Missgrey Miss Lara

udgivet:

Det skal du vide om mig, udover at jeg er sexblogger

Normalvis skriver jeg en masse om sex, singleliv, karriere og mine stærke holdninger. Jeg har fra starten været bundærlig over for dig, kære læser, omkring hvem jeg er som person, så på den måde vil der ikke blive lukket op for de helt store overraskelser omkring min personlighed. Men jeg vil fortælle om, hvad jeg egentligt går og laver ud over at leve singlelivet og være sexblogger.

Min karriere – fra chef til dyrevelfærd

Lad os starte med min nuværende karriere. Som du sikkert allerede ved, så er jeg karrierekvinde og går meget op i at nå så langt her i livet som overhovedet muligt. Derfor har jeg de seneste år også arbejdet mig op ad den lange karrierestige, og er nu endelig nået så langt, at jeg er blevet chef for en afdeling, hvilket jeg selvfølgelig er super taknemmelig over.

Dette job giver mig god mulighed for både at udvikle mine kompetencer, og til at udfordre mig selv hver eneste dag. Trods det at jeg er utrolig glad for den stilling, som jeg har, så er det faktisk ikke det der betyder aller mest rent karrieremæssigt. Det der betyder noget for mig er, at jeg er glad for det jeg laver og så længe jeg er det, så er det ikke vigtigt om det hedder en chefstilling eller  det diamentralt modsatte.

I øjeblikket har jeg det rigtig godt, der hvor jeg er rent arbejdsmæssigt, men udelukker bestemt ikke at karrieren tager sig et ordentligt skift på et senere tidspunkt. Jeg er en kæmpe stor dyreelsker og går meget op i dyrevelfærd, så mon ikke det bliver den sti, jeg bevæger mig ud på næste gang.

Musikken driver mig

Når jeg ikke arbejder, bevæger jeg mig gerne i musikkens verden. Jeg er sangerinde og har for nyligt skrevet under på en pladekontrakt, som jeg har arbejdet meget på det seneste år. Musik har siden jeg var helt lille været min store passion for mig, og har gennem tiden brugt meget energi på både at skrive tekster, vedligeholde min sangstemme og nå der til med musikken, hvor jeg er nu.

Jeg elsker at skrive!

Jeg har altid elsket at skrive og udtrykke mig gennem min sang og skriverier. Af samme grund, så har jeg også en lille ting, som jeg går og arbejder lidt på, når tiden er til det. Der er ikke mange der ved det, eller som vil forbinde mig med netop dette, men jeg er faktisk i gang med at lave en digtsamling, som jeg håber at jeg får mulighed for at udgive på et tidspunkt. Så som du kan høre, går jeg meget op i at skrive og udtrykke mig. Hvilket selvfølgelig også gør at jeg er blevet blogger.

Når den vilde side skal ud…

Nu skal det hele ikke lyde som om, at jeg altid sidder på en grøn eng et sted, og fordyber mig i forskelligt litteratur og er totalt hellig. Som du ved, er jeg på samme tid en vild pige med krudt i røven, som ikke er bange for at springe ud i sindssyge ting.

Jeg elsker at tage på cafébesøg sammen med pigerne, og står således heller aldrig over en god bytur. Jeg er nemlig mega god til at drikke mig pisse stiv og give den gas. Trods det at jeg stadig dater lidt frem og tilbage med Mr. Perfect, så er jeg stadig single og det er derfor også gerne mine veninder, som jeg kaster min kærlighed og tid mest på. Jeg holder meget af at vi sammen kan tage ud og få nogle forskellige oplevelser sammen, om det så er ferie eller en kold øl på græsset. Ud over det, så prøver jeg at passe godt på min krop, og prøver derfor at holde fokus på både kost og træning.

                                                         Hvad betyder noget for mig                                                        

 • Det betyder noget for mig, at dygtiggøre mig inden for de ting som jeg går op i.
 • Det betyder noget for mig at opnå hver eneste drøm, jeg end måtte have her i livet.
 • Det betyder noget for mig ALDRIG at gøre noget halvt og ALDRIG at give op.
 • Det betyder noget for mig at være skarp og nytænkende.
 • Det betyder noget for mig at være smuk både udenpå og indvendigt.
 • Det betyder noget for mig at de mennesker, jeg har omkring mig, har det godt.
 • Det betyder noget for mig, at jeg har det godt og elsker mig selv for den jeg er.
 • Det betyder noget for mig at finde manden i mit liv.
 • Det betyder noget for mig at være stærk, og at rejse mig op hver eneste gang jeg falder.
 • Det betyder noget for mig at være selvstændig og at skabe min egen lykke.
 • Det betyder noget for mig at holde fast i mine værdier og det som jeg står for.

Hvor ser jeg mig selv i fremtiden?

Ja, det er jo faktisk et rigtig godt spørgsmål. Hvis vi starter med karrieren igen, så har jeg 3 ting som jeg altid har drømt om at arbejde med lige siden jeg var helt lille. Jeg har altid drømt om enten at blive en berømt sangerinde, blive dyrepasser eller at skabe mig en karriere inden for militæret.

Jeg ved at jeg drømmer stort, men jeg har kun et liv, så hvorfor skulle jeg ikke prøve på at opnå det, som jeg drømmer allermest om. Så jeg håber at jeg i hvert fald får opfyldt mindst én af disse, men forhåbentligt dem alle. Trods det at jeg går meget op i at kunne klare mig selv og stå på egne ben, så drømmer jeg selvfølgelig også om at finde den store kærlighed, og en mand som jeg kan leve resten af mit liv sammen med. Og så håber jeg selvfølgelig på at få et par dejlige børn, når den tid kommer. Alt i alt, så vil jeg bare gerne være lykkelig og få så meget ud af livet som muligt. Det var lidt mere om mig, mon ikke der kommer lidt mere til dig hen ad vejen.

Husk at skrive til mig hvis, du har spørgsmål: ml@missgrey.dk

God søndag og mange hilsner fra Miss Lara

Se Også