Kære læsere.

Oftest hører vi om, at det er kvinder, der gerne vil domineres i soveværelset. Det virker mest naturligt for mange, at det er manden, som styrer slagets gang. Og tager initiativ, når det kommer til sex. Men kan rollefordelingen godt være omvendt?

Vil mænd gerne domineres?

Svaret er ja. Personligt datede jeg en fyr forrige sommer, som havde et brændende ønske om, at jeg kneppede ham i røven med en strap-on dildo. Selvom jeg virkelig prøvede at have forståelse for hans sexfantasi, havde jeg virkelig svært ved at se ham i øjnene, efter han havde afsløret denne hemmelige lyst.

I mit hoved var det slet ikke mandigt, at han gerne ville have, at jeg var den styrende i soveværelset.

På det seneste har jeg også hørt historier om mænd, der direkte har bedt kvinder om at blive domineret i sengen. Samtidig peger en amerikansk undersøgelse også på, at der findes mænd derude, som drømmer om at blive domineret. Mere end 50 % af de medvirkende mænd tænder på at blive domineret af en kvinde i soveværelset. Så jeg er altså blevet nysgerrig. For hvad er det lige præcis, der gør, at mændene så gerne vil domineres?

woman-984698

Manden vil domineres, fordi…

Ifølge eksperterne kan der være forskellige forklaringer på, hvorfor nogle mænd gerne vil domineres.

Det er måske oplagt at forestille sig, at passive mænd også ønsker at være passive under sex. Men sådan forholder det sig faktisk ikke. Forskerne kom frem til, at det især var udadvendte og socialt stærke mænd, der gerne ville domineres af en stærk kvinde med de samme personlighedstræk som dem selv.

Derudover kan der være en mere evolutionær forklaring.

Stærke kvinder (og mænd) har mere succes med at reproducere sig, hvilket gør, at dominansen virker ekstra tiltrækkende for begge køn.

Dog menes det også, at mændenes generelt mere udadvendte seksualitet medfører, at mænd i højere grad afvises eller begrænses seksuelt i hverdagen. Derfor kan fantasien om at blive domineret seksuelt stamme fra en række seksuelle frustrationer.

Manden kan, ligesom kvinder, have brug for at mærke, at hans partner begærer ham og tænder på ham.

Derfor kan det være rigtig godt for mandens selvværd at bytte om på rollerne. Desuden tænder mænd på en kvinde, der ved, hvad hun vil have, og det viser du ham helt klart bedst ved at tage kontrollen.

Sidst men ikke mindst kan årsagen være, at det forventes, at det konstant er manden, der præsterer og leverer varen, når det kommer til sex.

Han ønsker egentlig bare at blive fri for det pres, der ligger i konstant at skulle være den styrende. Behovet for at slippe kontrollen og bare tage imod er altså også en faktor, når det kommer til at forklare, at mænd gerne vil domineres.

Her har du altså fået en række forklaringer på, hvorfor mænd gerne vil domineres. Det kan gøre det nemmere at forholde sig til næste gang, du støder på en mand, der gerne vil domineres seksuelt.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelMiss Grey søger skribenter til lørdagssjov! Er det dig?
Næste artikelEt lille tip: Petra dater hele verden
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here