Missgrey-Pigerne

udgivet:

Derfor skal du snakke om sex med din veninde!

Kære Læsere!

Denne lørdag sætter jeg (igen) fokus på veninder. I temasøndag nummer 11 snakkede jeg om hvorfor min veninde hader min kæreste og hvorfor jeg ofte holdt det skjult for hende at jeg havde sex. I dette indlæg sætter vi fokus på hvorfor du netop skal snakke om sex med din veninde!

Hun er selv kvinde

Det siger jo lidt sig selv at din veninde selvfølgelig selv er en kvinde, men dette betyder også at hun bedre kan sætte sig ind i og relatere til de mulige problemstillinger du fremfører. Måske kender hun også til det at sprække under sex, når han er over ivrig efter et blowjob eller når han pludselig kommer dig i øjet og dit øje hæver op og du ender på skadestuen .. Læs med for det skete nemlig for mig..

Din veninde kan bruges til mange forskellige ting men du kan også have veninder til forskellige sex snakke. Mange af mine veninder har vidt forskellige opfattelser af sex og af hvad de mener er acceptabelt. Min ene veninde hopper nærmest op og ned af sofaen for at få detaljer om weekendens firkant med et vennepar, mens min anden veninde straks ville dømme mig. Derfor kan det være vigtigt for en succesoplevelse af kende din veninde godt nok til at vide hvilken sex snak du kan tage med hende. Ellers kan det hurtigt gå hen og blive ret akavet..

veninde

Derfor er din veninde bedre end din kæreste

Jo vist kan du formentlig snakke om det meste af det seksuelle indhold med din kæreste, men du kan jo ikke rigtigt diskutere det med ham. Især hvis problemet omhandler ham (hvor du måske i virkeligheden skulle tage den med ham), kan det dog være en fordel først at diskutere det med din veninde og derfor vende afklaret og nyinformeret tilbage til din kæreste for at fremlægge din problemstilling. Måske du er lidt i tvivl om hvordan du lige kan guide ham til en ordentlig slikketur? Så find en veninde du ved har prøvet det og snak med hende! Vi bliver kun klogere og mere erfarne ved at snakke om det.

Jeg har blandt andet diskuteret med en af mine veninder hvordan (og om jeg overhovedet skulle) skulle fortælle min ekskæreste at jeg havde faket orgasmer overfor ham? Jeg smider inden længe et indlæg op med min historie om en lang række falske orgasmer som førte til en succesoplevelse!

Så kære kvinder derude (og mænd) husk at bruge jeres veninder (eller venner) til at snakke om sex, og vær ikke blind til at skrive til os med spørgsmål som du måske ikke lige har en veninde til at besvare.

Skriv til mig på mv@missgrey.dk og husk at have en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også