Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

Derfor er uperfekt sex sundt

Kære læsere!

Som nok de fleste andre kvinder jeg kender som er i et nyopstartet parforhold, så vil man til en start rigtig gerne forsøge og være så perfekt som mulig overfor den nyerhvervede fangst. Sådan var det også i mit tilfælde med Mr. Teddy til en start, alt hvad der kunne falde under kategorien pinligt blev pænt gemt væk og helst ikke forsøgt åbnet. Indtil man en dag ikke længere kan blive ved med at holde den lukket. Efterhånden som tiden gik med Mr. Teddy blev jeg langsomt mere menneskelig. Det var anstrengende at opretholde et perfekt ydre, men jeg var skrækslagen for at hvis døren til det pinlige blev åbnet så ville Mr. Teddy ikke længere finde mig ligeså attraktiv. Så en dag spurte jeg ham, om han egentlig synes det er afskrækkende når piger har menstruation eller går på toilet? Selvfølgelig svarede han som en hver anden kæreste gør eller burde, at han fandt det virkelig ligegyldigt og at det er fuldstændig normalt. På denne måde blev vores forhold altså en smule affortryllet. Jeg smed tanken væk om at han ikke ville finde ligeså meget nydelse under vores sex hvis han vidste alle de små pinlige ting om mig. Dog sidder det stadig i mig, at jeg ønsker at være privat om visse ting, men sommetider lykkedes det ikke altid.

Når seksuelle udfoldelser går galt

Først i vores forhold oplevede jeg allerede en virkelig pinlig oplevelse med Mr. Teddy. Vi havde besluttet os for at anskaffe os vores første fælles sexlegetøj, og derfor gik turen mod en sexbutik. Allerede på vejen derhen går det galt, da jeg for første gang møder min kærestes farmor lige uden for butikken. Røde i hovederne fik vi afværget en potentiel familiekrise og smuttede skjult ind i butikken. Her fik vi købt en sød lille startpakke som vi strakt tog hjem og afprøvede. I denne pakke befandt der sig et par ret store analkugler, som vi besluttede os for at give et forsøg. Den ene gled fint op med lidt glidecreme som partner, hvorefter jeg ikke fandt det specielt tiltrækkende og bad Mr. Teddy om at hive den ud igen. Her opstår problematikken idet han forsøget at hive den ud. Snoren knækker og analkuglen forsvinder op i måsen på mig. Væk er den, og trods panik og mange søgende fingre, kan vi ikke mærke den nogen steder. Halvt grinende og grædende formår jeg at rejse mig op hvorefter Mr. Teddy råber at jeg skal sætte mig ned og skide på gulvet. Ret pinlig berørt vælger jeg at gå op mod toilettet. Desværre møder jeg min nyerhvervede svigermor på vejen som jeg endnu ikke havde haft fornøjelsen af at møde. Der blev lavet te og boller og jeg sad omkring bordet med en analkugle i røven. Jeg får listet mig på toilet for at presse den ud, og sejren er hjemme for kuglen lander i toilettet. Under dække af at ville hente Mr. Teddy løber jeg nedenunder og møder en storsvedende kæreste som googler løsninger på forsvundne analkugler. Vi forsegler kærligheden og lettelsen med et kys.

Efter et par måneder tager min kæreste intiativ til noget nyt indhold i vores sexliv, og præsenterer mig for pornoverdenen på nettet som jeg endnu ikke havde stiftet bekendtskab med. Begejstret fortæller han om, hvordan disse kvinder får smurt deres kroppe og ansigter ind i sæd og ønsker at praktisere det samme på mig. Jeg indviliger i at afprøve diverse sædsprøjtninger og vi går i gang på sædvanlig vis. Mod enden trækker min kæreste sig ud af min spændte fisse og sprøjter ud over hele mit ansigt. Uforberedt får jeg ikke helt lukket mine øjne og lidt sæd rammer her. Resultatet er et mega hævet, rødt øje og forklaringer der er en smule utroværdige og usammenhængende idet pinlighedsfaktoren er helt i top.

Håber i har en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også