Missgrey.dk

udgivet:

Doggystyle som det bedste og det værste

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Velkommen til endnu en af Miss Greys temasøndage, hvor vi denne søndag fortæller om vores forhold til doggystyle.

Doggystyle som det bedste?

Idéen til denne temasøndag fik vi bloggere, da vi sammen skrev vores venindebøger. Her endte vi alle med klart at vælge doggystyle, som vores favoritstilling, og dette skabte selvfølgelig debat.

For mig er Doggystyle en stilling, hvor jeg føler mig utrolig domineret. Det er dyrisk, hedt og vildt. Det er også i denne stilling, hvor jeg mest mærker den pumpende diller, og hvor jeg føler jeg bliver stimuleret på alle punkter – helt og aldeles udfyldt.

Efter jeg mødte Mr. Teddy, har jeg dog haft lidt problemer med denne stilling.

Efter lidt penetrering bagfra oplever jeg tit at få stødsmerter op i brystet, eller også rammer han et punkt (ærligt, jeg ved ikke hvor) oppe i mig, som smerter så voldsomt, at jeg har svært ved at fortsætte. Hvilket er utrolig frustrerende, for det er egentlig kun denne stilling, der kan tilfredsstille mig til bunds.

LÆS OGSÅ: Pift sexlivet op med disse sexpakker fra Sinful

Mr. Teddy er egentlig ikke større end min ekskæreste, han er bare en del tykkere. så spekulationen har kørt over årsagen til disse smerter. Vi har derfor været nødt til at eksperimentere en del med denne stilling. En lav Doggystyle fungerer til dels for mig, ellers ender jeg tit med at samle mine ben under mig, ligesom ved en fosterstilling, og her kan han pumpe og humpe uden jeg skriger (af smerte).

En stående Doggystyle med mine hænder på mine tæer fungerer typisk også, hvis man ser bort fra diverse svimmelhed og en manglende balance og smidighedsevne.

For mig er Doggystyle derfor den bedste, men også den værste stilling, da den ofte gør ret ondt. Men Ladies! Jeg anbefaler klart at i hopper ned på alle fire og lader jeres kærester, eller en fræk ven, dominere jer i en rigtig Doggystyle!

LÆS OGSÅ: Giv ham det bedste handjob med dette sexlegetøj – NEMT

Much Love,

Miss Vanilla

Husk i altid kan skrive til os bloggere på vores mail! Skriv til mig på mv@missgrey.dk hvis du har spørgsmål.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Se Også