Kære læsere.

Som du ved stoppede jeg med at tælle mine sexpartnere, da jeg nåede til 33. Set i bakspejlet ville jeg egentlig ønske, at jeg ikke var startet med at tælle mine sexpartnere i første omgang.

Men grunden til at jeg startede med at notere, hvor mange jeg havde været sammen med, var, at mine veninder og potentielle partnere spurgte til det. Jeg har altid været meget åben omkring mit sexliv, så jeg ville gerne være klar med det rigtige svar, når dette spørgsmål dukkede op. Samtidig var det som om, at mine seksuelle erfaringer hang sammen med antallet af sexpartnere, jeg havde haft tidligere.

På en eller anden måde gav det mening for mig at tælle mine sexpartnere, for jo flere jeg havde været sammen med, jo bedre var jeg i sengen. Øvelse gør mester, så det burde jo ikke være anderledes, når det handlede om sex.

Med tiden gik det dog op for mig, at det ikke var sådan, at verdenen var skruet sammen.

På trods af det blev jeg ved med at skrive navne på knaldelisten, når der var nogle nye at tilføje. For selvom antallet af sexpartnere ikke (nødvendigvis) definerede, hvor god jeg var i sengen, havde tallet stadig en eller anden form for værdi for mig. Det blev et ritual for mig at opdatere min knaldeliste, fordi listen repræsenterede min personlige pointtavle. I min verden var jeg en bedre scoring, når jeg fik flere point, hvilket skete i det øjeblik skrev et nyt mandenavn op. Samtidig brugte jeg knaldelisten i mine såkaldte “tørkeperioder” for at huske tilbage på mine tidligere erobringer.

Har jeg haft for mange sexpartnere?

For at tælle mine sexpartnere havde jeg reserveret den bagerste side i min dagbog. Da jeg startede på min knaldeliste havde jeg nemlig ikke forventet, at den nogensinde ville komme til at fylde mere end en A5 side. Jeg blev klogere, da jeg for lidt under to år siden ikke havde mere plads på papiret. Her gik det op for mig, at jeg havde været sammen med 33 forskellige mænd.

Det fik mig til at føle mig en smule splittet, da jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle have det med det. Derfor sammenlignede jeg mig selv med mine veninder på trods af det faktum, at de fleste af dem har været i længerevarende parforhold, hvilket ikke kan sammenlignes med en singleperiode på godt og vel syv år.

Min første reaktion på mit sextal var skam.

Jeg var overbevidst om, at mine fremtidige sexpartnere ville betragte mig som billig, hvis de fik at vide, hvor mange, jeg havde været sammen med før dem. Derudover var jeg bange for, at andre kvinder ville se ned på mig eller betragte mig som en trussel på grund af “mine” mænd.

Senere tog jeg dog mig selv i at være ret stolt, da jeg så mændene på min knaldeliste som en slags trofæer. Desuden fortryder jeg absolut ingen af de navne, der er på min knaldeliste, selvom alt fra ekskærester og one-night-stands er skrevet ned. Jeg mener nemlig, at hvert eneste navn på den liste har gjort mig minimum en erfaring rigere. Så nej – jeg har ikke haft for mange sexpartnere.

Faktisk synes jeg slet ikke, man kan have hverken for mange eller for lidt sexpartnere, så længe at man dyrker sex med den/de personer, man har lyst til.

Glem nu det pokkers sextal

Da der ikke var mere plads på min knaldeliste, droppede jeg den. Antallet af sexpartnere jeg har haft gennem mit liv, skal nemlig ikke definere, hvem jeg er. Derfor kender jeg ikke mit sextal på nuværende tidspunkt. Og det gør mig ingenting, fordi det har ikke længere nogen betydning for mig. Selvfølgelig ved jeg godt, at det har en vis indflydelse i forhold til min seksuelle udvikling, men det ser jeg egentlig kun som noget positivt, da jeg gennem mine oplevelser med disse mænd har fundet ud af, hvad jeg tænder på.

Heldigvis har jeg også en fantastisk kæreste, som er fuldstændig ligeglad med, hvor mange, jeg har været sammen med.

Derfor håber jeg på, at vi stå sammen og aflive myten om, at kvinder er løse på tråden, hvis de har haft et bestemt antal sexpartnere. Der skal være plads til alle – uanset hvor mange man har været sammen med.

Hvad synes du kære læser? Skal vi dømme hinanden på antallet af sexpartnere eller skal vi i stedet lære af hinanden? Og er det rimeligt, at mændene dømmer os kvinder udfra vores sextal? Del din mening i en kommentar nedenfor.

Tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelTema søndag #11: Hvordan kommer man jalousien til livs?
Næste artikelHer kommer de bedste ting ved at være single
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

3 KOMMENTARER

  1. Antallet af (tidligere) sex partnere har da ingen betydning, selvom det sandsynligvis er nemmere at opnå varieret erfaring igennem flere partnere end med én.

    Jeg syntes da at en (potentiel) partner der har haft mange andre tidligere partnere er interessant, da hun sikkert har lært noget undervejs som kunne gøre et (seksuelt) møde interessant.

    Jeg syntes det er mærkeligt at dømme andre på antallet af sexpartnere – især modsætningen i at en mand der har mange partnere betragtes positivt, hvor en kvinde der har mange partnere vurderes negativt – Helt hen i vejret efter min mening.

    • Hej Lars.

      Som Matilde skriver kunne det jo ikke siges bedre. Det er jo lige præcis er den holdning, jeg gerne vil frem med dette indlæg. Så mange tak for dit input til debatten om antallet af sexpartnere 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here