Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Det skete bare ikke!

Kære læsere.

Endnu en temasøndag er i gang her på Missgrey.dk.

I dag fortæller jeg om mit største sex-fuckup, hvilket vil sige, at jeg i dette indlæg vil fortælle dig historien om det absolut pinligste, jeg nogensinde har oplevet i forbindelse med sex.

Så hold godt fast kære læser og gør dig klar til at krumme tæer. Hver gang jeg kommer i tanke om denne episode, kan jeg udelukkende ryste på hovedet og tænke: Det skete bare ikke!

Hvad er det, der kan være SÅ pinligt?

Gennem livet som ung kvinde, tror jeg ikke, man kan undgå, at sex sommetider bliver akavet.

Jeg har altid været god til at grine af situationen, når der sker noget pinligt i sengen, hvilket ofte har bragt min partner og jeg tættere sammen. For selvom jeg beretter om mine fantastiske oplevelser med sex her på siden, oplever jeg også, at sex ikke altid er perfekt.

Der er nemlig nogle enkelte situationer, hvor jeg min første og eneste tanke har været: Det skete bare ikke! Blandt andet var der dengang, hvor en fyr sprøjtede brystmælk i øjet på sig selv under forspillet første gang, vi skulle knalde. Det er faktisk virkelig svært at komme videre fra!

I dette indlæg bliver det altså mere tåkrummende end det, hvilket er ret svært at forestille sig.

Personligt troede jeg faktisk ikke, det var muligt, at der var noget, der kunne være SÅ pinligt i forhold til sex, at jeg ikke kan tænke tilbage på det uden at blive flov. Men der er altså lige denne ene episode. Du skal nu møde fyren, som FLYGTEDE midt i et blowjob. “Det skete bare ikke!” tænker du sikkert. Det lyder jo nærmest som en fyr, der ikke eksisterer. Men tro mig, det gør han!

Det skete bare ikke!

Fyren, som FLYGTEDE midt i et blowjob

Jeg mødte denne fyr på en af mine mange online datingprofiler. Efter vi havde skrevet sammen gennem en længere periode, fandt jeg ud af, at vi ikke havde særlig meget til fælles. Alligevel syntes jeg, at han var meget sød. Han havde det på samme måde med mig, så vi arrangerede selvfølgelig en date for at mødes og lære hinanden bedre at kende.

På vores første date fortalte han mig rimelig hurtigt efter vores første kys, at han var jomfru (eller hvad man nu siger om en fyr, der endnu ikke har haft sin seksuelle debut). Han var i slutningen af tyverne og var ret sød, så det undrede mig, at han ikke havde haft sex før.

Inden jeg overhovedet nåede at spørge ind til det, var han allerede i gang med at forklare mig, hvorfor det hang sådan sammen.

Han var nemlig kristen og måtte derfor ikke dyrke sex før ægteskabet. Jeg havde virkelig svært ved at skjule, at denne udmeldning overraskede mig. For hvordan pokker kunne han så finde på at tage på date med sådan en som mig?! Jeg havde åbent erklæret på samtlige af mine datingprofiler, at sex betyder rigtig meget for mig i et parforhold. Derfor havde jeg absolut ingen planer om at ses med fyren igen. Jeg forklarede ham på en meget høflig måde, at vi aldrig kunne have et forhold, hvis vi ikke kunne dyrke sex. Han virkede også til at acceptere det, inden vi gik hver til sit.

Det skete bare ikke!

Alligevel bombarderede han mig med beskeder på de sociale medier efterfølgende. Jeg fik en anelse ondt af fyren. For det var jo ikke hans skyld, at han lod sig holde tilbage af sin religion. Jeg gik derfor med til at ses med ham til en filmaften.

Det gik hurtigt op for mig, at jeg aldrig skulle have arrangeret denne filmaften. I det øjeblik han kom ind af døren, stak han sin tunge ned i halsen på mig for at kysse mig.

Vi satte os ind i sofaen, hvor han begyndte at snakke om, at han betragtede vores relation som en moderne udgave af “Romeo og Julie”. Han kunne simpelthen ikke stoppe med at tænke på mig, da han syntes, at jeg var helt fantastisk. Han var overbevidst om, at han var smaskforelsket i mig.

Alligevel vidste han godt, at vi ikke kunne fortsætte med at ses, fordi jeg fristede ham til at trodse sin religion. 

Det var tydeligt, at han var i konflikt med sig selv. Jeg sad ved siden af ham og følte mig ret akavet til mode efter denne ambivalente kærlighedserklæring.

Pludselig var det som om, djævlen kom op i ham, da han kastede mig ned på sofaen og begyndte at kysse mig på halsen og tage mig på brysterne. Han var faktisk ret god til det. Så jeg stønnede af nydelse og gav mig egentlig bare hen uden at tænke videre over det. Han tog det som en invitation til at tage pikken frem og bede om et blowjob.

Min tanke var, at han havde skiftet mening, så jeg begyndte ivrigt at sutte ham med forventningen om, at vi skulle knalde.

Han begyndte at vride sig under mig af nydelse og trække vejret dybt. Men idet han var tæt på udløsning, gik han i panik. Hvilket kom til udtryk, da han sagde: “Det snurrer jo i hele min krop. Det kan da ikke være normalt!”. I samme øjeblik springer han op fra sofaen og trækker hurtigt bukserne op igen for efterfølgende at FLYGTE ud af døren. Der sad jeg så tilbage som et stort spørgsmålstegn med savl om munden og var enormt flov over mig selv.

Det skete bare ikke!

Det var altså historien om mit største sex-fuckup, der stadig får mig til at sige “Det skete bare ikke!”

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også