ikke holde dig tilbage og tro, at hun så vil mistænke dig for at have intentioner med det. Jeg bliver selv mega glad, hvis en anden kvinde kommer over til mig og roser mit tøj eller min udstråling. For eksempel mødte jeg en kvinde i mit gamle træningscenter. Hun havde VIRKELIG trænet sig til en ren, lækker muskuløs krop. Jeg beundrede hende i spejlet og tænkte: Hvorfor ikke anerkende hendes hårde arbejde? Derfor sagde jeg til hende, at det var en virkelig flot trænet krop, hun havde. Hun blev inderligt glad og det gav også mig en fed følelse!

Så til alle jer kvinder: I er jo fucking lækre!

Jeres Miss Lara

Se Også