Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Derfor faker vi vores orgasmer

Kære læsere.

Tiden er kommet til endnu en temasøndag her på Miss Grey. På denne herlige søndag har vi sat orgasmer på dagsordenen. Og jeg skriver om: “Derfor faker vi vores orgasmer”.

Det er ikke første gang, at emnet orgasmer bliver debateret her på bloggen. Jeg har før skrevet om, hvordan jeg fik mit livs orgasme. Derfor bliver dette indlæg en lille smule anderledes for mit vedkommende.

Jeg har nemlig opdaget en kedelig tendens, når det kommer til mænd og kvinder derude. De sidste par uger har der været en hel del artikler i medierne omhandlende faking. Og ja, mændene gør det altså også!

Det ved jeg, fordi jeg engang datede en fyr, som fortalte mig, at han sommetider spyttede på ryggen af hans ekskæreste, når han tog hende bagfra, hvis han kørte død i det undervejs (Sikke en charmør, hva’?)

Sorry guys: “Derfor faker vi vores orgasmer”

Men for at vende tilbage til det her med mediedækningen af faking. Det, der gjorde størst indtryk på mig, var en undersøgelse af den skandinaviske befolknings sexliv, som viste, at hele 56 % af de danske kvinder har faket en eller flere orgasmer sammen med en partner.

Det synes jeg er alt for mange! Faking bidrager nemlig ikke med noget som helst godt til vores sexliv. Tværtimod! Jeg har altså skrevet dette indlæg, fordi jeg gerne vil være med til at sætte en stopper for dette fænomen.

Derfor faker vi vores orgasmer

4 ærlige grunde til, at jeg faker mine orgasmer

Jeg skal på ingen måde spille hellig, da jeg selv er en af de personer, som har faket et par orgasmer (eller ti) sammen med mine tidligere sexpartnere. Og jeg er ikke i tvivl om, at alle os, der har gjort det, godt ved, at det ikke er særlig smart at simulere en orgasme.

Men hvad er det så, der får os til at gøre det alligevel?

Det giver jeg mit bud på med disse fire ærlige grunde til, at jeg selv har faket nogle af mine egne orgasmer:

1. Jeg ville gerne please min partner

Tidligere var det utrolig vigtigt for mig at please mine partnere. Faktisk var det vigtigere for mig, at de var tilfredse, end at jeg selv var. Sådan forholdt det sig, fordi jeg brugte sex som en bekræftigelse af, at jeg rent faktisk var god nok.

Derfor lærte jeg hurtigt, at mændene følte sig markant mere tilfredse bagefter, når de troede, at de også havde tilfredsstillet mig. Og derfor synes jeg, at det var oplagt at fake en orgasme.

2. Det var VIRKELIG dårlig sex!

Den her grund er dog den, der er årsagen til langt de fleste af mine falske orgasmer. For som single var jeg vidt omkring, hvilket gjorde, at de kære mandfolk ikke altid levede op til mine forventninger.

Jeg erfarede dog, at det hele var langt hurtigere overstået, hvis jeg bare lod som om, at det var VIRKELIG godt! Det medførte altså, at jeg fakede en hel del orgasmer under en hel del af mine one-night stands. #sorrynotsorry

3. Jeg var usikker på mig selv og min seksualitet

I mine helt unge dage var jeg utrolig usikker på mig selv, når det kom til sex. Jeg havde overhovedet ingen idé om, hvordan en orgasme sammen med en partner føltes.

Det er jeg personligt overbevidst om har ført til en hel del faking i begyndelsen af mit sexliv. For der er da tidspunkter, hvor jeg faktisk har troet, at jeg fik en orgasme, hvor jeg senere fandt ud af, at det gjorde jeg slet ikke.

4. Kommunikationen fungerede ikke

For mig er tillid og kommunikation nogle af de mest vigtige ting, når det kommer til at bygge et godt sexliv op sammen med en partner.

Når jeg så oplevede, at min sexpartner udelukkende pumpede frem og tilbage for sin egen fornøjelses skyld uden at have mine behov i tankerne, kunne jeg godt finde på at fake en orgasme for at få mig selv kørt tilstrækkelig nok op til eventuelt at fremtvinge en hen ad vejen #fakeittillyoumakeit

Derfor skal du ALDRIG fake dine orgasmer

Personligt har jeg lagt faking på hylden. Jeg indså nemlig, at jeg aldrig ville få et godt sexliv, hvis jeg ikke åbnede min mund og var ærlig overfor mine partnere.

De fire overstående grunde er altså ikke en række gode undskyldninger, som gør det okay for dig at fortsætte med at fake dine orgasmer. Derimod mener jeg faktisk, at du som kvinde aldrig bør fake én eneste af dine orgasmer.

Og det er der en helt særlig grund til:

Din partner har ikke en jordisk chance for at vide, at du ikke får orgasme under sex. Når du signalerer, at du nyder det, tror han selvfølgelig på, at det er sådan, at det rent faktisk forholder sig.

Så i stedet for at fake dine orgasmer, synes jeg, at du skal tage at være ærlig over for din partner og fortælle ham, hvad det er, der skal til, for at du når det seksuelle klimaks.

Derfor faker vi vores orgasmer

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag!

KH.
Miss Felicity.

Se Også